LordSeco35
Üye
İphone 5 Kilit Sorunu Teleservise
Arkadaşlar bugün 2.el iphone 5 aldım. faturalı cihaz vodafonedan alınma gelirken vodafone uğradım sordum yenisni verirler garantiye yollarsak dediler bazı yorumlara baktım en küçük çizikten bile garanti dışı bırakıyorlarmış cihazı p.tesi cihazı bırakmayı düşünüyorum teleservise bakıyormuş sizce nasıl karşılarına çıkmalıyım yani neler demeliyim cihazın kulaklık tarafında hafif bir ezik var bunu bahane ederler mi kilit tuşu 50 defa basarsak 1 defa belki çalışıyor
oda sol tarafına doğru basarsak birde kulaklıkta çok kısık ses geliyor orjinal kulaklığı bunuda karşılar mı garanti fatura tarihi 18.12.2012 teşekkürler eziğin fotoğrafınıda atayım isterseniz birde tahmini sizce kaç gün sürer? Birde apple kağıdında 1 yıl sınırlı garanti bişeyi yazıyor o ne oluyor?
resimler:
oda sol tarafına doğru basarsak birde kulaklıkta çok kısık ses geliyor orjinal kulaklığı bunuda karşılar mı garanti fatura tarihi 18.12.2012 teşekkürler eziğin fotoğrafınıda atayım isterseniz birde tahmini sizce kaç gün sürer? Birde apple kağıdında 1 yıl sınırlı garanti bişeyi yazıyor o ne oluyor? resimler:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Paylaş