iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Arkadaş artık idevice alınmaz apple artık yenilikçiliğini kaybetti ekranı uzat adını değiştir bi iki şeyi sanki kendileri icat etmiş gibi tanıt postala ben sıkıldım artık devir her ne kadar işletim sistemini beğenmesem de Lumia devridir tabi yakında Tizen ve Jolla geliyor gerçi

sırf "iphone" olduğu için lumia 920 gibi bi telefondan çok çok daha fazla satacaktır ve genel olarakta az satılmayacaktir.
Ama lumia 920 özelliğinde bi iphone 5 çıksaydı patlama yapardı.

16 GB lık modeli 2500 tl den giriş yapar demedi deme

Aynen 4s(beyaz) olanının tasarımı bence çok daha hoş

malesef 16 GB'tlık yok 32'den başlıyor evet bence en az 2.000 TL yi gözden çıkartmak gerekir malum ülkemizde apple kullanıcılarından elma vergisi alınıyor

Türe

Üye
sırf "iphone" olduğu için lumia 920 gibi bi telefondan çok çok daha fazla satacaktır ve genel olarakta az satılmayacaktir.
Ama lumia 920 özelliğinde bi iphone 5 çıksaydı patlama yapardı.

Ne artisi varki puremotion , pureview , kablosuz sarj ,nfc ve .micro usb disinda

varrick

Üye
Iphone kullandirttirilir
Fiyat listemiz Dakika olarak yazilmistir.(dakikasi x lira gibi)
Iphone 3 = 1 Lira
Iphone 3G = 3 lira
Iphone 3GS = 5Lira
IPhone 4 = 10 Lira
Ihone 4S = 20Lira
Iphone 5 = 50 lira
Fiyatlarimizda %50 ye varan indirim vardir yoksa bu kadar ucuz olmaz haberiniz ola

bütün sayfa iphone 5 mesajlarıyla konusuyla doldu

Türe

Üye
Talip's mistake detected

öyle deme bence ios her zaman iostur symbian'dan android'e kadar bir sürü OS eskitti sıra WP'de görürsün demedi deme,para var huzur var knk adamlar destek veriyorlar