iPhone 4s i Lumia 920 ile değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
bazilari agirligina laf etmis ama saglam oldugunu soylemiyorlar. ekranada ips demisler. pyremotion hd ekrani var piyasadaki en iyi ekranlardan biri dokunmatigi en hassas telefon. uygulama senin icin cok onemliyse 4sle devam et degilse kesinlikle tks et

Bilende yazıyor bilmeyende

MrExpert

MrExpert

Üye
4s e devam o adamda memnun diyilki 4s le takas etmek istiyor l920 nin üstün körü takas etmek olmaz :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer anlaşır isek takas etmeyi düşünüyorum. Yorumlar için teşekkürler

Merhaba,

Lumia 920 özellikleriyle çok daha üstün bir telefon.
Yeni arayüz ve yepyeni bir sistem deneyimi de seni bekliyor.
Sistemin eksikleri var. Ancak bunlar önümüzdeki günlerde gelecek Portico ve hemen onun ardından gelecek Apollo+ güncellemesi ile büyük oranda giderilecek.
İlk başlarda alışmakta, neyin nerede olduğunu, neyin nasıl yapıldığını bulmakta biraz zorlanabilirsin.
İşte orada telefona ve sisteme sabırla yaklaşıp zaman tanıman çok önemli.
Zaman geçtikçe alışacak ve seveceksin.
O süreçte kendini sıkmak yerine telefonu iyice keşfetmeye ve keyfini çıkarmaya bak
.
Batarya performansı başlarda düşük gibi gelebilir ama zamanla daha iyi oluyor.
Tabi bu süreyi yapacağın çeşitli düzenleme ve ayarlarla daha da uzatabilirsin.

Uzun süreli oyun oynadığın takdirde telefonda hafif ısınma olabiliyor.
Ama çok aşırı oyun oynayan biri değilsen o da pek sıkıntı olmaz.
Gelelim mağaza konusuna; mağazası belki bir Android yada iOS'un mağazası kadar geniş değil henüz ama karıştırdıkça çok güzel ve kullanışlı uygulamalar, güzel oyunlar bulabilirsin.

Dediğim gibi eğer telefona ve sisteme gereken sabrı ve zamanı tanıyabileceksen, gerçekten mükemmel bir telefon.
Ben çok memnunum. Eksiklikleri var (ki güncellemelerle giderilecek) ama sistemi az çok keşfettiğim için bir şekilde çözüyorum.
Her gün yada iki günde bir mağazayı karıştırıp gözümden kaçan ilginç uygulama ve oyunlar var mı diye bakıyorum.
Yüklüyorum, deniyorum, siliyorum. Başkalarını yüklüyorum:)
Kısacası telefondan keyif almaya bakıyorum.

Eğer takas gerçekleşirse şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan. :oke:

lordufuk

lordufuk

Üye
Eğer market gerkmiyorsa vede daha büyük ekran istiyorsan lumia 920 yi öneririm ama wp nin marketi de çok kötü değil :)

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi

Merhaba,

Lumia 920 özellikleriyle çok daha üstün bir telefon.
Yeni arayüz ve yepyeni bir sistem deneyimi de seni bekliyor.
Sistemin eksikleri var. Ancak bunlar önümüzdeki günlerde gelecek Portico ve hemen onun ardından gelecek Apollo+ güncellemesi ile büyük oranda giderilecek.
İlk başlarda alışmakta, neyin nerede olduğunu, neyin nasıl yapıldığını bulmakta biraz zorlanabilirsin.
İşte orada telefona ve sisteme sabırla yaklaşıp zaman tanıman çok önemli.
Zaman geçtikçe alışacak ve seveceksin.
O süreçte kendini sıkmak yerine telefonu iyice keşfetmeye ve keyfini çıkarmaya bak
.
Batarya performansı başlarda düşük gibi gelebilir ama zamanla daha iyi oluyor.
Tabi bu süreyi yapacağın çeşitli düzenleme ve ayarlarla daha da uzatabilirsin.

Uzun süreli oyun oynadığın takdirde telefonda hafif ısınma olabiliyor.
Ama çok aşırı oyun oynayan biri değilsen o da pek sıkıntı olmaz.
Gelelim mağaza konusuna; mağazası belki bir Android yada iOS'un mağazası kadar geniş değil henüz ama karıştırdıkça çok güzel ve kullanışlı uygulamalar, güzel oyunlar bulabilirsin.

Dediğim gibi eğer telefona ve sisteme gereken sabrı ve zamanı tanıyabileceksen, gerçekten mükemmel bir telefon.
Ben çok memnunum. Eksiklikleri var (ki güncellemelerle giderilecek) ama sistemi az çok keşfettiğim için bir şekilde çözüyorum.
Her gün yada iki günde bir mağazayı karıştırıp gözümden kaçan ilginç uygulama ve oyunlar var mı diye bakıyorum.
Yüklüyorum, deniyorum, siliyorum. Başkalarını yüklüyorum:)
Kısacası telefondan keyif almaya bakıyorum.

Eğer takas gerçekleşirse şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan. :oke:

Gerçekten güzel yorum teşekkür ederim :)

Software95

Pişman olacağını sanmıyor, gayet yeterli bir telefon :hmmm

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefon olarak L920 daha üstün ama işletim sistemi olarak ios daha avantajlı şu anda.

gkcll

gkcll

Üye
bilmeden konuşan çok sanki mağaza ki uygulamaların hepsini yüklediler telefonlarına zaten yeterince uygulama mevcut ve çoğalıyor nokia da kendi uygulama ve oyun çıkarıp bir nokia ayracalıkları diye ortam kurulmuş inanılmaz olmuş değerlendirme ler 5, yıldız yorum lar övgü dolu
kullamadan ileştiri yapanları gerçekten dinleme bizim arkadaş senin gibi yaptı çok memnun ve gün de 5 6 saat ben oynuyorum çok güzel iç dünyası var başka telefons bakmak bile istemiyorum yani o iphone ni ver lumia yı al ama sonra artık iphone nin yüzüne bakmasan karışmam ;)

Türe

Türe

Üye
Marketsiz telefon telefon değildir arkadaş. Ben olsam degismem

Türe

Türe

Üye
Marketsiz derken uygulama sayisi (y)

bigggggg

Üye
iphone 4ste kal şimdilik sonra sat onu s4 al bak bei dinle. exynos octa+malinin 658 sürümü yada povervrin en üst sürümüyle elcek

Samet.25

bekleyip satsan daha sonra l920 alsan sana para bile kalir l920 fiyatlari duser 4s dusmez kolay kolay o zamana kadarda marketini bilmiyom ama uygulamalari azsa cogalir zaten ayrica akil var mantik var nokia ile apple ayni kefeye koyanda akil yoktur apple i karalayanlara sesleniyom kedi uzanamadigi cigere mundar dermis pahali diye alamiyonuz bedava verseler kosa kosa gidersiniz iyi dusun kardesim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sacmalama deli gibi pisman olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...