iPhone 4s i Lumia 920 ile değiştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4s i Lumia 920 ile değiştirmek
iPhone'umu satmak istemesemde birkaç yere ilan vermiştim. Fakat birkaç yerden lumia 920 teklifleri gelmeye başladı. 920'ye gerçekten sıcak bakıyorum. Sizinde öneriniz kesinlikle 920 ile takas et olacaktır fakat asıl sorun takas. Yani telefon takasları sıkıntılı olur mu. Ben 18 yaşında öğrenciyim sonuçta.Telefonun fiziksel özelliklerine bakarım + imeisine bakarım o kadar. Sonra sıkıntı çıkarır mı hiç bilmiyorum. Telefonu 2 ay öncesinden almıştım ayrıca..
Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Ben Olsam Bekler Beklerkende Birazcık Para Para Biriktip Galaxy S4 Alırdım Hem 2 Ay Diyorsun O Zamana Kadarda Kullanırdım Benim Görüşüm Bu

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
bence windows phone daha tam olarak oturmadı.takas yapmanı önermem.yaparsan da fatura felan iste.yada bi galaxy s3 al.karar senin

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
bence telefonun iyi lumia ağır diyorlar lumianın ekranı IPS sanırım

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
windows phone ile ios karşılaştırılamaz.android de istemiyorsan ios sana göre

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Pişman Olma Ağır ve Kalın Telefon Sen İos İle Devam Et

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Ağırlığı sorun değil aslında. Ve + olarak iphone sevdasından aldım ben bu telefonu. Memnun kaldım fakat o almadan önceki hevesimin büyük bölümünü aldım. Daha büyük ekran kullanmak ister oldum. Marketi de çok önemli değil. İnternet ve facebook işimi görür.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
4s ten lumia 920ye geçersen. çok iyi bir karar vermiş olursun ama uygulama açısından sıkıntı çekersin.

nanotex

nanotex

Üye
Uyguluma sorun olmazsa çok iyi bir tercih olur takas. Ben kullanıyorum gayet güzel telefon. Zamanla çok gelişecektir bu hali ile bile çok iyi.

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence WP'nin gelişmesi lazım. Sen alışıksın bol uygulamaya filan sonra canın sıkılabilir, yinede senin tercihin birde senin ne istediğine bağlı :)

OPC

OPC

Üye
Şimdilik bence iPhone ile devam edin

aleranol

aleranol

Üye
Sen zaten uygulama dert değil demişsin. Zaten uygulama haricinde herşey lumiada daha üstün.

Samet.25

bence degisme 2 3 ay sonra zaten lumianin fiyatlari duser ama 4s suan bile 1200 1300 e satiliyo zarar edersin bence tavsiye etmem

asigsasi

asigsasi

Üye
ben de lumia al derim eğer takasa gidersen arkadaşların da dediği gibi kimlik fotokopi si adres imza al

- - - Eklendi - - -

zaten sen telefonu aldım alıştım çözdüm diyene kadar 1- 2 ay geçer ve bu süre içerisinde yeni birçok uygulama oyun çıkar.diye düşünüyorum

Kerim.

Kerim.

Üye
lumialarda market cok kotu sikinti cekersin.tavsiye etmem

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
çok güzel olur uygulama felan boşver yavaş yavaş geliyor işte pardon hızlı hızlı

SheFy

SheFy

Üye
bazilari agirligina laf etmis ama saglam oldugunu soylemiyorlar. ekranada ips demisler. pyremotion hd ekrani var piyasadaki en iyi ekranlardan biri dokunmatigi en hassas telefon. uygulama senin icin cok onemliyse 4sle devam et degilse kesinlikle tks et

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
    Konu Sahibi
Eğer anlaşır isek takas etmeyi düşünüyorum. Yorumlar için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...