İphone 4 mü Samsung galaxy s 2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutku84

umutku84

Üye
ip4 ün özellikleri düşük ama ille havası olsun diyosan 5i bekle 5 çıkınca 4ün fiyatı düşecektir

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O yoksullara gidecek para dönmeye başladığı için güveneceğim bir şirket kalmadı :)

----------Eklendi @ 23:12:53 ---------- Yazıldı @ 23:01:57 ----------

Sisteminde (apple) adobe bulundurmayan bir telefon ile neler yapıcağını planlarsan biraz geride kalırsın dikkar et :D çünkü Quicktime player sadece mp4 modelini destekliyor bu yüzden çoğu siteye giremiyorsun ayrıca gS2 özellik olarak ip4 ün 3 katı yani 5 mp ile 8 mp kamera adobe/quicktime, ücretli/ücretsiz uygulama, itunes/veri depolama formatı (özellikle itunes beni çok yoruyor macbook'um var giriyorum sync yapıyor başka pc de girince tüm şarkıların ve uygulamaların gidiyor bu çok kötü yani pcne format atılsa ne yapıcaksın değilmi?) benim tek desteklediğim konular ücretsiz uygulamalar ve özellikler sadece iphone'ların havası var o kadar fakat özellik olarak yani sol şeride atar :D
Ayrıca cam olarak yine gS2 çünkü gorilla glass ile fark yaratıyor ip3gs mi düşürmüştüm camı başından sonuna kadar kırılmıştı eğer gorilla glass ı merak eden varsa ayrıntılı mesaj atabilirim (özel) yine de yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar biraz ikna oldum ama yönüm galaxy S de :)

----------Eklendi @ 23:15:23 ---------- Yazıldı @ 23:12:53 ----------

Jb dostum kurulunca İphone/ipod için ücretsiz uygulama indşrme desteğidir

Tamamen kagıt üstüne bakıyosun sende dostum.Jb ile iphone bastan asagıya degisiyor.Yeni açıklandı daha flash destegi geliyor,oynatıcıları hd filmleri sorunsuz oynatıyor.Ayrıca oyun uygulama özellik demissin ama jb ile ücretli uygulamaları bile indirebiliyorsun appstoredan ki zira ücretsizlerin bile kaliteleri ortada.S2 için ve çogu dual core olsun tegra olsun daha tam anlamıyla özel uygulamalar yaratılamadı bunlara ve bu yüzden o çok sevdigin saydıgın s2'yi iphone ezik özellikleriyle tokatlıyor.Kamerası S2'den daha iyi emin ol buna ve malzeme kalitesi olsun saglamlık olsun s2 yanına yaklasamaz iphone'un.

[video=youtube;aZba_sgnGQw]http://www.youtube.com/watch?v=aZba_sgnGQw[/video]

Buyur buda 1080p video'nun 720p video kaydından yedigi tokat.

[video=youtube;W4A8j7sUl9M]http://www.youtube.com/watch?v=W4A8j7sUl9M[/video]

Lenneth

Üye
Ben şu saatten sonra iPhone 4 almazdım, 5'in çıkması bu kadar yakınken.

Büyük ihtimalle iPad2 gibi Apple A5 chipsetle geleceğini düşünüyorum. 1 Ghz Dual Core + Dual Core PowerVR SGX543 GPU ile bayağı güçlü bir cihaz olur.

Galaxy S2 diyorum eğer bekleme sabrı yoksa.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende almazdım o ayrı konu ama suan için s2'den çogu konuda iyi oldugu kesin.

>xGhostx<

>xGhostx<

Üye
Şimdi rica etsem birisi bana iphone 5 in "tam" çıkma tarihini verebilirmi? ona göre fikrimi ayarlıyım ayrıca ip5 in özellikleri ve şiddet le soruyorum adobe çıkıcakmı ip5 de yoksa çıkmıyacakmı ayrıca benim ipod'um var 4. nesil 8gb jailbreak kurucaktım fakat kuramadım yardımcı olan olursa yeni konu açacağım ama jailbreak başka bir zaman olabilir :) şimdiden teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Özellikleri ve tarihi hakkında net bir bilgi yok.Ama su varki çıktıgı an kral olucak bu asikar.
Ve degil 5 isterse iphone 15 gelsin iphone'da adobe göremezsin.Tamamen ticari bi anlasamamazlıktan kaynaklı bi durum.
Jb isini ilgili bölüme aç buraya açma daha iyi yardımcı olurlar ios bölümünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt