WSJ: Apple'ın Biri Kavisli Ekranlı 10'un Üzerinde iPhone 8 Prototipi Var

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
WSJ: Apple'ın Biri Kavisli Ekranlı 10'un Üzerinde iPhone 8 Prototipi Var
Apple'ın önümüzdeki yıl tanıtacağı ve heyecanla beklenen yeni İPhone 8 akıllı telefonu hakkında yeni iddialar Wall Street Journal'dan geldi.




Apple'ın iPhone 8'in kavisli bir OLED ekrana sahip bir versiyona sahipolacağını bildiren çeşitli haberlerin ardından Wall Street Journal, 2017'de kavisli bir ekrana sahip yeni bir iPhone'u görebileceğimizi ima eden bir haber yayınladı.

http://www.maxicep.com/iddia-apple-iphone-8-3d-kamerasi-icin-lg-ile-isbirligine-gidebilir
iddia: Apple iPhone 8 3D kamerası için LG ile işbirliğine gidebilir
Wall Street Journal'a göre Apple parça tedarikçilerine, ince OLED ekran üretimini artırmalarını ve Samsung'dakilere kıyasla daha iyi çözünürlüklü prototip ekranları kendisine göndermelerini istedi. Daha iyi çözünürlük kısmı kesinlikle bazı tepkiler çekecektir. Samsung'un kavisli ekranları Galaxy S7 Edge'de olduğu gibi Quad HD (1440 x 2560 piksel) çözünürlüklere sahip. Apple daha yüksek ekran çözünürlüğe sahip iPhone'ları sunmaya hazırlanıyor olabilir mi? Şimdilik bu soruya net bir cevap veremeyiz fakat bu gerçekleşirse İphone 8, çok daha iddialı olacaktır.

Apple'ın İphone 8'in kullanacağı kavisli ekranların en azından bir kısmı Samsung Display tarafından üretilebilir. Ancak, Samsung, (çeşitli yan kuruluşlar aracılığıyla) Apple'ın önemli bileşen tedarikçilerinden biri olduğu için bu sürpriz olmayacaktır. Örnek olarak İphone 7'de kullanılan RAM Samsung tarafından tedarik ediliyor.

Wall Street Journal'ın haberinde ise şu noktalara dikkat çekiyor: Apple şu anda 10'dan fazla yeni nesil iPhone Prototipi üzerinde çalışıyor ve kavisli ekran modeli bunlardan sadece bir tanesi. Sonuçta Apple, kavisli ekranlı akıllı telefon modelini gelecek yıl ticari olarak sunmamaya karar verebilir. Dürüst olmak gerekirse, bu modelin 2017'de gelmesini umuyoruz, çünkü iPhone'lar, çok iyi akıllı telefonlar olmalarına rağmen, yıllardır büyük bir değişime ihtiyaç duyuyorlardı
WSJ: Apple'ın Biri Kavisli Ekranlı 10'un Üzerinde iPhone 8 Prototipi Var
 


Üst Alt