franzliszt
Üye
bu nedir abi
bu kadar trışka karşılaştırmamı olur , birde iphohe un ekran şuan en iyi ekran ıps,solar panel ve retina teknolojisine sahip çözünürlüğünede iyi bak az araştır yaz galaxys 2 1850tl, iphone 1600 16 gb lık migrosda satılıyor yukarıda bir dünya yanlış bilgi var
sen gingerbread kullandınmı yada ios4.2 veya 4.3
daha dün kardeşimle bluetoothla oyun attık iphone4 le bluetoot yoksa nasıl oynuyoruz acaba, birde teşekkürü az bulmassınız demişsn ne adamsın
bluetoot olup olmamasi önemli dehil ise yaramadiktan sonra ne yapayim ben öyle bluetoote.üzgürce kullanila bilecek bir btelefon dururken niye iphone nin kisitlamali ios sine kendimi esir edeyim.iphoneyi jailbreak yapmadan tad alan kkimse yokdur bence.
----------Eklendi @ 14:00:13 ---------- Yazıldı @ 13:50:31 ----------
basit bir örnek daha vreyim farz edin iphoneye cok önemli yeni bir telefon numarasi eklediniz senkorize etmeden telefona bir sey oldu.kaydettihiniz numara silinip gidiyor.heryerde herzaman bilgisayar olmaya bilr.yada iphoneniz varsa yaninizda birde bilgisyar olmasi lazim
Adama bhak ya alt imzasina gs2 yi koymus burda iphoneyi savunuyon jailbreaksiz tad alan bir kisi solese ?
iphone milyarlar dökenleri gerçekten anlamıyorum doğrusu.yada şöyle anlamaya çalışayım harcayacak parası çok.
valla iphone4 derim çünkü kullanmadıgım tlfn kalmadı ben böyle telefon görmedim herşeyden önemli cok kullanıslı ve dokunmatigi süper
ikisi arasında seçim yapmak gerekirse fiyatları düşerse ikisinide alırım, tabıkı birde şöyle bir durum var telefonlar kullanmak ıcın mı alınıyor hava atmak ıcın mı ? eğer hava atıcam diyen olursa tabiki İPhoneyi öneririm, gerçi ben ikisinide alamam bütçemi sarsar
oyun sıkıntısı yok kasmadan ps oyunları oynuyoruz 600 liralık telefonda oyun olarak yorumlamamak lazım...walla kardeşim ben bir yıldır samsung wave kullanıcısıydım ve diyodum ya benim telim donanım olarak daha iyi ekransa ekran telefon özelliğiyse özellik iphone 2300 benim tel 900 tl
akıllı işi değil diye ve samsung wavemi satıp kafam esti ıphone 4 aldım öyle bir destek ve hizmet yok itunnes apple store aklının hayalinin alamayacağı şeyler var ben telde pes 2011 çıksın diye bir yıldır beklerken fifa 2011 i ıphoneye yükledim bilgisayardaki versiyondan daha iyi şaka gibi geleecek size ama ps de görsen şaşıracağın tarz kaliteli oyunlar yada bilgisayarda kullanacağın uygulamalar tel için sunuluyor diceksin herşey oyun uygulama değil tamam katılıyorum
ıphone 4 dayımda da vardı ve ses kısma tuşu bozuldu ne tamir süresiydi ne düzgün yapılmama sıkıntısıydı hiç uğraşmıyosun bile yerine yenisini verecekler ıphone boşuna efsane olmadı inan kullana kadar bende sallıyordum anca özenti anca reklam diye anlatılmaz yaşanırmışD
----------Eklendi @ 18:58:40 ---------- Yazıldı @ 18:58:06 ----------
kesinlikle haklısın
----------Eklendi @ 19:00:48 ---------- Yazıldı @ 18:58:40 ----------
MİLLET BOŞUNA HAVA ATMIYOR) çünkü hava atılacak öyle bir destek veriliyorki ıphone de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?