Telefon Tavsiyesi İphone 4 Mi Samsung Galaxy S II mi ?????

Apple İphone 4 Mü Samsung Galaxy s II mi?

• Apple İphone 4

Kullanılan: 29 26.1%
  • Samsung Galaxy s II

Kullanılan: 82 73.9%

• Kullanılan toplam oy
    111
    Konu Sahibi

ARKADAŞIM BİZ APPLE İPHONE 4 den bahsediyoruz....hem iphone [ios] androidle eşit bence çünkü bi baksan androidde olan iosdada oluyor yani biri oyun üretirse diğeride üretiyor ikiside birbirinden eksik kalmıyor.......apple kalitesi para kalitesi allahıskına intel core i3li bilidsyar 3000 TL onu alan kusura bakmayın kafasını oynatmıs...........AMA SANA SORUORUM.GLAXY S 2 Çağın Telefonu .d

----------Eklendi @ 10:58:30 ---------- Yazıldı @ 10:57:22 ----------

BNCEE İphone 5 gs2 yi biraz zor geçer

Konu Sahibi
(( iphone 5 Galaxy s 2 Karşılastırdık ona bakın

mstf262

Üye
Iphone isim yapmıs telefon diye geziyor ortada galaxy s 2 nin yanında telefon bile deil bence.

Tepkiler: coacoa

iphone su anda sim kilitsiz 649 dolara bile satılıyor (16gblik modeli) 32 gbliği ise 749 dolar.

yani 16 gb=1050 tl civarı bir rakam ediyor

ve söylediklerine kesinlikle katılıyorum iphone 4

Tepkiler: emreilhans
iphone su anda sim kilitsiz 649 dolara bile satılıyor (16gblik modeli) 32 gbliği ise 749 dolar.

yani 16 gb=1050 tl civarı bir rakam ediyor

ve söylediklerine kesinlikle katılıyorum iphone 4
alışveriş merkezlerinde ikiside 1700

Iphone isim yapmıs telefon diye geziyor ortada galaxy s 2 nin yanında telefon bile deil bence.
Boyle sokakta soylemeyin sakin gulerler, hangi cihaz ciktida boyle kaymak gibi oyun program sunuyor anca cakmasi , samsung anca cakmasini yapti apple da dava acti kazandi . Apple bilgisayara yonelik sirket ya samsung ? Cift cekirdek koymakla kurtardimi sandiniz acin bir oyun program kapistirin bakalim var ankarada sgs2 . Benim tanidik sgs2 icin cok hizli diyor ama anlik takilmalara devam buyur burdan yak

Uruloki

Üye

abi dedik biz bunlara çift çekirdek işinize yaramıcak sadece şarj yiyor işletim sistemi yemedikten sonra ne yapıcan

Tepkiler: franzliszt
Apple, Nokia
yorum sizin

Uruloki

Üye
ona baklırsa neredeyse nokia hepsine dava açtı zaten hepsi nokiadan çalma fikirlerle buraya geldi mesela online mağaza olayı nokia bulmuştu onu ama çok geç davrandılar

İphone ne yapti ? Samsung gibi birebir kopyalamadi en azindan . Farkindaysaniz samsung temalari aranmiyor iphone temasi diye piyasada yayginlik vardir neden acaba ? Nokia buyuk firma boyle patent islerinde sozu gecer .

Uruloki

Üye
oğuz istersen bir teknoloji dergilerinin galaxy s ve s2 yorumlarına bak adamlar hep aynı iphone olmuş sadece tuşu dikdörtgen yazıyor sonra bada işletim sistemine bak adamlar herşeyi birebir kopyalamış resmen

oğuz istersen bir teknoloji dergilerinin galaxy s ve s2 yorumlarına bak adamlar hep aynı iphone olmuş sadece tuşu dikdörtgen yazıyor sonra bada işletim sistemine bak adamlar herşeyi birebir kopyalamış resmen
bencede benzetmişler
ama işletim sistemi fln süper telefon
ben de zaten kimseyi savunmuyorum

Uruloki

Üye
ya işte genel olarak sıralarsak çoğunlukla nokiadan çaldılar nokia hep yavaş davrandı onun suçu fakat şimdi parayı alıyor o ayrı mevzu

ya işte genel olarak sıralarsak çoğunlukla nokiadan çaldılar nokia hep yavaş davrandı onun suçu fakat şimdi parayı alıyor o ayrı mevzu

bilemeyiz çaldılar mı buldularmı bana gelen hizmete bakarım

Tepkiler: Elektr0

Iphone 5 çıkarken de Samsung'un eli armut toplamayacak. Samsung'un şuan şu özellikler de bir telefon yaptığını biliyorsunuz. Yeni TouchWiz, 1.4 GHz hızında çift çekirdekli İşlemci ve yeni Android İşletim Sistemi... Zaten şu durumda bile Samsung Galaxy SII'ye ilgi büyük iken Iphone 5 çıkınca, pek ilgi bulmayacak söylentileri var. Onun için herşeyi zaman gösterecektir.

Tepkiler: OğuzcanAbi

Iphone 5 çıkarken de Samsung'un eli armut toplamayacak