frk uzn
Üye
Tmam format ta atsın video çekme şansım olursa çekicemAbartma baska sallama başka. Bende en geç 2 snde giriyor ,herhalde o 6 saniyede giren s3e format atmali..
Ha 2 snde girmeside sorun tabiki fakat touchwizin bugundan mi ne kaynaklaniyormus sorun..
Tamam sen çek bende ona karşılık atarim en gec 2 snde girdigini..Tmam format ta atsın video çekme şansım olursa çekicem
Tamam hocam arka planda kapalıyken amaTamam sen çek bende ona karşılık atarim en gec 2 snde girdigini..
Tamam bende ondan bahsediyorum..acik olduğu zaman aninda giriyor zatenTamam hocam arka planda kapalıyken ama
Bakın yalan söylemiyorum buyrun https://www.maxicep.com/forum/konu/galaxy-s3-rehber-gec-aciliyor.731153/ internetlerde baya şikayet eden bar zaten çevremdede öyle gerçi neyi uzatıyoruz ya geç girmişse girmişTamam bende ondan bahsediyorum..acik olduğu zaman aninda giriyor zaten
Hocam stok romda diyorum cyanda t20 bile uçuyorducyan tabanlı kendi Romum. En geç 2 saniye.. (kapalıyken)
Hocam stok romda diyorum cyanda t20 bile uçuyordu
Hocam ben galaxy s3 te gördüm bu sorunu galaxy Wonderde nasıldır bilmiyorum geliştiriciymissiniz yokmu bi çözümü ayrıca oyunlarda donma sorununada bi cevap alamadımE benim stock romda da farketmiyordu ki
Ya nasıl yok gözümün önünde oyunda kasıyor hele orta tuşa basıp oyunu aşağıya alsın arayüz kafayı yiyorpeki cevap vereyim. verdiğin linkte ki sorun jb s3 için İlk çıktığında oldu yani icsden jbye geçerken. Bazı stabilite sorunları oldu ve Güncellemelerle bunu cozduler. Artık öyle bir kasma/donma sorunu yok
rehberin geç açılması stoktayken bende de öyleydi genel bir sorunmuş, fakat stokta exdialer kullanıyodum, arkadaşına tavsiyemYa nasıl yok gözümün önünde oyunda kasıyor hele orta tuşa basıp oyunu aşağıya alsın arayüz kafayı yiyor
eski sürümü yükleyebiliyosan yükle dostumbeyler tartismaya devam ediyorsunuz ama benim iphone 4 hala kasiyor
format atmayı denedin mi? hani androidde yeni rom atarken wipeları yaparız öyle bir şey varsa bi dene bakalım telefonu yedekle amane yazik ki hayir :/
umarim guncellemelerle daha iyi olur.Bir de 15 ekimde Ios 7.0.3 cikicagi soylenmisti ama hala cikmadi.Bu konuda bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?