Yardım iphone 4 8 gb lik hafiza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 8 gb lik hafiza sorunu
Selam arkadaslar bu 3 haftadir ayarlardan baktigimda 0 bos alan vardi 100 mb oyunda silsem yine sifir onceden en azindan sifir yaziyordu ama dosya indiyordum simdi 200 mb seyler sildim gene sifir ve 1 mb lik bisi bile yukleyemiyorum yeterli hafiza yok. Diyor ve bide iki de bir bildirim geliyor alaniniz doldu ayarlardan degistirebilirsiniz ama ne yapsam ayni. Yardimlarini ßekliŷorum.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Bi sifirlasan iyi olur kardes.

0MG90

0MG90

Üye
Cihazı fabrika ayarlarına al yani sil her şeyi

Baranbaris

Baranbaris

Üye
iTunes'la yedek alıp sıfırla kardes :)

Tmobile

Tmobile

Üye
uugulamalar oyunlar fotoğraflar videolar kişiler yedekleniyor diye biliyorum cihaz jailbreaklısa en son yuklediğin tweaktan olabilir veyatta yuklediğin bir program verisi hafızayı anında kaplıyor olabilir itunes aracılığıyla sıfırla ama yedekten geri yukleme yapmanı tavsiye etmem...

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
uugulamalar oyunlar fotoğraflar videolar kişiler yedekleniyor diye biliyorum cihaz jailbreaklısa en son yuklediğin tweaktan olabilir veyatta yuklediğin bir program verisi hafızayı anında kaplıyor olabilir itunes aracılığıyla sıfırla ama yedekten geri yukleme yapmanı tavsiye etmem...
Nie neden geri yüklemeyeyim

0MG90

0MG90

Üye
Nie neden geri yüklemeyeyim
yine aynı sorunu yaşarsınız diye dedi sanırım arkadaş
bence internetten ipsw dosyasını indirin baştan başlayın apple cloud hesabına uygulamaların verisi kaydedildiyse zaten sorun olmaz

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Yedek alıp sıfırlarsan sorun düzelir sanırım diğer klasörü dolduğu için yapıyor

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Fabrika ayarları

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan genelden sıfırlamamo yoksa home tusu sonra acma kapama tusundan 10 sn bekleyen yöntemmi hangi yöntemle yapacam

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Telefon kapalı iken iki tuşa birden bas sonra güç tuşunu bırak orta tuşa basmaya devam et ama bu işlemden sonra pc ve iTunes lazım

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
Ayarlar Genel Sifirla dan neden olmuyor ?

Üst Alt