iphone 3gs nasıl güncellerim (unlock ve jb'li)

Sponsorlu Bağlantılar

Epple

Epple

Üye
Aradığım cevap buydu teşekkür ederim. Şimdi baktım ultrasn0w var, bu durumda yapılacak en mantıklı iş JB'li 5.1 kurmak mı (şu anda 4.3.3 JB)? Hemen nasıl yapılır aramalarına başlayım, hazırda linki varsa makbule geçer tabi :)

5.1.1'e nasıl güncelliyceksin hiçbir fikrim yok yalnız :D

tiasonpenthe

Üye
Epple

Epple

Üye
Hmmm?!?! 5.1.1'e şu anda yükseltmek mümkün değil mi? Yoksa sen mi bilmiyorsun..ona göre arayım tarayım :)

Güncellesen de direk 6.0.1'e günceller, 5.1.1 için, zamanında SHSH almış olman gerekirdi.

vefacan11

Üye
aynı durumdayım 6.0.1 kırıldımı

altay666

altay666

Üye
5.1.1'e nasıl güncelliyceksin hiçbir fikrim yok yalnız :D

Cydia yi actiginda usteki gibi senin shsh kayitlarini gosterir yani eger ios5 shsh kayidin varsa 5 e yukseltebilirsin yoksa en son surum olan 6.0.1 e yukselebilirsin sadece
Kaydin varsa yardim edebilirim yoksa da yardim ederim ios 6 jb yapabilirsin
Not 3gs lerde 2 farkli model var old bootrom ve new bootrom seklinde donanim olarak bi farklari yok ama jb yapinca biraz farkediyor eger oldbootromsa sorunsuz bi sekilde jb yapabilirsin eger newbootrom sa tetheret jb yapabilirsin yani tel kapandiginda bilgisayara baglayip bi programla aciyorsun teli bu arada idedector adli programla old mu new mi ildugunu ogrenebilirsin

altay666

altay666

Üye
Ultrosnow olayina gelince burada dikkat etmeniz gereken olay baseban numaraniz eger sizin basebandiniz bunlardan biri ise snowebroz ile custom ipsw disyasi hazirlayip bu dosya ile restore edmeniz gerekir baseband inizi korumus olursunuz bu yontemle eger basebandiniz uyumlu degilse ipod basebandi olan 6.15 e ve ultrasnowun calistigi bu versiyona yuksetmeniz gerekir bunu da gene snowbroze ile custom ipsw hazirlarken seciyorsunuz sonra cydiadan ultrasnowu yuklemeniz yeterli

altay666

altay666

Üye
Son olarak ultranow ios6 ile uyumluolupolmadigini bilmiyorum eger sebeke gelmez se kurduktan sonra
repo.iparelhos.com reposunu ekleyin ultrasnow fixer ios6 var bunuda kurman gerekli

tctk2

Üye
Arkadaslar yurt dişi 3gs pasaport kayitli 4.1den guncelledigimde sorun yaratiyor.. Nasil yukseltebilirim? Yardimci olursaniz sevinirim

Üst Alt