Lütfen Yardım Edin(iPhone 3gs)

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimibiss

ibrahimibiss

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Yardım Edin(iPhone 3gs)
İyi forumlar...
Benim elimde bir adet iphone 3gs var ve bu cihazın 4.3 ve 5.0.1 için shsh kaydı var tinyumbrella dan baktım.Cihaz İngiltere'den gelme ve simkilit olma riski var ben bütün hatları takıp denedim sorunsuz çalışıyor ama yinede simkilit mi değil mi bilmiyorum.şu an cihazın üstünde ios 5.0.1 var jailbreakli ve baseband sürümü 06.15.00 ben bu cihazı 6.1.6 ya iTunes üzerinden güncelleme yapsam olur mu?bir kaç yerde okudum baseband sürümü yükselirse cihazın kilitleneceği yazılıyor.günlerdir bu konuyu araştırıyorum hiç bir sonuca ulaşamıyorum hatta bi an cesaret edip iTunes üzerinden güncelle dedim pişman olup kabloyu hemen çıkarttım deli olmak üzereyim LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!
Paylaş

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
Kardeşim basebandı zaten en son sürüm yükselme gibi bi ihtimali yok güncelle derim ben de 6.1.6 kullanıyorum ve bayagı hızlı.

ibrahimibiss

ibrahimibiss

Üye
    Konu Sahibi
nasil yani baseband son surum muymus?
benim korkum cihazin sim kilit olmasi

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Cihaz sim kilit olursa jb ile kurtarabilirsiniz :)

ibrahimibiss

ibrahimibiss

Üye
    Konu Sahibi
ya cihaz menuye gelmezse

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Jb yapılınca aktivasyon ekranını geçersiniz kesinlikle bu garanti :)

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Daha sonra ultrasn0w yükleyip bildirimler içinde sam i yüklerseniz bi sorun olmaz :)

ibrahimibiss

ibrahimibiss

Üye
    Konu Sahibi
peki 5.0.1 şu an cihazım güncellemek istiyorum (telefoncuya götürdüm 100 TL istedi kazıkcı herif)
internette bir kaç şey okudum bi program indiriyoruz sonra 6.1.6 sürümünü indiriyoruz programa bu dosyayı gösteriyoruz bir kaç kutucuğa tik koyuyoruz DFU moda alıyoruz kısa özeti bu ama tam ayrıntılı anlatılmıyor nasıl yapacağımı biri ayrıntılı bir şekilde anlatsa keşke çoğu uygulamayı yükleyemiyorum yardıımmmmm!!!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt