iOS Uygulamalarını QT'ye Portlama

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

Ekran tam zaten.Sadece kenarlarda azıcık siyahlık kalıyor.Pes 12 ile bu sorun düzeltildi.Google'da arat istersen görsellerde hepsinin kenarları siyah.

yok bende TAM ekranda görüntü var yani yanlarda siyah kalma veya boşluk durumu yok.keşke başka kamera olsa evdede sana kanıtlayabilsem.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

yok bende TAM ekranda görüntü var yani yanlarda siyah kalma veya boşluk durumu yok.keşke başka kamera olsa evdede sana kanıtlayabilsem.
Olabilir demekki şansın öyleymiş.O kadar aradım yoktu.Pes 12 çıktı sen hala 11 mi oynuyorsun?

Hünkarım yapıyorsun demek şu ingilizcem iyi olsaydı daha iyi olurdu.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi

Olabilir demekki şansın öyleymiş.O kadar aradım yoktu.Pes 12 çıktı sen hala 11 mi oynuyorsun?

Google translate kullanın diycem de o da yani kendim çevirsem daha iyi hünkarım....

relling

relling

Üye
Pes12 symbian am çıktıda benimmi haberim yok

PriZm

PriZm

Üye

Fifa 2012 oynuyorum daha kaliteli:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
Sadece Climbers denen uyduruk oyunda 280 dosya var!Şimdi kodları ve karşılıklarını bullmalıyız.

PriZm

PriZm

Üye
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye

zaten android oyunlarında beni sinir eden tek şey boyutları :off: 8 gb lik alana pek fazla sd dosyası isteyen oyun sığmıyor.:S
Robot seven yağına katlanır :d: İphone'u olanlar napsın o zaman.İnfinity Blade 2,Real Racing,Fifa 12 ve Gta 3 koydunmu hafıza 10 Gb doluyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh

akinorta

Üye
climbers'i portlayamayız büyük ihtmalle
bu oyun cocox2d kullanılarak yapılmış kaynak dosyaları da mevcut zaten github'da
cocox2d aylardır qt'ye port ediliyor. proje henüz tamamlanmadı. cocox2d qt'ye portlanıncaya kadar bu oyunu tamamlamamız demek hem cocox2d'yi hem oyunu portlamamız anlamına gelir.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
o zaman oyun yerine şöyle bizde olmayan faydalı bi uygulama portlasanız?

akinorta

Üye
ben pek iphone uygulamalarını bilmiyorum.
bilen varsa kaynak kodları ile birlikte paylaşırsa araştırabiliriz..

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Instagram'ı yapsak süper olur aslında.14 Milyon kullanıcısı var.Çok işe yarar.

----------Eklendi @ 17:50:48 ---------- Yazıldı @ 17:50:32 ----------

Kaynak kodları bulayım gönderirim.

huso1905

huso1905

Üye
bencede uygulamaları yapın çok güzel uygulamalar var

TheMadness

TheMadness

Üye
Disassembler olsa kolay olurdu ama yok yani decompiler. Kapalı kaynak.

TheMadness

TheMadness

Üye
Decompiler buldum! Hemen deniyorum rus sitelerinde geziyordum. Game Maker dosyasına çeviriyormuş galiba.

----------Eklendi @ 21:02:28 ---------- Yazıldı @ 20:57:00 ----------

Rubik küp oyununu bile çevirmedi :D

huso1905

huso1905

Üye
arkadaşlar bende youtube de ios dosyasının nasıl açıldığını gösteren bir video buldum buyrun

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Üst Alt