[>>ELECKTRA<<];4365391' Alıntı:olmaz bence
en erken yarın olur inşallah olacak konu patlar öyle olursa bu konulardan anlamam ama oyun portlama falan diyince arkadasım aklıma geldi o da oyunlarla ilgileniyor sorayım dedim bende olması lazım dedi yarın sana upload ederim halledersin dedi bu arada yukarıda bir arkadas yazmıs "bu konudan anlamayan arkadaslar ne yardım edebilir" diye böyle yardım edebilirsiniz programı arayıp..
ios decompiler
iOS'tan Qt'ye API mapping sayfası işe yarayacak kesin ve şart zaten portlama için;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O iphone'dada öyleydi zaten,Kenarlarda siyahlık var.Android'dede öyle.olmaz diye bi şey yok.zaten pes2011 de ios'tan portlanmadı mı? kenarlarda siyah boşluklar kalıyodu ama sonuçta rahatça oynanabiliyodu
O iphone'dada öyleydi zaten,Kenarlarda siyahlık var.Android'dede öyle.
Anlatımlar ve bölümler ingilizce olduğu için zor olacak ama uğraşıyorumm....
Emin misin?Desire HD,Galaxy SL'de olmadı.480x800 boyutunu indirdim.
hatan var.bende pes 11 tam ekran çalışıyor.
evet eminim.belkide versiyondan kaynaklanıyordur ama bende tam ekran
Emin misin?Desire HD,Galaxy SL'de olmadı.480x800 boyutunu indirdim.

Ekran tam zaten.Sadece kenarlarda azıcık siyahlık kalıyor.Pes 12 ile bu sorun düzeltildi.Google'da arat istersen görsellerde hepsinin kenarları siyah.
evet eminim.belkide versiyondan kaynaklanıyordur ama bende tam ekran![]()
qt ile kodlandıktan sonra driver ve gpu konusunda oluşabilecek tek sorun performans konusunda olur ki ios ve Nokia gpu ları kullanabiliyor sonuçta bu yüzden kodlama dışında pek sorun olmayacaktır
bu arada kaynak kodunun değişim aşamasında belki bul değiştir tarzı bir yazılım çok işe yarayabilir
Qt kod listesini bir ara qt developer sitesinden kaldırmışlardı ama tekrar bulabilen oldu mu?