iOS Uygulamalarını QT'ye Portlama

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
bravo hünkarım tebrikler koyuyorum :alkis

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
PriZm

PriZm

Üye
helal olsun :)

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kolay gelsin keske yardım edebilsem inşallah basarırsın hünkarım

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Eyvallah.:oke:Allah yüzümüzü kara çıkarmasın...

rabbim yar ve yardımcın olsun ama olmazsada yüzün kara cıkmaz hünkarım baslaman en azından kafa yorman emek vermen yeter olmazsada canın sagolsun der tesekkür ederim

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
rabbim yar ve yardımcın olsun ama olmazsada yüzün kara cıkmaz hünkarım baslaman en azından kafa yorman emek vermen yeter olmazsada canın sagolsun der tesekkür ederim

Amin.Ben de size teşekkür ediyorum hünkarım.

İncİnat

İncİnat

Üye
abi insallah olur da yüzümüz oyun görür xe arıza yapıp duruyor androidde de temple run yok :( arkadaslardan otlanıyoruz artık :D

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
    Konu Sahibi
MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Hünkarım durum nedir kavrayabildinizmi işi ?

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye

o kadar çabuk olacak bir iş değil bu :D en az 10000 tane dosya var oyunun içinde.

zaten yaptınmı demiyorum. Nasıl yapabileceğini anlamışsa elbet işide başaracaktır zaten o kadar kolay olsa hepimiz günde 5 oyun portlardık :D

Febris

Febris

Üye
kolay gelsin :) madnessin c6 belle konusu gibi patlıcak bu konuda bi aşama kaydedilirse

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
İnşallah olur bende pcye geçince el atayım.Olmadı birlikte çalışırız hünkarım uygun görürse :D Şaka bir yana ciddiyim.Basit oyunlarla başlarım.Temple Run çok istemiş 19 Mb falan ama onla başlayalım bi.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
mezoart

mezoart

Üye
Benim gibi bu işten pek anlamayan insanların yardımcı olabileceği herhangi bir konu olursa söylemen yeterli dostum.Bilgisiz insanların (Bu konu için en azından) yaptığı gibi eksikliğimizi mücadele ile kapatmaya çalışırız.
Teşekkür ederim ve en içten dileklerimle başarabilmeni dilerim.

İncİnat

İncİnat

Üye
Hünkarım ios decompiler buldum su an pc de degilim yarın upload ederim büyük ihtimalle bir arkadasım bu işlerle ilgileniyor bende olabilir dedi bi forumda mod kendisi olursa cok iyi olur haber bekleyin...

----------Eklendi @ 20:48:55 ---------- Yazıldı @ 20:45:54 ----------

İnşallah olur bende pcye geçince el atayım.Olmadı birlikte çalışırız hünkarım uygun görürse :D Şaka bir yana ciddiyim.Basit oyunlarla başlarım.Temple Run çok istemiş 19 Mb falan ama onla başlayalım bi.

bu arada temple run ile baslarsanız mucize olur

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bekliyorum en kısa zamanda.Ne kadar erken olursa o kadar çabuk biter.Ufaktan ufaktan başlayalım.Qt Mapping Tool işe yarıyacak umarım.Senin uploadlamanıda bekliyorum en kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
İncİnat

İncİnat

Üye
en erken yarın olur inşallah olacak konu patlar öyle olursa bu konulardan anlamam ama oyun portlama falan diyince arkadasım aklıma geldi o da oyunlarla ilgileniyor sorayım dedim bende olması lazım dedi yarın sana upload ederim halledersin dedi bu arada yukarıda bir arkadas yazmıs "bu konudan anlamayan arkadaslar ne yardım edebilir" diye böyle yardım edebilirsiniz programı arayıp..

Üst Alt