Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

ogzclk

Üye
Insallah kardesim neyse iste elindeki telefon guzel icin rahat olsun bu dusunceleri bosver on numara telin var :)
Eyvallah kardeş senin telde iyi denemiştim teknosada gayet hızlı :) ama benim teli millet bakmadn eleştirince cok kızıyorum vallah yeterli bence :)

Son düzenleme:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yok yok guzel senin telin.ekranina cok iyi diyolar 6 inc buyuk olmasa alirdim

ogzclk

Üye
lumia 930 u bekleyebilirsin 8.1 ile geliyo ve 1520 ile aynı özellikler. Ekranıda 5 inch olucak. 1520 nin küçük hali yani. TAbi birde bataryası düşük olucakmış onu soylemeden geçmeyim

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yok yaw wp yi lumia 1020 icin alcktim oda kamerasi icin 41 mp ne demek :)

ogzclk

Üye
adamlar coşmuş :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Birşey sorucam. Söylentiler var lumia 1525 ve 1820 çıkıcak diye 1820 de 2K ekran snapdragon 805 işlemci 3 GB RAM falan olucak diye söylentiler cıkmıs. Bunlar doğrumu ? Ben lumia 1520 almıştım boşunamı aldım simdi bu haberleri duyunca moralim bozuldu cünkü 1520 daha yeni cıktı nerdeyse eger oyle bişey varsa bekleyip onu alırdım. Samsung telefonlarının hemen degeri düşüyo s3 eskiden kraldı şimdi bir hiç. 1520 de öyle olurmu yaz aylarında falan. çünkü telefonlar tanıtılıcak. Cevaplarsanız sevinirim 1520 ilerisi için yeterli olurmu ?
Sızıntıları yapılan o cihazlar Kasım ayından önce piyasada olmayacak. Özellikle Lumia 1820 özelliklerindeki cihaz 2015 yılının başında yani ya Ocak ayındaki CES fuarında ya da Şubat ayındaki MWC kongresinde tanıtılır. Yine onun da piyasaya çıkış tarihi Nisan-mayıs 2015. Yani elinizdeki telefon en az bir yıl daha güncelliğini korur.

Ayrıca donanım özelliklerine de bakarsanız bir yılda gözden düşecek bir cihaz olmadığı görülüyor. Yaşayacağını tek sorun hafıza olur ki Lumia 1520 128GB'a kadar MicroSDXC kart destekliyor. Yani toplamda 160gb hafızası yükseltilebilir. Bataryayı söylemeye zaten gerek yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: ogzclk ve Aybin.Kilic

ogzclk

Üye
Sızıntıları yapılan o cihazlar Kasım ayından önce piyasada olmayacak. Özellikle Lumia 1820 özelliklerindeki cihaz 2015 yılının başında yani ya Ocak ayındaki CES fuarında ya da Şubat ayındaki MWC kongresinde tanıtılır. Yine onun da piyasaya çıkış tarihi Nisan-mayıs 2015. Yani elinizdeki telefon en az bir yıl daha güncelliğini korur.

Ayrıca donanım özelliklerine de bakarsanız bir yılda gözden düşecek bir cihaz olmadığı görülüyor. Yaşayacağını tek sorun hafıza olur ki Lumia 1520 128GB'a kadar MicroSDXC kart destekliyor. Yani toplamda 160gb hafızası yükseltilebilir. Bataryayı söylemeye zaten gerek yok sanırım.
Sağolasın güzel bir açıklama olmuş :)

0MG90

0MG90

Üye
Bu konu neden kilitlenmiyor hala?

System X

System X

Üye
telefon tercihi kişisel bir tercihtir ama işletim sisteminde Windows phone üstünlüğü bariz bir şekilde görünmekte.
dolayısı ile tartışmaya gerek yok.uygulama eksikliği ayrı bir konu ama bu sorunun cevabı bariz Windows phone dur.
tabi isteyen istediği tercihi yapmak ta hürdür.burada kimse kimseyi inkar etmemeli diye düşünüyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Kişisel tercih diyorsun ama WP önde diyorsun? Ne içtin? Yeni çıkmış bi sistemi öne çıkarmayın hiç. Android veya iOS bu kadar.

System X

System X

Üye
telefon ile işletim sistemini karıştırma önce...
windows phone tarafında henüz tüm markaların ürünleri yok.o yüzden bir tercih olabilir...

ama iş işletim sistemi karşılaştırması ise burada windows phone kesinlikle önde...
çünkü temeli sağlam.hızlı ve stabil.daha sı windows 8in artık bir parçası oldu.
belli bir güncelleme programında kararlı birşekilde ilerliyor.
ne ios gibi hapis nede andorid gibi kalas bir yapısı yok.
neyse anlatılmaz yaşanır.

• Beğen
Tepkiler: ogzclk
fk555897

fk555897

Üye
Bence Android al. iOS çok kapalı ben kullanıyordum ama 2 telefonu da Android yaptım. iPhone 5'den kurtuldum sonunda.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
12 sayfalık öneri yapılmış, bu yorumlarla tercihini yapabilirsin sanırım.
Keyifli forumlar arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt