NEXUS
Üye
adam ön kamera yok demesiyle bombayı patlatmışÉ
Güzel espri kardeş![]()
ön kamera yok demesinden bilmediği belli 
adam ön kamera yok demesiyle bombayı patlatmışÉ
Güzel espri kardeş![]()
ön kamera yok demesinden bilmediği belli 
ön kamerası olmayan bir nexus vardı evet her nexusu takip etmiyorum ama nexusların andorid telefonlar içerisinde en ayfonvari üretildiğini biliyorum.adam ön kamera yok demesiyle bombayı patlatmışön kamera yok demesinden bilmediği belli
![]()
Milletin samsung alması nexuskarın kötü olduğunu veya samsungların iyi olduğunu göstermez.bu arada saysana bi androidin sorunlarınıön kamerası olmayan bir nexus vardı evet her nexusu takip etmiyorum ama nexusların andorid telefonlar içerisinde en ayfonvari üretildiğini biliyorum.
andorid camiasında en çok satan nexus değil samsung bunu unutma...demekki milletin nexus almamak için geçerli bir nedeni var andorid camiasında.bu da nexusun süper bir cihaz olmadığını gösteriyor...
sanal tuşlar maaliteyeti kısmak için getirildi...her program sanal tuş desteklemiyor.ayrıca sanal tuş olan telefonlarda ekran acayip sırıtıyor kasada kullanımı da berbat..
bende bir andorid kullanıcısıyım.neyin ne olduğunu biliyorum andoridin sorunları saymakla bitmez...
ve hangi androidi kullandında bu kadar androidi kötüleyeceğim diye saçmalıyosun onuda merak ettim.+1dediğin çok mantıksız beleş programları çok az demişsin bu kullanıcıya zarar veriyor buna rağmen en iyisi ios demişsin, android hem parayla program almıyorsun
hemde daha ucuz ve en iyi telefonlar nexus sonra htc sonrada sony geliyor
![]()
andorid camiasında en çok satan nexus değil samsung bunu unutma...demekki milletin nexus almamak için geçerli bir nedeni var andorid camiasında.bu da nexusun süper bir cihaz olmadığını gösteriyor...
samsung'un satma sebebi daha çok marka olmasıdır ve nexuslar türkiyede fazla değerli bulunmuyor ve ön kamerası olmayan nexus dediğin 2010 yılında çıkan ilk nexustan mı bahsediyorsunön kamerası olmayan bir nexus vardı evet her nexusu takip etmiyorum ama nexusların andorid telefonlar içerisinde en ayfonvari üretildiğini biliyorum.
sanal tuşlar maaliteyeti kısmak için getirildi...her program sanal tuş desteklemiyor.ayrıca sanal tuş olan telefonlarda ekran acayip sırıtıyor kasada kullanımı da berbat..
bende bir andorid kullanıcısıyım.neyin ne olduğunu biliyorum andoridin sorunları saymakla bitmez...
, o sanal tuşlar'ında hiçbir zararı yok , hatta ekranı çevirdiğinde yararı var bölelikle normalde fiziksel tuşlar yana çevrilmiyor. , ama sanal tuşlar telefonla birlikte yön değiştiriyor , her program sanal tuş desteklemiyor mu
, sanal tuşları bütün uygulamalar destekliyor sen ne diyorsun
, samsung alıyorsa nexusun sorunu değildir o , marka olduğu için olabilir mi? veya toruchwiz'i sevdiği için olabilir mi? , nexuslar en hızlı stabil telefonlar , çok hızlı en hızlısı diyebilirim , ve türkiyede nexus'un değeri anlaşılmadığı için olabilir mi yabancı ülkelerde gayet satılıyor , artı android'i ben kullanıyorum ne sorunu varmış ? , android kullanmıyorsun sonrada laf atıyorsun wp8'i üste çıkarmak için , paramı alıyorsun microsoft'tan
, şimdi bilmediğin şeyleri öğrenipte konuşacaksan , nexusumu ağustos'Tan beri kullanıyorum birtek soruna rastlamadım naber 
hayır ben nexus tabletlerle karıştırdım.uzatmaya gerek yok.samsung'un satma sebebi daha çok marka olmasıdır ve nexuslar türkiyede fazla değerli bulunmuyor ve ön kamerası olmayan nexus dediğin 2010 yılında çıkan ilk nexustan mı bahsediyorsun, o sanal tuşlar'ında hiçbir zararı yok , hatta ekranı çevirdiğinde yararı var bölelikle normalde fiziksel tuşlar yana çevrilmiyor. , ama sanal tuşlar telefonla birlikte yön değiştiriyor , her program sanal tuş desteklemiyor mu
, sanal tuşları bütün uygulamalar destekliyor sen ne diyorsun
, samsung alıyorsa nexusun sorunu değildir o , marka olduğu için olabilir mi? veya toruchwiz'i sevdiği için olabilir mi? , nexuslar en hızlı stabil telefonlar , çok hızlı en hızlısı diyebilirim , ve türkiyede nexus'un değeri anlaşılmadığı için olabilir mi yabancı ülkelerde gayet satılıyor , artı android'i ben kullanıyorum ne sorunu varmış ? , android kullanmıyorsun sonrada laf atıyorsun wp8'i üste çıkarmak için , paramı alıyorsun microsoft'tan
, şimdi bilmediğin şeyleri öğrenipte konuşacaksan , nexusumu ağustos'Tan beri kullanıyorum birtek soruna rastlamadım naber
![]()
sanal tuş bir çok kişi için tek başına almama sebebi oluyor haberin yok.
ayrıca kapasitif veya fiziksel tuşlara yan çevriliyken de çok rahat basılıyor.zaten tuttuğun kısımlar..en çok satan samsung hatta ayfon bile fiziksel ve kapasitif tuş kullanıyor.samsung sadece türkiyede değil dünyada nexustan fazla satılıyor.hayır ben nexus tabletlerle karıştırdım.uzatmaya gerek yok.
sanal tuşların hiç bir zararı yokmusanal tuş bir çok kişi için tek başına almama sebebi oluyor haberin yok.
evet tüm uygulamalar desteklemiyor sanal tuşları.eğer geliştirici ona göre yapmadıysa sanal tuşlar sıkıntı yaratıyor.
telefonu yan çevirdiğinde azalan yükseklik sanal tuşlarla daha da azalıyor.satır satır site okursun artıkayrıca kapasitif veya fiziksel tuşlara yan çevriliyken de çok rahat basılıyor.zaten tuttuğun kısımlar..en çok satan samsung hatta ayfon bile fiziksel ve kapasitif tuş kullanıyor.samsung sadece türkiyede değil dünyada nexustan fazla satılıyor.
telefon değerli olsaydı değeri anlaşılırdı...
andorid kullanmadığımı kim söylemiş.evet öyle bir hata yaptım geçmişte ve şuan andorid kullanıyorum aynı zamanda...
sorunları yazayım bari bilmiyorsan öğren..
cihaz ara sıra şarj cihazını algılamıyor.işletim sistemi bug da kalıyor.kapatıp açman gerekiyor.
cihaz ara sıra şarj %100ken %4 de düşüyor.şarja taktığında ne hikmetse bi anda %40 oluyor.
googleın uygulamalarıda dahil olmak üzere her gün mutlaka bir çökme ile karşılaşıyorsunuz.
1.5gb ramin hiç bişey yapmasanızda dahi kendi kendine şiştiğini çok rahat takip edebilirsiniz.
kontrol edilemeyen reklam görevleri işletim sistemini çok rahat ele geçirebiliyor.
program sayısı arttıkça işletim sistemi şişiyor.
root atmadan kök klasöre erişemiyorsunuz.
cihazdaki arayüzlerin hiç biri bir Windows phone arayüzü kadar düzgün çalışmıyor.hatta çakma Windows phone arayüzü de bunun içinde...
güncelleme konusunda bir nexus sahibi değilseniz yandınız.cihazdaki sorunlarla aylarca yıllarca muhattap olmak zorundasınız. ki nexuslarda güncelleme dışına çıkarılıyor artık.
multitasking konusunda en kötü deneyimi andorid sunuyor.mesela bir oyundasınız gizli nesne için bir bulmacaya girdiniz yanlışlıkla oyunu arkaplana atarsanız oyun yeniden başlatılıyor ve bulmacayı baştan çözmeniz gerekiyor.
ayrıca arkaplanda çalışan uygulamalar diye gösterdiği şey en son kullandığın uygulamalardan ibaret.windows phone da istediğin uygulamayı arkaplanda çalışıp çalışamamasını ayarlayabiliyorsunuz.andoridde arkaplanda düzgün çalışan tek şey reklamlar.3.parti programlar ile arkaplanda çalışan uygulamaları öldürseniz bile yeniden çalışıyor.kısaca arkaplan görev yönetimi hala çok kötü...
yine andorid tarafında 700-1000lira seviyesinde bir cihaz almazsanız sıkıntı yaşarsınız.herkes o kadar zengin değil maalesef.zaten andorid tarafındaki donanım cümbüşü nedeniyle alt seviyedeki kaldığınız mtk rockchip işlemcileri ile
çeşitli uyumsuzluk problemleri de yaşamanız olası...
sonuç itibariyle başa dönüyoruz.android alt segmentde çekilmez üst segmentde de değmez bir işletim sistemi.
aynen ve bu sorunları dünyadaki hiçbir android kullanıcısı değilde nokia lumia kullanan biri yazmışKardesim kusra klma yorumlara saygliymdr genlde ama yazdiklarina gerckten guldum cok bos yazmissin

adamın mantığı oYani şimdi Renault daha fazla satıyor diye BMW'den dahamı iyi diyeceğiz. ?

bu arada birşey soracağım senin cihazın modeli ne ve ne kadara aldın ?Birisi vardı bunun gibi.wp androidden daha kişiselleştirilebilir diyodu bu da onlardan![]()
değmez zaten almaya , arayüzü çok kötü , bildirim çubuğu bile yoktuGerckten g2 yi yeni aldim iyiki wp li tel almamisim az kalsin aliyodum
, cihazın kamera harici hiçbir özelliği yok tabi kasmıcak 
android'de birde o uygulamalar genelde markete ekleniyor ama wp8'in marketi bile kötüAynen biseyyokki kassin bizdeki bicok orjinal uygulama onlara 3.parti seklinde geliyor market denenbise yok mahalle bakkali gbi

Bi android kullanıcısı olarak ios diyorum