Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben kısaca parayı hakeden bi telefon istiyorum bu sene 1.500 lira veripde gelecek seneye 1.000 liraya düşecek telefon bence hiçbişeye yaramaz

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Arkadaşlar ben kısaca parayı hakeden bi telefon istiyorum bu sene 1.500 lira veripde gelecek seneye 1.000 liraya düşecek telefon bence hiçbişeye yaramaz
O zaman ios kardeşim açık ve net :oke:

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Bütçem şimdilik İphone 4s 16 gblığa yetiyor . İşimi görür mü ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Görür her şekilde. Sıfır mı alacaksın 2. el mi?

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır alacam ama siyah renginin boyası çizilince çıkıyo mu ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Cam kardeş o boya gibi değil zaten kılıf al ve siyah beyazdan her şekilde daha iyi beyazda kullandım siyahta ama siyah asaletli duruyor ve cizikler beyaza göre dahaz belli oluyor kılıf kullanmasan bile arkasınada jelatin yapıştırıyorlar. sana bi önerim daha olacak. sıfır ip4s alana kadar ikinci el ip5 al çünkü eger ios 8 falan çıkarsa ip4s almayabilir alsa bile kasar buda demek oluyorki değeri düşer yani şu anda ip4 neyse ip4sde seneye öyle olabilir ikinci el temiz 5 bul daha iyi olur diye düşünüyorum.

Never Back Down

Never Back Down

Üye
ios

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Zaten hemen alacak değilim Ocağa kadar bekliyom indirim felan olursa 5s almayı düşünüyorum 5s 16gb şimdi 2.149 lira böyle giderse 1.800 liraya felan düşer ama teknosa şimdi 4s 16 gb 1.700 lira buda çok fazla

OnurErtas

OnurErtas

Üye
1800e düşmez kardeş onu bekleme bence boşa ama 1700 lira verip 4s de alma derim ben. Orta seçim yap 5 al :)

partyhard

Üye
Teknosadan hicbisey alma bence. En az 100 200 lira kazik

• Beğen
Tepkiler: OnurErtas
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Haklsın resmen sömürüyorlar ama 2 hafta önce 4s 16 gb 1.300 liraydı ondan bekliyorum . 5c 1800 liraya indi 2 haftadır aynı fiyat belki 5sde düşer

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Teknosada oldu şu anda 1700 lira mediamarkt'a ise 1500 lira

suathalit

Üye
Bu sene 1500 olupta seneye 1000 e dusmeyecek hicbir telefon bilmiorum o eskide kaldi ip5 2250 den cikti gecen sene 1300 1400 civarinda bulunabiliyor.2. Eli s4 zaten facia 1999 dan cikti daha 1 sene olmadan 1500 e sifiri satiliyor 1380 e ithalatci var yani fiyati dusmeyecek hicbir telefon kalmadi

suathalit

Üye
Heleki ip 4s e 1500 lira hayatta verilmez 5c sifiri 1750 iken

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Ama yinede en az fiyati düsen apple var

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
3-4 sene hangi telefonu kullanabilririm ?

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Apple kullanirsin 3 4 sene iphone 5 al rahat gider 5s alirsab cok daha iyi gider androidde 3 4 sene sabredecegini sanmiyorum

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim saolasın İphone alacaktım zaten dahada alma istek uyandı içimde :D

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Ne demek kardeşim apple candir ya bosver androidi :D

• Beğen
Tepkiler: Haestrk
Takipçi Satın Al

Üst Alt