NEXUS
Üye
Java iyidir
dediğin çok mantıksız beleş programları çok az demişsin bu kullanıcıya zarar veriyor buna rağmen en iyisi ios demişsinArkadaşlar paranız varsa en iyisi İOS çünkü herkesin bildiği gibi beleş proğramları çok az. Ben parayla proğram almak istemiyorum deniyorsa android telefonları tavsiye ediyorum. Samsung telefonlar en iyisi.
1000-1500'ün neresi kısıtlı, iphone zaten 2000 tl. Gayet uygun androidler de var 1000 altındapara varsa ios daha kısıtlı ise 1000-1500gibi android
bencede ama 2500 liraa olsada htc harici kasmaya başlıyor zamanla en iyisi ucuz olan nexus 5 , htc one m8'ide inceledim bidaha nexus almassam htc alıcam tasarım ve hız olarak çok iyiPara varsa ıos mupardonda şuanki Amiral androıdler ucuz mu 2500 lira boru mu
Doğru diyosun ıos un çalışma prensibine hiç lafım yok akıyo mübarekbencede ama 2500 liraa olsada htc harici kasmaya başlıyor zamanla en iyisi ucuz olan nexus 5 , htc one m8'ide inceledim bidaha nexus almassam htc alıcam tasarım ve hız olarak çok iyi, birde sony güzel ama arayüzü pek hoşuma gitmedi.
valla iosun stabilitesini androidli cihazda tek nexusta görürsün birde htc deDoğru diyosun ıos un çalışma prensibine hiç lafım yok akıyo mübarekama ben Androıdın serbestlıgıne bayılıyorum masaüstü PC gibi yani FREE
androidlere milyar para yatırmadan randuman alamazmısınen güzeli ikinci el bir lumia al hem güncelleme garantisi hem wp stabilliği 8.1 ile zaten gayet iyi gerçi beta ama olsun...
andoridlere milyar para yatırmadan randuman alamazsın apple desen bildiğin odun.
en iyisi Windows phone dur.
nexuslarda güncelleme dışı kalıyor artıkandroidlere milyar para yatırmadan randuman alamazmısın, nexus 5 1400 tl ve en stabil cihaz. nexus 4'te 1000 tl ve oda aynı şekilde en hızlısı ben kullanıyorum , ve güncelleme garantisi nexustada var , bu söylediklerinden tek katıldığım apple desen bildiğin odun lafı ve wp'ye stabil demen
ön kamera yoknexuslarda güncelleme dışı kalıyor artık
nexus cihazlarda tek bir cihaza bağlı kalmak şart.sanal tuşlu telefona kim para verir? ön kamera yok hafıza kartı yok
işe yaramayan andorid güncellemeleri ise ayrı bir konu.
ayrıca andorid hiç bir zaman Windows phone kadar stabil ve hızlı olamaz aynı şartlarda...
program yüklersin şişer...
Windows phoneda hangisini seçersen seç 500 liraya lumia 525 alınabilir mesela.
yada ikinci el lumia 920 925 felan.hafıza kartına telefon hafızasına istediğin kadar uygulama yükle şişmez.
hiç yoktan telefonun kalitesi var.
Güzel espri kardeşnexuslarda güncelleme dışı kalıyor artık
nexus cihazlarda tek bir cihaza bağlı kalmak şart.sanal tuşlu telefona kim para verir? ön kamera yok hafıza kartı yok
işe yaramayan andorid güncellemeleri ise ayrı bir konu.
ayrıca andorid hiç bir zaman Windows phone kadar stabil ve hızlı olamaz aynı şartlarda...
program yüklersin şişer...
Windows phoneda hangisini seçersen seç 500 liraya lumia 525 alınabilir mesela.
yada ikinci el lumia 920 925 felan.hafıza kartına telefon hafızasına istediğin kadar uygulama yükle şişmez.
hiç yoktan telefonun kalitesi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?