Telefon Tavsiyesi Ios Mu ? Android Mi ? Windows Mu ?

Artles

Üye
Bütçen yeterse mükemmel olur

Üçüde artık muhteşem hepsini denedim . Android özgürlük ayfon kolaylık wp ise zarif hızlı

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s alsam yeni güncelleme çıktığında kaldırmaz . S4 alsam kazayla ekranı parçalasam 500 lira . Sizce hangisi ?

fuko08

Üye
Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.

Nediyon sen ya edebinle dursana seviyesiz. Kim sallıyor? Ne biliyon ki sen? Bir bilgin varsa konuş.
seviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.

Kardeşim android ve iosu bir araba olarak örnek göstereyim.misal ios bugatti, sana direksiyonu vermisler ama arabayı 4 yandan bağlamışlar.70 i geçmek için biraz para ödüyorsun .android ise lamborghini (model farketmez ) .direksiyonu sana vermişler ister son hız kullan ister yavaş. Tabi tehlikeleri virajları filan sen düşüneceksin.gelelim windows a..o da Ferrari olsun ama bu arabayı vermişler de seçenek fazla yok.dar bir sokağa koymuşlar istediğin yere gidemiyorsun..sonuç olarak biz symbiandan çok çekmiş milletiz.ve özgürlüğü severiz. Android candır bu konuda.dediğim gibi bunda da virajlardan kasıt .Uygulama yüklerken dikkat edilmeli.istenilen izinler filan dikkatlice okunmadan kabul edilmemelidir.yoksa telefon bi yerden uçar Ayrıca androidin tek sıkıntısı stabillik.fakat buna da çözümler üretilebiliyor.en azından ben fazla sorun yaşamadım. Ufak sorunlar olduysada sağolsun Maxicep ailesi yüz üstü bırakmadı .

Tepkiler: afsinbeyyy, B.A.R.O.N, H.TOGAN ve 4 diğerleri
Günde 2 kere kendini şarj ettirmese şugün gidip bir 5S alırım ama arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları görünce alamıyorum.

Ayrıca bende 4s kullandım 7-8 ay şarj olayından çılgına döndüm ve sattım.

Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?

Bazilari yok diyo bazilari var diyo insan neye inanacak acaba?
Ne dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.

Tepkiler: B.A.R.O.N, .NeXuS. ve muhammettvurucu
Lumia 925 ve üstüne yönel forumda paylaştığım inceleme videosunu izle kararını ver.

Ne dediğini anlamadım ama benim için şarj olmadıktan sonra gelmiş geçmiş en iyi telefon olsa anlam ifade etmiyor. Ve şarj problemi denen şey 5s'te var. Sadece telefon olarak kullananları bilmiyorum ama.
5s teki sarj sorunu icin bazi kullanicilar var diyor bazilari yok diyor. Siz gunluk ne yapiyosunuz

sasua42

Üye
Android nasıl değer kaybediyor kardesim android daha da yaygınlaşıyor ios değer kaybediyor şimdilik ha bir de android ios dan daha fazla reklam yapmış ve daha çok gelir etmiş
seviyesiz sensin.bilip bilmeden konusuyorsun.xperia z gibi bir makina nasil kasabilir ? bilgim varda konusuyorum kullandikta biliyoz.iphone 3gs ios 6 da tas gibi calisiyor adam iphone 4s ios 7 de kasiyor diyor.Yav he.
İphone 4s iso 7 de kasiyor kardesim abimde vardi ios 7.1 ile düzeldi biraz

Tepkiler: Adalı_009

BRKTNL

Üye
Android'e top atsalar yıkılmaz bu saatten sonra Kimse uğraşamaz

Tepkiler: Adalı_009 ve sasua42

0MG90

Üye
2012 konusunu hortlatsaydınız