Haber iOS 9.3 Final yayınlandı!! Linkler Mevcut

Beyler 9.3 jailbreak ne durumda? Ayrıca gelirse hangi sürüme dönebiliriz?

Benim 5s 9.3 tekrar güncelleyeyimmi tavsiye edermisiniz yeni yayınlanan 9.3

9.3 kurupta memnun kalmayan var mı 5s için ?

bu yayınladıklarındada hatalar çıkıyomuş yeniden yapcaklarmış güncelleme

Görünüşte 0 fark var. Yani hiç yok [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5s 64 gb görüşlerimi yazıyorum

9.3 yükledim. İlk başlarda kastığını düşündüm. Lakin bir haftalık bi kullanımdan sonra farkı gördüm. Cihaz aşırı hızlandı. Nerden mi anladım ? Beyler telefonda 119 uygulama 19 müzik 21 video 696 fotoğraf var. 8 sayfa uygulama olmasına rağmen en son sayfada orta tuşa bastığım da sayfalarda en ufak kasma yok ve birinci sayfaya kasmadan geliyor. Arka planda 14 uygulama çalışır vaziyette bildirim barı ve denetim merkezini yavaşça indirip kaldırdım. Takılma yok isteyen olursa sayfaları ss alıp buraya atarım. Cihaz canavar gibi 5se yanında halt eder 6s kerem yarışır şuan. Geçmeyen varsa düşünmeden geçsin. İsteyen olursa ss leri atarım arkadaşlar.

Koradam

Üye
Ben dün 0 cihaza kurdum ama epey laglıydı cihaz 5S 64GB

Hocam se daha iyi ya
5s Alırken se olsaydı se alırdım

AzDBTIA

Üye
Arkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.

Tepkiler: theeternal
Arkadaşlar iPhone 5S (CDMA) ve ya (GSM) hangisini indirmeliyim? Telefonuma hangisinin uyumlu olduğunu nasıl anlarım? Lütfen bi yardım edin.
hocam cdma simkart yok simkartsız oluyo gsm var bizim kullandığımız

Tepkiler: Lumiance

0343434

Üye
Eğer cihazı Türkiye den aldıysanız ya da Türk operatörleri kullanırken sıkıntı yasamıyorsanız o cihaz gsm modelidir.

Konu Sahibi
9.3.1 Yayınlandı Beyler

Tepkiler: muhammettvurucu

0343434

Üye
Topu topu 30 mb lık bir güncelleme. Safari'de yaşanan hataları düzeltmek için yayınlandı.

Tepkiler: muhammettvurucu ve İp5furkan