AARSLANNN
Üye
Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam biraz beklerdim. Çünkü 4.2.1 de ufak tefek hatalar var özellikle safaride.
Demek İstediğini Anlamadım İphone 4 temi Sorun Oluyor Yoksa Tüm İpone ve İpodlardamı ?

Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam biraz beklerdim. Çünkü 4.2.1 de ufak tefek hatalar var özellikle safaride.

açılmıyorarkadaşlar herşeyi yaptım ama ensonunda cydia dan complete bastım telefon kapandı ama tekrar açılmıyor acaba açılması ux-zun mu sürüyor
arkadaslar.internetten indirdigim iphone os 4.2.1 dosyasi zip uzantili.dosyayi acinca herhangibir (ipsw) uzantili dosya yok.birkac kere denedim yine ayni sonucu verdi.konu hakkinda bilgisi olan varmi?selamlar
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar.ben io 4.2.1 dosyasini indirdim.fakat bu zip dosyasi.dosyayi winrar ile actim fakat icinde ipsw uzantili hicbir dosya yok.
merhaba restore edince unlockım gidecekmi ?
arkadaşlar nokia n8 den iphone4 e geçtim, bana gülmeyin ama jail break ne işe yarıyor? 4.2.1 yaptım versiyonu, ufak tefek programları appstoreden çekiyorum mesela igonun navigasyonu 99 dolar bunu li beleş indirmek içinmi jailbreak?