İOS 4.2.1 JAİLBREAK (resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
Arkadaşlar ben sizin yerinizde olsam biraz beklerdim. Çünkü 4.2.1 de ufak tefek hatalar var özellikle safaride.

Demek İstediğini Anlamadım İphone 4 temi Sorun Oluyor Yoksa Tüm İpone ve İpodlardamı ? :oke:

IIISuSKuNIII

IIISuSKuNIII

Üye
arkadasım ben JAİLBREAK yaptım menü de cydıa ikonuna tıkladığımda üst tarafta güncelleme yapamıyor hata veriyor source yüklemk istediğimde hata veriyor yardımcı olsan sna zahmet

coolfrw

Üye
Arkadaşlar yurtdışı 3G cihaz yükledikten sonra problem çıkarmı çıkmazmı yapan deneyen vermıdır. Kimse deyinmemiş bu konuya cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.

yagmurcukk

Üye
Hakan bey, benim telefonum vodafone ile alınmış bir Iphone. Söylediklerinizi tek tel yaptım, çok güzel anlatmışsıız ama malum sanırım 4.2.1 in versiyon sorunundan dolayı kitlendi ve tekrar eskiye çevirdim.
sorunsuz versiyonu çıktı mı? Ayrıca benim vodafone ile alınmış IPHONE hangi sınıfa giriyor?Jailbreak yapmak için hangi yolu takip etmeliyim?

febega

Üye
bende 4.2.1 jailbreak yaptım fakat telefonu kapatıp açdığımda herseferinde çakılıp kalıyor ve böyele kullanmaktandsa 4.1 döneyim dedidim ve ve 4.1 yaptım

berkayozer

Üye
Beyler ben aynı anlatılan gibi yaptım Exploiting with limera1n da kalıyo 3 kere denedim yine aynı sonuç. Lütfen yardım edin

hakandag23

Üye
waiting for reboot yazıyor bu reboot uzun mu suruyor

zarifhercai

Üye
arkadaşlar herşeyi yaptım ama ensonunda cydia dan complete bastım telefon kapandı ama tekrar açılmıyor acaba açılması ux-zun mu sürüyor

nutty001

Üye
elma da taklı kalıyor ne yapmammız lazım resnow yapmazsak :( açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

4.1 e nasıl döneceğiz ?????????????????

arkadaşlar herşeyi yaptım ama ensonunda cydia dan complete bastım telefon kapandı ama tekrar açılmıyor acaba açılması ux-zun mu sürüyor

edsn0w tekrar aç bu sefer browse tıkla ve orjinal fw dosyasını tekrar tanıt, tanıdıkdan sonra next yapıp cihaza neler kurulmasını gösteren sayfaya gelince bütün işaretli yerleri kaldır ve sadece boot just tethered işaretle ve işlemi devam ettir! sonra cydia açılacaktır!

ferhatdemir

Üye
arkadaslar.internetten indirdigim iphone os 4.2.1 dosyasi zip uzantili.dosyayi acinca herhangibir (ipsw) uzantili dosya yok.birkac kere denedim yine ayni sonucu verdi.konu hakkinda bilgisi olan varmi?selamlar

arkadaslar.ben io 4.2.1 dosyasini indirdim.fakat bu zip dosyasi.dosyayi winrar ile actim fakat icinde ipsw uzantili hicbir dosya yok.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar.internetten indirdigim iphone os 4.2.1 dosyasi zip uzantili.dosyayi acinca herhangibir (ipsw) uzantili dosya yok.birkac kere denedim yine ayni sonucu verdi.konu hakkinda bilgisi olan varmi?selamlar

arkadaslar.ben io 4.2.1 dosyasini indirdim.fakat bu zip dosyasi.dosyayi winrar ile actim fakat icinde ipsw uzantili hicbir dosya yok.

mozilla ile indirirsen direk ipsw olarak iner.. itunes ön tanımlı indireceksin mozilla ile

isonic_6638

Üye
arkadaslar birsey sorcam eger jailbreak yapilirsa avantajin ve dezavantajin ne olur, virus girme tehlikesi varmi, apple'in orginal appstore kullanabiliyozmu ve programm yukliyebiliyomuyuz jailbreakden sonra yoksa siliniyomu?

rakell

Üye
merhaba restore edince unlockım gidecekmi ?

rakell

Üye
pki nasıl yapicagim

arkadaslara acil bana 3gnin hangi iphone custom firmware gerektigini yazarmısınız

yahiyya

Üye
Vodafondan alınmış iPhone 3Gs telefona bu işlemi yaptım. Ama telefonu kapatıp açmaya çalıştığımda apple ambleminde donup kalıyor. Yaptığım adımlar şunlardı
1- İndirdiğim 4.2.1 versiyonu itunes üzerinden shifte basarak restore ettim.
2- 1. basamak jb yi sorunsuz yaptım. yükleme tamamlandı. Ancak beyaz cydia die bişey göremedim. Apple ambleminde takılıp kaldı.
3- bende son basamağa geçip JUST BOOT TETHERED RİGHT NOW işlemine devam ettim ve telefon açıldı.
installous u yükledim ve birkaç oyunu sorunsuz yükledim.
Ancak telefonu kapatıp açtığımda telefonun açılmadığını gördüm. (apple ambleminde kaldı)
Nerede hata yaptığımı bilemiyorum ama versiyon sorunu ise bu redsnow ile 3.1.3 ü denersek bi sorun olurmu?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefonun 3 gs şu anda 3gs ler için tetheret jailbreak yapılıyor.yani her telefonu kapadığında elmada kalır pc ye takıp açman lazım shsh kaydın varsa 4.1 e düş bence

secom

Üye
arkadaşlar nokia n8 den iphone4 e geçtim, bana gülmeyin ama jail break ne işe yarıyor? 4.2.1 yaptım versiyonu, ufak tefek programları appstoreden çekiyorum mesela igonun navigasyonu 99 dolar bunu crackli beleş indirmek içinmi jailbreak?

hamsikoli

Üye
arkadaşlar nokia n8 den iphone4 e geçtim, bana gülmeyin ama jail break ne işe yarıyor? 4.2.1 yaptım versiyonu, ufak tefek programları appstoreden çekiyorum mesela igonun navigasyonu 99 dolar bunu li beleş indirmek içinmi jailbreak?

aynen oyle

eraser2934

Üye
arkadaşlar bu konuda yardım bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim ...
iphone 4 ü 4.2 ye yükselttim cydia dan ultrasn0w unda yükledim fakat aranıyor dio ama hat bulamıo pin giriyosun ama operatörü bulmuyo yani bunun adı unlock mu neyse artık yeni öğrenmeye başladım :/bi yardımcı olabilecek warmı ...

Üst Alt