Ios 4.2.1 cydia sorunu cözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Ios 4.2.1 cydia sorunu cözüldü
selam arkadaşlar bildiğiniz gibi 4.2.1 de jb yapsanız bile cydia bir çakışmadan dolayı açılmıyordu lakin son yapılan patchden sonra artık cydia yı acmak mumkun oluyor nasıl mı acıklayayım. Dosya sistemine nasıl ulasabilecegimizi http://www.maxicep.com/iphone-destek-yardim/ios-4-2-1-gm-dosya-sistemini-kullanima-acma-425410.html burda anlatmıştım ilk kez yapanlar önce verdiğim bu linkten dosya sistemini açmayı yapsınlar
Dosya sistemini açmayı başaran arkadaşlar ise şimdi anlatacaklarımı yapacaklardır.
1-Cydia.patch dosyasını indiriyoruz
2-indirdiğimiz dosyanın icinde cydia.patch dosyası bulunmakta bu dosyayı winscp ile baglandıgımız telefonumuzun applications/cydia.app/ klasörünün içine atıyoruz .
3-control+t mofikasyonunu kullanarak winscp de terminali acıyoruz. ve aşağıda ki komutları sırasıyla giriyoruz

a-) apt-get update
b-) apt-get install bsdiff
cd/Applications/Cydia.app/
c-) cp Cydia_ Cydia.bak
d-) bspatch Cydia.bak Cydia_ Cydia.patch
e-) chmod +x+s Cydia_
komutlar büyük kücük harfe duyarlıdır ona göre beyler..
sonrasında cihazımızı kapatıyoruz ve redsnow aracılıgı ile ''just boot tethered'' seçeneği tekrardan çalıştırıyoruz.
olay bundan ibarettir. Cydia sorunsuz çalışmaktadır güle güle kullanın.
NOT: Bizzat denenmiştir 3GS 16 GB
teşekkürü çok görmeyelim.:naughty:

• Beğen
Tepkiler: sektör07, krayz1970, Revengeful ve 1 kişi daha

hakankurban

hakankurban

Üye
resimlerle açıklayıcı yapsaydın ğüzel olurdu çoğu kullanıcı yapamaz ..eline sağlık

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler :oke:

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler :oke:

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar apple açıklama yaptı orjinal 4.2 buğün yayınlanacak bence bekleyip orjinal şekline bir bakın sonra yapın

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende daha yeni 4.1 güncellemesi yapmıştım ya :ehe

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Valla zaten ileri düzey kullanıcı arkadaşlar icin yayınladım fazla zor bişey değil bugun mu yapacak guncellemeyi :S walla benim itunes da 28 ' i yazıyor ya ins bugun acıklar..
bu arada beyler 4.2.1 de jb tam olarak çözümlenmiş değil. yani semi-tethered untethered bir yöntem değil bu yöntemi yaptıgınızda telefonu tekrar başlatmak icin redsnow dan just boot tethered rigth now secenegi ile açabilirsiniz yanınızda pc olmadan telefonu yeniden başlatmayın yada kapatmayın..

assalavissa

Üye
Linkler ölmüş :(

arkhem

Üye
link ölmüş sanırım yardımcı olabilirmisin

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkdaslar bu konu 4.2 de jb yontemi tam olarak yapılmadıgı zmn acıklanmıstı suan 4.2 ye redsnow 0.9.b7 ile daha kolay sekilde yapabilrsiniz.

Üst Alt