Faturalı İnterneti Bol 1000 Dk-4GB-1000 SMS Kampanyası!

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
İnterneti Bol 1000 Dk-4GB-1000 SMS Kampanyası!
4 GB internetle artık videolar sizden korksun! Bol bol Turbo İnternet'in keyfini çıkartın, yanında da her yöne 1000 dk ve 1000 SMS'inizi doya doya kullanın. Hepsi; hem cazip fiyata, hem de Turkcell kalitesiyle sizin olsun!



İnterneti Bol 1000 dk 4GB 1000 SMS yıllık abonelik = 12 ay sözünüze, sabit fiyat garantisiyle 85 TL yerine 69 TL!

  • Fiyata %18 KDV; konuşma ve SMS için %25 ÖİV ve internet için %5 ÖİV dahildir, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
  • Mevcut yıllık aboneliğinizi, bu paketle değiştirmek için 532 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.
  • Kampanyadan 12 ay süresi dolmadan ayrılan abonelerin faturasına faydalandığı fatura dönemi başına KDV, ÖİV dahil 16 TL kampanya iptal bedeli yansıtılacaktır. Kampanyada kalan sürede ödenecek bedelin, iptal bedelinden daha düşük olması durumunda, sadece kalan bedel ödenerek paket iptali gerçekleşecektir.
  • Paket kullanım hakkı bir sonraki döneme devretmez. Ticari gelir elde etmek amacıyla kullanılamaz, satılamaz. Tespit edilen aboneler ile ilgili yasal işlem yapılacak ve hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
  • Aynı anda sadece bir kez yararlanılabilir.
  • Paket sadece wap ve internet erişim noktası kullanılarak yapılan yurt içi bağlantılarda geçerlidir. İnternet erişim noktası, Blackberry cihazları tarafından kullanılan Blackberry erişim noktası ve 3G netbook, notebook ve USB modemler tarafından kullanılan Mobil Genişbant (MGB/MGBS) erişim noktaları pakete dahil değildir.
  • 12 ayın sonunda, paketiniz otomatik olarak standart tarifesinden devam edecektir.
Turkcell, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin internet paketleri ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • 06.05.2015 tarihi itibarıyla KKTCELL yönüne yapılan aramalar tarifenizdeki yurt içi arama dakikalarından sayılır, hattınıza ek bir ücret yansımaz.
  • 06.07.2015 tarihi itibarıyla paket aşım çözümümüzle, paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 5 TL (KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 5TL (KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir. Müşterilerimiz, ses paketlerinin bitimini takip eden ilk kullanımlarında 2,5 TL (KDV,ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilecektir. Devam eden kullanımlarda 900 sn sonuna kadar ek bir ücretlendirme olmayacaktır. Bu kullanımın ardından takip eden ilk kullanımlarında yeni bir ek 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ücretlendirilecektir. Takip eden kullanımlarda 1800sn’lik (30dk’lık) kullanımın sonuna dek ek bir ücretlendirme olmayacaktır. İlk 30dk'nin bitmesini takiben abonenin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30dk'lık kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30dk için 5 TL (KDV, ÖİV Dahil)ödemeye devam edecektir. Müşterilerimiz, sms paketlerinin bitimini takip eden ilk sms kullanımlarında 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ile ücretlendirilecektir. Takip eden 14 sms müşterilerimize ücretsiz sağlanacaktır. 16. Sms’de ek 2,5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ile ücretlendirilecektir. Takip eden yeni bir 14 sms müşterilerimize ücretsiz sağlanacaktır. İlk 30sms'in bitmesini takiben müşterilerimizin yaptığı ilk kullanımda ikinci 30sms'lık kullanım hakkı devreye alınacak ve müşterilerimiz 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam edecektir. Kullanım devamını takiben müşterilerimiz her yurt içi her yöne 30sms için 5 TL (KDV, ÖİV Dahil) ödemeye devam edecektir.
  • İnternet paket aşım ücreti 5 TL/200 MB'dir. Paket aşımında her 200 MB kullanım 5 TL olarak ücretlendirilir. Bu ücretlendirme, bir fatura döneminde en fazla 20 kere tekrarlanır. 20. fayda kullanıldıktan sonra internet hızı, ana paket yenilenene kadar 5 kbps’a düşürülür ve faturanıza ek ücret yansıtılmaz.
  • 06.07.2015 tarihi öncesinde bu paketin taahhütlü kampanyasından faydalanan müşterilerimiz için taahhüt süreleri sona erene kadar paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 3 TL (KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 3TL (KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir. Taahhüt süreleri sona erdikten sonra paket aşımında yurt içi her yöne konuşma 30 dk'sı 5 TL (KDV, ÖİV dahil) ve her yurt içi her yöne SMS kullanımı 30 SMS 5TL (KDV, ÖİV dahil) olacak şekilde ücretlendirilir.

Satın Alma Seçenekleri;

Turkcell İletişim Merkezleri

532 ya da 0532 532 0000


  • Herhangi bir yıllık aboneliğiniz yoksa, BOLPLUS yaz 2222'ye gönder.
    • Hepsi birada, Heryöne tarifelerine bağlı paketlerde mevcut başka pakette yıllık aboneliğiniz var ve değiştirmek isterseniz, YILLIK BOLPLUS yaz 2222'ye gönder.


Kampanya Linki;
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bende bunun 2 GB internet olan paketini kullanıyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bende bunun 2 GB internet olan paketini kullanıyorum.
Güle güle kullanın efenim :tebessüm: Şahsen öğrenci olduğumdan dolayı çevre de olmadığından kimseyi arama mesaj atma gereği duymuyorum ve ihtiyacı olan beni arasın düşüncesi ile ne tl yüklerim ne paket yaparım zaten ekonomik kriz içindeyim :kıskıs: Kardeşimin hattını aylık Sınırsız 1GB paketi yükleriz bütün internet işlerimizi o şekilde hallediyoruz :tebessüm: Hız düşünce sıkıntı oluyor ama idare ediyoruz işte :tebessüm:
 
  • Beğen
Tepkiler: Dogus Pertez

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu tarifeyi kullandım ve taahhütü bilerek bozdum.Ücreti kaliteye göre normaldi aslında,herneyse hatrı sayılır bir ceza çıktı.Sonuç olarak 12 ay kullanmış gibi oldum ve cayma bedelini ödedim.Önümüzdeki 15 yıl boyunca bu operatöre geçmeyi düşünmüyorum.
Şu an 3000dk 3000sms ve 3Gb 39 tl Vodafone dan devam.
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
69 u ne güzel yazmış :ehe bende 750dk 1000sms 2 gb kullanıyorum şu an 35 tl
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Ben ki ayda en az 120 gb kullanan zatı muhterem yarından itibaren 2 gb cıka sınırlandırılacağım :stres:
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Ben ki ayda en az 120 gb kullanan zatı muhterem yarından itibaren 2 gb cıka sınırlandırılacağım :stres:
Bende öyle ama evde net yok Turkcell'den Sınırsız 1GB alıp 1 ay boyunca 96kbps ile devam ama işte el mahkum yapacak bişey yok :(
 
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Zalim turkcell :-)
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
yapacak bişey yok valla ben Turkcell'in kalite ve hizmetinden şaşmam diyorsak eğer istediği parayı vercez malesef :bilmm
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
338
yeumyang
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
533
gonyalı
yakup6203
Cevap
11
Görüntüleme
1K
yakup6203


Üst Alt