Faturasız internet sinirsizmi bu paket

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben 60 gb gta 5 ve 6-7 tane 500 mb lik crackleri indirdiğim ay 90gb download yapmışım sen nasıl telefona o hızda 1 ayda indirme yapıyorsun
O internet 1 gb den sonra 1 gb indirmesi 1 gün sürer 96kbps nin ne olduğunu ancak kullananlar bilir
Bilmem miii:!!!:

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben de 2010 dan 2013 e kadar vodafonun cepnetini kullandım
Telefonun ekranı 320x240 olduğu için video falan da bekleyerek izleyebiliyordum
Note 2 ye geçtikten sonra baya baya eziyet oldu

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
yakup6203

yakup6203

Üye
Sa bendemi bu tarifeye geçim acaba
Şuan altın 2gb yi kulanıyorum
Yani ayda 4gb yetmiyor bana
Sınırsızsa geçim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sa bendemi bu tarifeye geçim acaba
Şuan altın 2gb yi kulanıyorum
Yani ayda 4gb yetmiyor bana
Sınırsızsa geçim
Sınırsız kavramını açıklayamadım galiba
Eger sınırsız olsaydı neden 1gb yazıyorlar

Çünkü 1 gb kotası var ve 1gb den sonra durmak yerine hızı düşüyor (taa 96kbps ye kadar)
Ve ancak mesaj atabilmek ve 2-3dk bekleyerek sayfa açmaya yarıyor
1 gb den sonra 1 gb daha harcamak en az 4-5 gün sürer oda 10dk bekleye bekleye video falan izlersen

Son düzenleme:
yakup6203

yakup6203

Üye
Yani hemen hemen cepnet hızı gibi olacak 96 degilde 30 ile 50kb hızı olacak. 96 kb baaz istasyonu yoğun olursa çok hızı düşer
Genede yardımın için
TŞK

mehmetnuri327

Üye
jell beancı senin kadar cahil adam görmedim ne man kafa adamsın 29 mbs ile 3500 kb indr nerde okudun sen ayrıca ben diyorum fırsatuclu deki 1gb varya orda 1gb gösteriyor ama innanmayın aslında 1 tb :D kullanınca anlayacaksınız ve ayrıca diyorsun ki 150 gb 3 g ile zor inermiş bir ayda ulan ben daha dün 13 gb yi 1 saatte indirdim sen ne konuşuyorsun :D cahil bilmiyorsun yorum oku sadece: D

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
jell beancı senin kadar cahil adam görmedim ne man kafa adamsın 29 mbs ile 3500 kb indr nerde okudun sen ayrıca ben diyorum fırsatuclu deki 1gb varya orda 1gb gösteriyor ama innanmayın aslında 1 tb :D kullanınca anlayacaksınız ve ayrıca diyorsun ki 150 gb 3 g ile zor inermiş bir ayda ulan ben daha dün 13 gb yi 1 saatte indirdim sen ne konuşuyorsun :D cahil bilmiyorsun yorum oku sadece: D
Bu adama inanıp bu tarifeye geçin siz de deneyin bakalım 1 gb den sonra kaç gb daha indirebilecekler
Ozaman anlarlar kim cahil kim değil.
Mbpa nin 8 de birini saniyede indirdiğin veriyi temsil ediyor
Yani 4 mb/s için en az 50 mbps (artı indirdiğin server de Türkiye de olmalı)

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka

mehmetnuri327

Üye
50mbps ile 5 megabayt iner turkiyede olmaz mi artik istasyonlar 4 tasiyicili

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
50mbps ile 5 megabayt iner turkiyede olmaz mi artik istasyonlar 4 tasiyicili
8 de biri 10 da değil
Az bi araştırsan sen de bilirdin
Ayrıca o da teorik hız
İstersen 100mbps internetin olsun server dolu ise 1 mbps bile alamayabilirsin
Minimum 50mbps lazım saniye de 4 mb indirmek için :kop:

mehmetnuri327

Üye
Yaaa oyle mi peki bu fotolara ne diyeceksin bakalim 27.88 mb ile nerdeyse 3500kb iniyor bak

yakup6203

yakup6203

Üye
ben gönderdim olmadı
FIRSAT UCLU PAKETI, MEVCUT TARIFENIZ ILE BIRLIKTE KULLANILAMAMAKTADIR. DETAYLI BILGI ICIN YI ZIYARET EDEBILIRSINIZ

mehmetnuri327

Üye
Almak icin once standart tarifeye gec sonra almaya calis olur

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yaaa oyle mi peki bu fotolara ne diyeceksin bakalim 27.88 mb ile nerdeyse 3500kb iniyor bak

Hayırlı olsun Güle güle kullan

mehmetnuri327

Üye
Benim bildigim değişiyor drgistirirsin

blastx

blastx

Üye
Enteresan konu eğer sınırsız ise vodafone bunu koca koca yazar zaten müşteri kalsın diye resmî sitede yazmayan bilgiye başka sitede görüp inanmak veya inandırmaya çalışmak daha enteresan vodafone u mu kafaliyorsunuz bizi mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim bildigim değişiyor drgistirirsin
Hayır yanlızca ayda 1

Enteresan konu eğer sınırsız ise vodafone bunu koca koca yazar zaten müşteri kalsın diye resmî sitede yazmayan bilgiye başka sitede görüp inanmak veya inandırmaya çalışmak daha enteresan vodafone u mu kafaliyorsunuz bizi mi
Hayır zaten sınırsız değil
Paket aşım yok ve internetin kesilmek yerine aşırı derecede yavaş hale geliyor
Evet sınırsız ama sadece mesajlaşma yetecek kadar hızlı (kotası bittikten sonra)

blastx

blastx

Üye
Hayır yanlızca ayda 1

Hayır zaten sınırsız değil
Paket aşım yok ve internetin kesilmek yerine aşırı derecede yavaş hale geliyor
Evet sınırsız ama sadece mesajlaşma yetecek kadar hızlı (kotası bittikten sonra)
Sistemi biliyorum kıtadan sonra hız 1kb oluyor enteresan vesselam

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bn birgun de 4 5 tarifeye gectim sen ne diyorsun ben buna vodafonenin sistemsel hatasi diyorum
Aç oku ondan sonra buraya yaz.:ah
Anlaşmalarda 30 gün içinde sadece 1 kere tarife değiştirebilirsiniz.
Sizin ne yaptığınız beni ve diger kullanıcıları ilgilendirmez
Sen istersen 1000 kere değiştir biz yani gerçekten deneyenler ayda max 1 kere değiştirebiliyoruz

İsteyen varsa iki kere denesin sonucu yazsın: ?

Emin ol senden daha uzun süre telefon kullanmış biri olarak
Vodafonu Türkiye ye geldiğinden beri kullanıyorum

(Belki yaştan dolayı hatırlayamazsın. Telsim diye bi operatör vardı onu vodafone satın alınca bende vodafonelu oldum. O günden beri vodafone kullanıyorum.)

Yönetici tarafından düzenlendi:

mehmetnuri327

Üye
Firsat uclu sinirsiz degil diyenler peki buna ne diyeceksiniz 21 eylulden beri veri kullanim 53 gb

Takipçi Satın Al

Üst Alt