İnternet hızı yerin altında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mstf_l

mstf_l

Üye
Bizim TTnet te kendini hızlı sanır.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Valla arkadasim ben kablolu baglantiyi henuz denemedim. Birazcik daha hizlancak diye kablo gezdirmeyim evde :)))
Burada 1000 mbps (1gbps) de var, ben asil onu merakk ediyorum. Daha download`a basmadan indiriyor heralde dosyalari :D

Senin (100mbts icin) download hizinmi önemli yoksa karsi serverin upload hizimi önemli ???

PriveT

PriveT

Üye

Hayirdir arkadaslar? Ic savas mi cikti ? :D

Senin (100mbts icin) download hizinmi önemli yoksa karsi serverin upload hizimi önemli ???

Demek istedigin benim download hizim her ne kadar yuksek olsa da, dosyalari indirdigim serverlarin hiz sinirini gecemeyecegim ise, evet haklisin, tabiiki ikisi de onemli. Ama unutmaki ayni anda birkac sayfa actiginda, ya da indirme yaptiginda bunlarin toplami da onemli. O zaman senin hizin da onemli oluyor. Ayni anda 5-6 film birden indiriyorum mesela. Her biri ortalama 1gb. Sen ne kadar zamanda indirirsin bunu? Toplam ortalama 7gb.
Ben genelde torrent indiriyorum. Ve direk linkler bulmaya calisiyorum download hiz sinirimi fazla kisitlamasin diye. Premium liklerden falan indiriyorum. Ve de upload ederken de internetim cok iyi. Isyerimden gunlerce ftp sitelerinden indirme ve yuklemeyi yapamazken evimde kis bir zamanda indirme ve yukleme yapabiliyorum. Bahsettigim dosyalar kb. mb. degil, gb.`lar boyutunda.
Tabi sorunu yanlis anladiysam kusura bakma, tekrar sorarsan cevap vermeye calisirim.

mstf_l

mstf_l

Üye

İkisi de önemli tabii ki. Atııyorum sen 10 mpbs ile indiriyorsun ama karşı taraf en fazla 3mpbs verebiliyorsa o bağlantı 3 ile gider. Aynı şey senin hızın için de geçerli.

Umarım sorunu doğru anlamışımdır :)

- - - Eklendi - - -

İkisi de önemli tabii ki. Atııyorum sen 10 mpbs ile indiriyorsun ama karşı taraf en fazla 3mpbs verebiliyorsa o bağlantı 3 ile gider. Aynı şey senin hızın için de geçerli.

navti

navti

Üye
o hizi nasil tutturdunuz

ogedayokan

ogedayokan

Üye

- - - Eklendi - - -

Aynen sorum tam bu bende torrent olarak en asagi 5gb lik filmler indiriyorum.ama torrentte olay biraz degisik tek bir server saglayicin yok esler ortaklar olayi var ordada.
Ben birak 100mb i 10mb i gecen torrwnt linkine rastlamadim.tek link e gelince bende hotfile dan 1aylik uyelik aldim ama filmler lisans dan dolayi silinmis bosunami aldim ben simdi bu uyeligi :confused: ve

kankka

Üye
ben cepnetle daha hızlı download yapıyodum yaw ttnetden :D

PriveT

PriveT

Üye

Aynen sorum tam bu bende torrent olarak en asagi 5gb lik filmler indiriyorum.ama torrentte olay biraz degisik tek bir server saglayicin yok esler ortaklar olayi var ordada.
Ben birak 100mb i 10mb i gecen torrwnt linkine rastlamadim.tek link e gelince bende hotfile dan 1aylik uyelik aldim ama filmler lisans dan dolayi silinmis bosunami aldim ben simdi bu uyeligi :confused: ve

Yani diyorsunki benim ayni anda birkac siteden indirme-yukleme yapmam onemli degil, evde kac bilgisayar oldugu da onemli degil, 10mpbs`den sonraki hizlar hikaye? Bu kadar yeni sistem, hizlandirma, bosuna, millet 10mpbs`den yuksek interneti bosa aliyor. Oyle mi? :hmmm

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Yani diyorsunki benim ayni anda birkac siteden indirme-yukleme yapmam onemli degil, evde kac bilgisayar oldugu da onemli degil, 10mpbs`den sonraki hizlar hikaye? Bu kadar yeni sistem, hizlandirma, bosuna, millet 10mpbs`den yuksek interneti bosa aliyor. Oyle mi? :hmmm

O kadarda demiyorum.keske biraz daha abartsaydin :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt