PriveT
Üye
tamam karar verdim rusyaya taşınıyorum gençler![]()
Gel, ilk ay internetin benden

tamam karar verdim rusyaya taşınıyorum gençler![]()

bu lafını hatırlatırımGel, ilk ay internetin benden![]()

bu lafını hatırlatırım![]()
tamamBen her zaman lafimin arkasindayimdir.

Valla arkadasim ben kablolu baglantiyi henuz denemedim. Birazcik daha hizlancak diye kablo gezdirmeyim evde))
Burada 1000 mbps (1gbps) de var, ben asil onu merakk ediyorum. Daha download`a basmadan indiriyor heralde dosyalari![]()

Senin (100mbts icin) download hizinmi önemli yoksa karsi serverin upload hizimi önemli ???
Senin (100mbts icin) download hizinmi önemli yoksa karsi serverin upload hizimi önemli ???

İkisi de önemli tabii ki. Atııyorum sen 10 mpbs ile indiriyorsun ama karşı taraf en fazla 3mpbs verebiliyorsa o bağlantı 3 ile gider. Aynı şey senin hızın için de geçerli.
Umarım sorunu doğru anlamışımdır
- - - Eklendi - - -
İkisi de önemli tabii ki. Atııyorum sen 10 mpbs ile indiriyorsun ama karşı taraf en fazla 3mpbs verebiliyorsa o bağlantı 3 ile gider. Aynı şey senin hızın için de geçerli.
Umarım sorunu doğru anlamışımdır![]()
Aynen sorum tam bu bende torrent olarak en asagi 5gb lik filmler indiriyorum.ama torrentte olay biraz degisik tek bir server saglayicin yok esler ortaklar olayi var ordada.
Ben birak 100mb i 10mb i gecen torrwnt linkine rastlamadim.tek link e gelince bende hotfile dan 1aylik uyelik aldim ama filmler lisans dan dolayi silinmis bosunami aldim ben simdi bu uyeligi :confused: ve

Yani diyorsunki benim ayni anda birkac siteden indirme-yukleme yapmam onemli degil, evde kac bilgisayar oldugu da onemli degil, 10mpbs`den sonraki hizlar hikaye? Bu kadar yeni sistem, hizlandirma, bosuna, millet 10mpbs`den yuksek interneti bosa aliyor. Oyle mi?![]()
)