Erdoğan'dan sürece ilişkin net mesaj: AK Parti, MHP ve DEM olarak bu yolu beraber yürümeye karar verdik

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Erdoğan'dan sürece ilişkin net mesaj: AK Parti, MHP ve DEM olarak bu yolu beraber yürümeye karar verdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın silah bırakmaya başlamasının ardından yaptığı açıklamada TBMM'de komisyon kurulacağını belirterek, "Sürecin yasal ihtiyaçlarını Meclis çatısında konuşmaya başlayacağız. Altını çizerek söylüyorum, Cumhur İttifakı olarak ve DEM Heyeti ile de bu süreci pişirerek geleceğe taşıyacağız. Şimdi AK Parti, MHP, DEM biz üçlü olarak bu yolu yürümeye karar verdik" dedi.​

Kaynak:

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, PKK'nın silah bırakmaya başlamasının ardından yaptığı açıklamada TBMM'de komisyon kurulacağını belirterek, "Sürecin yasal ihtiyaçlarını Meclis çatısında konuşmaya başlayacağız. Altını çizerek söylüyorum, Cumhur İttifakı olarak ve DEM Heyeti ile de bu süreci pişirerek geleceğe taşıyacağız. Şimdi AK Parti, MHP, DEM biz üçlü olarak bu yolu yürümeye karar verdik" dedi.​

Kaynak:
:alkis:alkis:alkis
S.d. özgürlük yolu gözüktü
Kürtleri çok seviyorum

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Kızdım
Tepkiler: 0sıfırcı
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Bak bu çok ağır oldu
Aksine ben barış istiyorum
Hepimiz kardeşiz
Kan dökmeye ne gerek var
Güzelce geçinelim
Mesaj birleştirildi:

yeni bir Türkiye yok.
Eski darbe anayasasıyla yönetilen Türkiye var ve evet siz darbecileri pek seversiniz
Bize gelince düşman terörist damgası vurursunuz. Çoğu muhalif böyle ne yazık ki gerçi muhalif değilde sağcı olanlarda da var bu
Yeni anayasa ile
Yepyeni ve çok güçlü bir Türkiye olacak
Küllerinden doğacak Osmanlı

Son düzenleme:
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Bak bu çok ağır oldu
Aksine ben barış istiyorum
Hepimiz kardeşiz
Kan dökmeye ne gerek var
Güzelce geçinelim
Barış ayrı ülkeler arasında olur, toplumda refah olur.

Eski darbe anayasasıyla yönetilen Türkiye var ve evet siz darbecileri pek seversiniz
Bize gelince düşman terörist damgası vurursunuz. Çoğu muhalif böyle ne yazık ki gerçi muhalif değilde sağcı olanlarda da var bu
Yeni anayasa ile
Yepyeni ve çok güçlü bir Türkiye olacak
Küllerinden doğacak Osmanlı
Darbeci dediğin 1924-80 anayasası günümüzde T.C. vatandaşlığı vb. hariç çoğu şeyi zaten değiştirdiler.
Diyeceklerim bu kadar, şimdi saçma sapan gerici ve bölücü ideolojini burada savunmayı bırak, uzatma.

Üst Alt