m542tf
Üye
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın
Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .
Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .
Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik
Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik
İnstagram varmı ? Hiç yok .
Vine varmı ? Hiç yok .
Message me ? Oda yok .
BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .
E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?
Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .
Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .
Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .
1650 TL'lik bir cihazı araştırmaya gerek yok demişsin. Aksine 1650 TL vereceğin bir telefonu ince eleyip sık dokuyarak alman gerekiyordu. Genç dostum, forumda (tabiri caizse) bu bilgiler bas bas bağırılarak aktarıldı, sistem henüz yeni vs.vs. ve mağaza uygulamarında şimdilik eksikler var vs.vs. Bu bilgiler burada paylaşılırken sen nerelerdeydin arkadaşım? İlla bir tellal gibi elimize davul alıp münadilik mi yapalım?1650 Lira verdiğim telefonu bi zahmet araştırmama gerek kalmasın be dostum ?
Ayrıca karalama dediğiniz şey gayet medenice eleştirilerim . İlla çıkıp burada windows phone şahane , çok farklı çok hızlı demem gerekiyo size yaranabilmek için ama üzgünüm dostlarım .
Ben bi kullanıcıyım ve buda çok sevdiğim bi forum . Kullandığım telefonda şuan Lumia 920 olduğuna göre bu wp bölümünde fikirlerimi belirtebilirim sanırım .
Keşke dediğiniz gibi birileri bana bu söylediklerimden dolayı para versede gidip telefonu takaslasam ama yok ..
1650 Lira verdiğim telefonu bi zahmet araştırmama gerek kalmasın be dostum ?
Ayrıca karalama dediğiniz şey gayet medenice eleştirilerim . İlla çıkıp burada windows phone şahane , çok farklı çok hızlı demem gerekiyo size yaranabilmek için ama üzgünüm dostlarım .
Ben bi kullanıcıyım ve buda çok sevdiğim bi forum . Kullandığım telefonda şuan Lumia 920 olduğuna göre bu wp bölümünde fikirlerimi belirtebilirim sanırım .
Keşke dediğiniz gibi birileri bana bu söylediklerimden dolayı para versede gidip telefonu takaslasam ama yok ..
gel beraber bi market açalım demiş ???Uyyyy oldukça gerilmiş buraları arkadaşlar, biraz yumuşatalım ...
Bir Telefon Bir Telefona ne DEMİŞ ???
Valla kusura bakmayın ama sen böyle düşünceleri gördükçe resmen zevk alıyorsun galiba!! Gerçekten komiksiniz. Benim çevremdeki hemen hemen herkesin çok çeşitli sistemlerde akıllı telefonu var ve instagram kullanan sadece bir kişi! Bu uygulamanın olmamasının benim nazarımda hiçbir kötü yanı yok. Ben de kullanmıyorum ve saçmada geliyor orası ayrı. Bir tane uygulama çıkmamış aman çok büyük bir eksiklik!! Merak etmeyin ileride hepsi tıpış tıpış wp sistemine uygulama çıkartırlar.
Zükerberg in google dan para alacak kadar fakir ve onursuz olduğunu sanmıyorumsorun mark zuckerberg te adam windows phone için facebook uygulaması çıkarmıyor ingtagram da çıkarmıyor yani google buna para vermiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?