bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kısacası windows phone muazzam derecede pişmanlıktır ve ben geliştiricilerin windows phone a kesinlikle zaman harcamadığını düşünüyorum .
nedir şu instagram meraklılığı gelse ne olur gelmese ne olur nokianın lensleri yeter
Valla kusura bakmayın ama sen böyle düşünceleri gördükçe resmen zevk alıyorsun galiba!! Gerçekten komiksiniz. Benim çevremdeki hemen hemen herkesin çok çeşitli sistemlerde akıllı telefonu var ve instagram kullanan sadece bir kişi! Bu uygulamanın olmamasının benim nazarımda hiçbir kötü yanı yok. Ben de kullanmıyorum ve saçmada geliyor orası ayrı. Bir tane uygulama çıkmamış aman çok büyük bir eksiklik!! Merak etmeyin ileride hepsi tıpış tıpış wp sistemine uygulama çıkartırlar.Doğru düşünüyorsunuz
Öey anladığım kadarıyla arayışlarımız farklı o yüzden fikirlerimizin çatışması doğal . Diyorum ya gerçektende insanın ne aradığına neler kullandığına bağlı . Bana göre kötü olan sana göre bu yüzden iyi gelebilir . Çok normal bi durum .
Program konusundada gelenler hep eksik şuan . Whats app özellikle adamı deli etmeye yetiyo . Ki bunlar sadece market eksikleri . Telefonunda birsürü eksiği var . Hala ve hala sabredeceklere , bekleyeceklere başarılar ve bol bol sabır diliyorum .
Yeni alacaklara ise '' aman dikkat edin ve iyi araştırın '' diyorum .
Öey burası forum ve iyi kötü fikirlere açık olmalısın
Tıpış tıpış gelmesini bekleme dostum . Bekleme mağdur oluyoruz paramızla . Bunun adı mağduriyet .
Hayır geliyoda noluyo orasıda ayrı bi konu . Eksik , çarık çuruk hep .
Şuan doğru düzgün facebook varmı ? Eksik
Doğru düzgün twitter varmı ? Eksik
İnstagram varmı ? Hiç yok .
Vine varmı ? Hiç yok .
Message me ? Oda yok .
BBM gelecek yakında iosa androide o konuşuluyomu ? Oda yok .
E biz ne kullanıyoruz ? Akıllı telefon MU ?
Fikirlerinizi anlayabiliyorum . para verdik ve kötü bi yorumda üzülüyoruz . Ama bu yanlış . burda dile getire getire anlarız ne anlarsak . Ve üzerine basa basa belirtiyorumki bu kullanıcının kullandıklarına ve arayışlarına bağlı bi durumdur .
Şuan bana göre henüz bi sistem değildir . Henüz bi arayüzü tadında . Sistem olması için baş etken olan mağazasının ileri derecede iyi olması gerek .
Ve son olarak 1 senesini doldurmamış bi sistem denmesin bu sisteme çünkü bunun öncesindeki WP 7 - 7.5 gibi sistemlerde yine aynı telefon ve yine aynı işletim sistemi şirketine bağlı .
1650 lira vererek alacağın telefonu araştırmadıysan seni hiçbir forum kurtaramaz. Microsoft ne zaman çıkıpta biz bunları bunları getireceğiz dedi gelmişsin Windows Phone hayal kırıklığı diyorsun.
Bu karalama işlerinde iyi para var mı?
25.000 + yemek çekleri + sigorta. Yalnız " mayışlar " yatmayınca şaşırıp arada bir ters tepkiler de veriyor bu arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?