instagram Lumia'lara özel mi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
instagram Lumia'lara özel mi geliyor

Gectigimiz gunlerde Portekiz'de ortaya cıkan Lumia620 ilanındaki bir ayrıntı kafaları karıştırmış fakat gerçek olmadıgı düşüncesiyle haber olarak sizlerle paylaşmamıştık.

Fakat bugün Wpdang sitesinde yayınlanan bazı iddialar bu görüntünün gerçek olabilecegini işaret ediyor. Çin'in en populer sitelerinden biri olan Wpdang'da yer alan habere göre İnstagram çok yakında windows phone platformu icin yayınlanıcak.

Tabi iddialar bu kadarla da sınırlı degil. İnstagram ilk olarak Lumia chazlarına özel olarak gelecek fakat sadece windows phone8 yüklü cihazlarda kullanılabilecek. Windows phone7.8 destegi olmayacak. Hatta uygulamanın şu anda hazır oldugu ve bazı cihazlarda test edildigi,test aşamasïndan sonra da windowsphone store'da Nokia Exclusive kolleksiyonunda yayınlanacagı belirtilmiş.

İlerleyen günlerde her şey daha net ortaya çıktıgında sizleri bilgilendirmeye devam edecegiz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Yilan Hikayesine Dondu Valla =]

• Beğen
Tepkiler: nanotex
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben kullanmıyorum ama forumda sırf "Instagram yok mu" diye konu açan instagram hastası arkadaşlar vardı sanırım, onlara müjde gibi gelmiştir bu haber :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: ali.cooper ve nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Ben kullanmıyorum ama forumda sırf "Instagram yok mu" diye konu açan instagram hastası arkadaşlar vardı sanırım, onlara müjde gibi gelmiştir bu haber :kıskıs:
İlk başta ben :)

Hay ağzınızı öpeyim. Heyecanlandım vallahi :sarıl: :aha:

gkcll

gkcll

Üye
instegram neymiş yaw hiç hazetmiyorum benim için gereksiz bir şey yine de teşekkürler

serinaga

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalım, haber için teşekkürler ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haber için teşekkürler abi.

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar resimdeki uygulama bu olmasın?? :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ya Daha Coook Bekleriz Bir Instagram'i =]

pirenuri

pirenuri

Üye
Gelmesin ya instagram Temple run 2 gelsin yeter bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt