Instagram, Windows Phone’a Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Instagram, Windows Phone’a Geliyor!

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, Facebook tarafından satın alındıktan sonra da gücüne güç katarak büyümeyi sürdürüyor. 1 Milyar Dolar’a Facebook saflarına katılan uygulama, şimdilerde hem iOS hem de Android kullanıcıları arasında bir hayli popüler.

iOS ve Android’in pazar payından çalmak için kusursuz bir platform yaratmak isteyen Microsoft, Windows Phone 8’de üçüncü şahıs yazılım konusunda hiçbir eksikliğin bulunmasını da istemiyor. Daha önce Twitter ve Facebook için özel yazılımlar hazırlayan yazılım devi, Instagram için de bir şeyler hazırlayabilir mi?

The Verge tarafından yapılan bir habere göre Nokia Lumia 920’nin ekranındaki başarıya dikkat çekmek istenen bir videoda yakalan yazılımın 2012’nin sonuna kadar Windows Phone Marketplace’e adım atmış olacağı söyleniyor. Konuya ilişkin resmi bir bilgi yok ancak Instagram cephesinden de bu duruma bir itiraz gelmeyeceğini tahmin etmek pek de güç değil.
Yeni yazılımın öncelikli olarak sadece Windows Phone 8’li Lumia’larda çalışacağı da ortaya atılan iddialar arasında.

Alıntı: Mynet

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları, Cihanî Sultan ve nazlican

papakudioflu

papakudioflu

Admin
teşekkurler. İnstagram da guzel ama ben photosynth'i daha cok begeniyorum.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
15097

15097

Üye
Hadi hayırlısı :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ooo gelişmeye devam :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hayırlı olsun hepimize :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İyiler Mutlaka kazanır,Teşekkürler

IVI-Elia

Üye
Bu daha başlangıç.Çok yakında wp ve nokia devri başlıyor.Ha tabi htc'yi de untmamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler, anlaşıldı ki wphone bizi pişman etmeyecek.

akinorta

Üye
Teşekkürler, anlaşıldı ki wphone bizi pişman etmeyecek.

katılıyorum. Wp8 sistemi windows 8 ile aynı çekirdeği kullanacak. Mesela adam uygulama yapacak veya önceden yapılanlar windows 8 e uygun bir görünümde güncellenecek. Böyle olunca adam yapmışken wp8 e de yapayım diyecek ve bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

Yani uygulama desteği tam olacak.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
katılıyorum. Wp8 sistemi windows 8 ile aynı çekirdeği kullanacak. Mesela adam uygulama yapacak veya önceden yapılanlar windows 8 e uygun bir görünümde güncellenecek. Böyle olunca adam yapmışken wp8 e de yapayım diyecek ve bir taşla iki kuş vurmuş olacak.

Yani uygulama desteği tam olacak.
Desene windowsphone8'ciler uygulama manyağı olacak. :ehe

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah.Bi zamanlar şunları duymak isteriz:Şu uygulama Android ve IOS'ta olsaydı keşke.:ehe
:oke: katılıyorum ama o sistemlerinde hakkını yemek istemiyorum, bayağı bi uygulamaları var çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...