Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndependent live v7 / c6v42 v60 [rm356] custom firmware (güncellendi)
Sponsorlu Bağlantılar
_YldZEneS_
Üye
denerim eve gidince bikaç mod
Cenqizhan.
Üye
belle navibar nasil modlucaz buna
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
Bilmiyorum modlama bölümünde vardı modu sanırım
Cenqizhan.
Üye
2 dosyanin icindekini program filesteki products rm 356 nin icine atiyoruz dimi ?
_YldZEneS_
Üye
evet ikisinide o klasöre atacaksın
semih_676
Üye
Uyumluluktan windows xp sey calistir sorunsuz oluyor ben kendim yapiyorum
_YldZEneS_
Üye
bir sorun daha cfw nin içinde insalerserver yok yani sertifikasız uygulama yükleme
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
O sorun değil ki sadece o mod kullanılmamış istersen kendin yapabilirsin ya da rompatcher dan yap 5dk ni almaz
Biliyorum auto focus modu vardı ama su an müsait değilim istersen kendin bulup uygulayabilirsin
Cenqizhan.
Üye
Flash files are corupted or missing... hatası veriyor nedir bu?
Edit:Hocam adam gibi upload et ugrastırma bizi.Ayıp ya vallahi ayıp.
flash dosyasıyla rofs dosyasınıda at dedın attım bu hatayı verdi. Bende Sunrise Yukledim.Kusura kalma
Flash files are corupted or missing... hatası veriyor nedir bu?
Edit:Hocam adam gibi upload et ugrastırma bizi.Ayıp ya vallahi ayıp.
flash dosyasıyla rofs dosyasınıda at dedın attım bu hatayı verdi. Bende Sunrise Yukledim.Kusura kalma
Burda bu sorun bir tek sende oluyorsa adam gibi upload etmeyen ben degil adam gibi kuarmayan sensindir yardim istemek yerine burda bana camur atiyorsun simdi jaf ta hango isiklarin yandigini soylesene bi bana flash dosyalarini sectikten sonra
Cenqizhan.
Üye
ya hocam kusura bakmada sunriseyi catır catır yukledi.ben bu cfwyi yuklemeyi cok istemistim.olmadı hata verdi sırf 100 mbı birdaha indirdim olmadı bende sunriseyi yukledim.bu arada kırıcı konustugum icin kusura kalmayın.1 tanesi yanmıyordu heralde.
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
Tamam bak mesela pmp yanmiyosa asagida pmp files yazar karsisinda bi dosya ismi vardir iste yanmayanin usune tikla sonra ordan o dosyayi sec
Cenqizhan.
Üye
Hocam bundan skilinca bakarim artik.neyse tekrar kusura bakmayin.