Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İndependent live v7 / c6v42 v60 [rm356] custom firmware (güncellendi)
Sponsorlu Bağlantılar
beatboxqwe
Üye
Konu Sahibi
Konu güncel
Hasand.
Üye
cfw de sarj kulanımı cok guzel ben deneriim belkim ama eksikleri var ( belle navibar yok sarj ikonarını kaldırırsa bellle topbar la cok guzel gorunur usta secim senin)
cfw de sarj kulanımı cok guzel ben deneriim belkim ama eksikleri var ( belle navibar yok sarj ikonarını kaldırırsa bellle topbar la cok guzel gorunur usta secim senin)
aynen nerdeyse sadece teması farklı ben de lucky kullanıyorum zaten bazen üst konudakini kullanıyorum sırayla deniyorum hepsini
crazzy69
Üye
çok güzel kullanışlı ve görsellik açısından iyi ancak benim gibi genellikle not defteri kullanan biri için çok büyük bir sıkıntı var alfanumeratik tuşlarda alt satıra geçmek için gereken imleç kaldırılmış bu yüzden değiştirmek zorunda kaldım
çok güzel kullanışlı ve görsellik açısından iyi ancak benim gibi genellikle not defteri kullanan biri için çok büyük bir sıkıntı var alfanumeratik tuşlarda alt satıra geçmek için gereken imleç kaldırılmış bu yüzden değiştirmek zorunda kaldım