Ince Uçlu Şarj Aletim Çok Çabuk Bozuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Ince Uçlu Şarj Aletim Çok Çabuk Bozuluyor
Ince Uçlu Şarj Aletim Çok Çabuk Bozuluyor Bu Kaçıncı Bilmiyorum Ne Yapmalıyım

15097

15097

Üye
Daha dikkatli kullanabilirsin mesela :) tabii eğer dikkatsiz kullanıyorsan :evet:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Dikkatli Kullanıyorum Yine de Bozuluyor

15097

15097

Üye
muhakkak dikkat etmediğin bir husus vardır. :ok2:

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadım Gitti

- - - Eklendi - - -

Bugün Bir Daha Aldım Inşallah Bozulmaz

15097

15097

Üye
inşallah.dediğim gibi hepimizin muhakkak dikkat etmediği bir yer vardır :) iyi günlerde kullan.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hehe evde 14 tane bozuk ince uçlu şarj aleti yatıyor :D buna Nokia E7 ile son verdim :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Bana Ver Bozukları Bantla Tamir Ederiz :naughty: Bu Arada Ben Şarjda Iken Telefonla Çok Uğraşırım Ondan Olabilir mi

- - - Eklendi - - -

:oha: Bana Ver Bozukları Bantla Tamir Ederiz :naughty: Bu Arada Ben Şarjda Iken Telefonla Çok Uğraşırım Ondan Olabilir mi

- - - Eklendi - - -

Babamda Kalın Uçlu Var 7 Senedir Çalışıyor Tık Yok

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Olabilir bende bağımlılık var telefonum olmasın kendimi çıplak hissederim o derece, ama Nokia N73-Nokia 6070-Nokia E71 3'ü de ince uçluydu 7x24 şarjda dururdu o derece heh telefona giren uç kısmının oradan koptu yaa hep oralar hata verdi bi görsen şekilden şekile girerdim aha şarj oluyo derdim bi hareket ederdim şarj olmuyo derdi :D ama E7'de ince uçlu olmadığı için sorun kalktı :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Olabilir bende bağımlılık var telefonum olmasın kendimi çıplak hissederim o derece, ama Nokia N73-Nokia 6070-Nokia E71 3'ü de ince uçluydu 7x24 şarjda dururdu o derece heh telefona giren uç kısmının oradan koptu yaa hep oralar hata verdi bi görsen şekilden şekile girerdim aha şarj oluyo derdim bi hareket ederdim şarj olmuyo derdi :D ama E7'de ince uçlu olmadığı için sorun kalktı :)

yaydığı radyasyonu hissetmek gerekiyor mesela benim telefonum yanımda olmasın hemen anlarım cebime falan elime sokmadan birşeyler ters gidiyormuş gibi oluyor :ehe

şarz aletiniz yan sanayiyse ve dikkatli kullanmıyorsanız olabilir,size en yakın KVK servisine gidip orijinal nokia ince uçlu şarz aleti satın almak istediğinizi söyleyin 20 TL falan onlara kolay kolay birşey olmuyor piyasada genelde sahteleri oluyor birde vicdansızlar birebir aynısını yapıyorlar :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
yaydığı radyasyonu hissetmek gerekiyor mesela benim telefonum yanımda olmasın hemen anlarım cebime falan elime sokmadan birşeyler ters gidiyormuş gibi oluyor :ehe

şarz aletiniz yan sanayiyse ve dikkatli kullanmıyorsanız olabilir,size en yakın KVK servisine gidip orijinal nokia ince uçlu şarz aleti satın almak istediğinizi söyleyin 20 TL falan onlara kolay kolay birşey olmuyor piyasada genelde sahteleri oluyor birde vicdansızlar birebir aynısını yapıyorlar :oke:

Walla şöyle ifade edeyim; lise 3 ve lise 4'te ciddi ssorunlarım olmaya başlamıştı örn; saat şuan 23.02 tel elimde o zamanda öyleydi mesela 2 buçuk saat sonra uyurum bi ihtimal tel yine elimde yada baş ucumda o zamanda öyleydi ve inanılmaz bi baş ağrısı çekiyordum bayan öğretmenlerimle aşk hikayelerimi bile paylaşırdım ve çok kıymetli bi öğretmenime durumu anlattım öğretmenim acaba tümör filan mı var demiştim o derece baş ağrısı veriyordu tavsiye üzerine uyuyacağımı anlayınca teli uzağıma atıyordum :) şimdi de uyurken uzağa koymaya dikkat ediyorum, şarj konusunda E7'de de 7x24 şarda durur ama bunun kablosu kalın olduğundan kırılma falan olmuyor :)

sasasahamza

Üye
hayatımda gördugum en iğrenç tasarım bu şarz aletinde. Onun için için bozulunca yenisini almıyom sökup tamir ediyom. NOKİA SIRF BUNDAN PARA KAZANIYOR. Yenisini alalım diye.

hunter41

hunter41

Üye
kullandıgın priz topraklı priz mi eger değilse bu yüzden olabiliyor olabilir

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Benimde Hep Uçlar Ya Söküyorum Içini Telleri Bağlıyorum Bantla Tutturuyorum Ama Dayanıklı Olmuyor Ablamda Orijinal Var O da Bozuluyor Dokunuyorum Şarj Oluyor Dokunuyorum Enerji Tasarrufu Için Şarj Aletinin Kablosunu Çekin Orijinalde Aynı Ya Bıktım Bu Radyasyon Olayı Bende de Oldu Ramazanda Sahura Kadar Netteyim Telefondan Başım Çok Ağrıyordu Simdi Arada Bir Ağrı Yok Benimde Tel Şarj Bi Keresinde Şarj Aleti Patladı Yine Dokununca Gelip Gidiyordu Kablosu Ezilmiş Bi Dokundum Paaaat Şarj Aletinin Kafası Koptu Ve Evin Ortasına Fırladı Sigorta Falan Attı

- - - Eklendi - - -

Priz Topraklı Ama Zaten Şarj Aletlerinde Topraklama Yok ki

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Orjinal değilse çabuk bozulur çakmaları

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Orijinalde Bozuluyor Yukarıda Yazdım

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
avcitalip

avcitalip

Üye

Tamam Dün 1 Tane Daha Aldım Çin Mali Bu Da Bozulursa Öyle Yapacağım

çinler hemen bozulur ama :oke: git KVK servisine de 20 TL falan orijinali bir kere al ömür boyu kullan cinsinden :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt