Daha dikkatli kullanabilirsin meselatabii eğer dikkatsiz kullanıyorsan
![]()

Bu Arada Ben Şarjda Iken Telefonla Çok Uğraşırım Ondan Olabilir mi
Bana Ver Bozukları Bantla Tamir Ederiz
Bu Arada Ben Şarjda Iken Telefonla Çok Uğraşırım Ondan Olabilir mi
ama E7'de ince uçlu olmadığı için sorun kalktı 
Olabilir bende bağımlılık var telefonum olmasın kendimi çıplak hissederim o derece, ama Nokia N73-Nokia 6070-Nokia E71 3'ü de ince uçluydu 7x24 şarjda dururdu o derece heh telefona giren uç kısmının oradan koptu yaa hep oralar hata verdi bi görsen şekilden şekile girerdim aha şarj oluyo derdim bi hareket ederdim şarj olmuyo derdiama E7'de ince uçlu olmadığı için sorun kalktı
![]()

yaydığı radyasyonu hissetmek gerekiyor mesela benim telefonum yanımda olmasın hemen anlarım cebime falan elime sokmadan birşeyler ters gidiyormuş gibi oluyor
şarz aletiniz yan sanayiyse ve dikkatli kullanmıyorsanız olabilir,size en yakın KVK servisine gidip orijinal nokia ince uçlu şarz aleti satın almak istediğinizi söyleyin 20 TL falan onlara kolay kolay birşey olmuyor piyasada genelde sahteleri oluyor birde vicdansızlar birebir aynısını yapıyorlar![]()
şimdi de uyurken uzağa koymaya dikkat ediyorum, şarj konusunda E7'de de 7x24 şarda durur ama bunun kablosu kalın olduğundan kırılma falan olmuyor 
Orijinalde Bozuluyor Yukarıda Yazdım

benim dediğim yerden al birkere yine bozulursa bataryayı değiştir eğer yine bozarsa telefonu değiştir![]()
Tamam Dün 1 Tane Daha Aldım Çin Mali Bu Da Bozulursa Öyle Yapacağım
git KVK servisine de 20 TL falan orijinali bir kere al ömür boyu kullan cinsinden