İnanılmaz bir uygulama..Snap N' Go

Sponsorlu Bağlantılar

nightmaree65

nightmaree65

Üye
sizdede dosyayı yakalarken bilgisayarın ekranı gidip geliyormu bi zararı olurmu renkler falan değişiyo dosyayı yakalarken

ares_53

ares_53

Üye
arkadaşlar biri anlatmıcakmı neden yapamadıgımı...? herşeyi yaptım fakat search host a tıkladıgımda tlf arama yapıyor fakat hiçbişe bulmuyor...'boş' yazıyor ekranda...?

baby_face_

baby_face_

Üye
ben herşeyi aynen kurdum kamerada sorunsuz çalışıyor, ekrandaki çekme tuşuna basıyorum ama
''processing failed
please try again'' uyarısı alıyorum
NOT: masa üstündekileri deniyorum herhangi bir dosya yada klasörde değil.. şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

evet bendede ekran tamamen kızarıyor çekim sırasında ama daha kullanamadım hata veriyor
sizdede dosyayı yakalarken bilgisayarın ekranı gidip geliyormu bi zararı olurmu renkler falan değişiyo dosyayı yakalarken

nightmaree65

nightmaree65

Üye
ben herşeyi aynen kurdum kamerada sorunsuz çalışıyor, ekrandaki çekme tuşuna basıyorum ama
''processing failed
please try again'' uyarısı alıyorum
NOT: masa üstündekileri deniyorum herhangi bir dosya yada klasörde değil.. şimdiden teşekkürler

ilk başta bende aynı sorunu yaşıyodum.dosya yakalarken kamerayı çok yaklaştırma ekrana. dosyanın kameradaki çerçevenin içine tam girmesi lazım yakınlaşa kenarlara taşıyo çekemiyo o yüzden.

ShEdAtS

Üye
galaxy s için uygulaması yokmu arkadaşlar bu programın

myargic

Üye
Cok merakk ettim yaw :D

elvan1993

Üye
süper bişey bu çok saol resim müzik vs herşeyi atıyorum telefona

HaMZaBuBaa

Üye
Merhaba arkadaşlar benimde bcontrol ve snop programlarıyla ilgili sorunum var hiçbirini kullanamıyorum önceden airties kablosuz modemim vardı bcontrol ü rahatlıkla kullanabiliyordum ama modem bozuldu arkadaşım datron marka kablosuz modem verdi şimdi bu modemi kullanıyorum ama yukarıda dediğim uygulamaları kullanamaz oldum, güvenlik duvarından izin verdim yine olmadı bir arkadaş port nat ayarlarından bahsetmmiş ama tam olarak ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..bilgisayara kurduğum snopngo hiç açılmıyor tele kurduğum arama yapıyor ve "boş" yazısı çıkıyor yardımlarınızı bekliyorum...

e_memet88

e_memet88

Üye
bilgi için teşekkürler

tnt70

tnt70

Üye
    Konu Sahibi
Modemin Nat ve Firewall ayarlından onları kapatmayı biliyorsan kapatıp dene. Snap N Go programı aynı ağda olmadan zaten çalışmaz. Telefonun Wireless den ağa bağlı olacak PC de ister wireless ister Kablo ile farketmez.

Üst Alt