İnanılmaz bir uygulama..Snap N' Go

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
win 7 64 bit ultimate de olmuyor:(:(:(:

zalbarcan

Üye
satmayı düşünüyordum galiba vazgeçtim daha neler çıkıcak acaba :D
harika bir olay.

tnt70

tnt70

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım bence kesinlikle satma .. ilk mesajımda yazdığım VNC programı gelince ki, şu anda duyduğum kadarı ile teyit aşamasında o bundan bile daha hoş o programı şu anda pc de kullanıyorum ben umarım cıkarırlar pc ekranında mouse ile ne yapıyorsan aynı ekran Telefonunda olacak başlat menüsünden tut ta ekranında ne varsa artık VNC ile ilgili video linki aşagıda

silver021

silver021

Üye
Arkadasım bence kesinlikle satma .. ilk mesajımda yazdığım VNC programı gelince ki, şu anda duyduğum kadarı ile teyit aşamasında o bundan bile daha hoş o programı şu anda pc de kullanıyorum ben umarım cıkarırlar pc ekranında mouse ile ne yapıyorsan aynı ekran Telefonunda olacak başlat menüsünden tut ta ekranında ne varsa artık VNC ile ilgili video linki aşagıda

offf offf işte bu mükemmel. ne zaman düşer VNC bi bilgisi olan varmı. çok merakla bekliorum. telefondan mucizeleri beklemekteyim.

tnt70

tnt70

Üye
    Konu Sahibi
Önceki mesajlarımda belirttiğim gibi samsung da teyit aşamasında imiş samsung ne zaman onay verirse o zaman gelecek umarım yakında olur..

gs2

Üye
Bu programı kullanabılmek ıcın bada os 1.2 yuklu olması gerekmektedı 1.0.2 de program uyumsuz os. hatası werecektır

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Eski sürümü Bada 1.0.2 de sorunsuz çalışıyor. Bende 1.0.2 bada var ve snap N Go nun eski sürümü var gaet stabil çalışıyor. Ancak Samsung Apps da güncellemesi var uyumsuz OS hatası verip güncellemiyor o kadar.

mildew583

mildew583

Üye
Kamerası çalışmayanlar; 8 ocak itibariyle apps ten snap'N go güncellemesi geldi.Artık kamera çalışıyor.Ama şöyle bir sorun var, Bada 1.2 kullanmayanlar güncelleyemeyecek... :ehe

mty29

mty29

Üye
windows 7 ultimate 64 bit de bu uygulamayı gercekletirebilen varmı acaba?
cihaz verisiyonun bada 1.2 jj9

Windows 7 Ultimate 64 bit güncellemesi arkadaşlar

Saygılar..

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
saol kardeş

srkn0834

srkn0834

Üye
Windows 7 Ultimate 64 bit güncellemesi arkadaşlar

Saygılar..[/QUOTE
arkadaşlar bunu kurduktan sonra yine bağlanamayan arkadaş olursa güvenlik duvarını kapatıp wifi yeniden acıp kapatınca sorun düzeliyor ve bağlanabiliyorsursunuz en azından bende bu şekilde oluyor :)

cgrkrmz

Üye
Uygulama samsungapps'ten kalkmıs mı acaba ? Ben bulamadımda..

tnt70

tnt70

Üye
    Konu Sahibi
Evet diğer birkaç ülkeyi de kontrol ettim Samsung Apps webde görünmüyor ama wireless den girdiğinizde bulnuyor bunun nedeni ni de merak ettim ) arkadaşın da dediği gibi telefondan Apps e bağlanıp çekin ..

cgrkrmz

Üye
Evet diğer birkaç ülkeyi de kontrol ettim Samsung Apps webde görünmüyor ama wireless den girdiğinizde bulnuyor bunun nedeni ni de merak ettim ) arkadaşın da dediği gibi telefondan Apps e bağlanıp çekin ..

Evet samsungapps'te web üzeri çıkmıyor telefondan wireless üzeri bağlanınca ise çıkıyor.
Şimdi buraya kadar problem yok lakin ben indirmeye çalışınca "uyumsuz os" hatası alıyorum.
Bu hatayı alan başkalarıda varmıdır? ve aynı zamanda bu durumda ne yapılması gerekiyor?

kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar program cok guzel ancak uyumsuz os hatası alıyorum ve yukleyemıyorum bu nasıl iş yaaaa . bu bada artık canımı sıkmaya basladı

tnt70

tnt70

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyamadık bizde bende 1.0 sürümü var hic guncelleme yapmadım calısıyor ama sanırım yeni çekeceklere sürümü sildiler gibi geliyor bana samsung anlaşılmaz olmaya başladı..

seymenali

Üye
arkadaşlar hem snap n' go hemde bcontrol için söylenenleri yaptım ama snap n'go da search host yapınca pc mi bulmuyor. sağ altta ikonda sağ tıklayınca communication configuration a tıklayınca UFAK BİR PENCERE ÇIKIYOR Broadcast Port (Udp) 9162 Launcher Port (tcp) 3047 Application Port (-1) yazıyor ne demek bu.bcontrolda da ip yi falan kaydettim ama birşey olmadı. MODEM falan engelliyor yazmış arkadaşın biri hangi ayarları yapıcaz modemde. masaüstü bilgisayar -lap top farkediyormu

ares_53

ares_53

Üye
dostum dediğin herşeyi yaptım search hosta tıklayınca hiçbişi bulmuyo... 'boş' yazıyo... bişi anlamadım valla

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Ohaaaaa gerçekten mukemmel imişşşşşşşşş

Üst Alt