Öncelikle 120*100 ebatında bir imza kural dışı değildir.Yönetim keslinlikle buna müdahele etmez.Bakınız kural da ne diyor?
3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.
Genişlik 650 , Yükseklik 150 olabilir.Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Bakınız benim imzam 636 * 48 boyutunda.Boy olarak sınırda ama en olarak hala iznim var.Yani benim imzam bile kural dışı değilken bir avatar kadar imza nasıl kural dışı olabilir? Acaba imzaya koyduğunuz resim boyutundan çok içeriğinden dolayı kural dışı olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü?