İmzalardaki resim sınırı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
İmzalardaki resim sınırı
Öncelikle merhaba,şu imza kısıtlaması sorununa bir çözüm bulun artık yetkililer. 120x120 küçücük avatar resimlerini imzamıza koymak istemiyoruz.Bu konuda çoğu arkadaşlarla hemfikiriz.Bizim istediğimiz imzamıza daha güzel resimler koyabilmek fakat bu güzel(!) uygulamada 120x100 resim koysak bile birkaç gün yada hafta sonra ''İmzanız kural dışıdır.Değiştirmesseniz değiştireceğiz!'' diye özel mesaj geliyor.Şimdi size diyorum yöneticiler hiç başka forumlara baktınız mı? İmzalara küçücük bir avatar sıkıştıran? Maxicep ile rekabet eden forumlarda bile bu uygulama yok.Neden bu kuralı koyduğunuzuda anlıyorum bazı arkadaşlar 5-6 tane resim alt alta koyup forumun düzenini bozucak diye endişeleniyorsunuz.

ÖNERİ

400x240 yada 320x240 ebatlarında resim koyabilmeliyiz. Ya da yöneticilerin yeni imza uygulamasını geçerliliğe koymadan önce forumda anket yapması böylelikle bizim istediğimiz ile yöneticilerin yapabileceği maksimum sınır belirlenmiş olur.

• Beğen
Tepkiler: Dede

asigsasi

asigsasi

Üye
bence yeterli herşey tadında ve yerinde güzeldir yorum mu okuyacağız imzamı seyredeceğiz o zaman sayfa uzunlukları yüzünden donmalar kasmalar daha çok veri kaybı olacak illaki resim eklemek istiyorsanız albüm oluşturun diye düşünüyorum

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Öncelikle 120*100 ebatında bir imza kural dışı değildir.Yönetim keslinlikle buna müdahele etmez.Bakınız kural da ne diyor?

3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Genişlik 650 , Yükseklik 150 olabilir.Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Bakınız benim imzam 636 * 48 boyutunda.Boy olarak sınırda ama en olarak hala iznim var.Yani benim imzam bile kural dışı değilken bir avatar kadar imza nasıl kural dışı olabilir? Acaba imzaya koyduğunuz resim boyutundan çok içeriğinden dolayı kural dışı olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü?

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle 120*100 ebatında bir imza kural dışı değildir.Yönetim keslinlikle buna müdahele etmez.Bakınız kural da ne diyor?

3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 5 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px.; Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçemez..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.
İmza En fazla Karakter Sayısı: 1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

Genişlik 650 , Yükseklik 150 olabilir.Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Bakınız benim imzam 636 * 48 boyutunda.Boy olarak sınırda ama en olarak kala iznim var.Yani benim imzam bile kural dışı değilken bir avatar kadar imza nasıl kural dışı olabilir? Acaba imzaya koyduğunuz resim boyutundan çok içeriğinden dolayı kural dışı olabilir mi bunu hiç düşündünüz mü?

Birazdan kural dışı olan resmi ekleyeceğim.

edit2: dediğim gibi bu imza işlerinden şikayet edenler forumda mevcut fakat benim demek istediğim şu yöneticiler yapabilecekleri maksimum sınırı belirlemeli ve anket olarak üyelere sunmalı sonuçta bu forumda moderatörlerden çok üyeler var.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bakınız unuttuğunuz bir kural daha var.Hemen hatırlatayım...

En sonda ne yazıyor? 150kb olabilir diyor.Sizin imzanız kaç kb hiç baktınız mı? Ben söyleyeyim 562KB...

Lütfen Maxicep.Com yönetimine güveniniz.Hiçbir şekilde fevri ve şahsi kararlar alınmamakta,konulmuş olan forum kurallarına azami oranda uyulmaktadır.

Keyifli forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
EroL

EroL

Emekli Yönetici
İmza için müsade edilen alan 650 x 150 pikseldir. Yan yana iki adet resim koyarsanız 700 x 150 piksele kadar izin verilmekte. İmza kurallarını sadece piksel olarak değerlendirmemeniz gerekmektedir. İmzanıza koymuş olduğunuz resimlerin boyutu 150kb'yi geçmemeli. Yani 5 x 5 piksel bir resim koysanız dahi boyut olarak 150kb'yi aşıyorsa imzanız silinebilir.

İmzaya sınır getirilmesinin nedeni sizlerin sayfaları daha hızlı açıp maxicep'i daha akıcı bir şekilde kullanabilmenizdir. 650 x 150px - 150kb imza için gayet yeterli.

Teşekkürler
Keyifli forumlar.

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
imzanız en-boy ölçülerinden değil, veri büyüklüğü sebebi ile kaldırılmış.. maksimum yükseklik 150px olabildiği gibi maksimum imza boyutuda 150kb olmalıdır.. Sizin imzanız 570 küsür kilobyte..
gif resmi koymanızı tavsiye etmiyorum koyarsanız da çok küçük boyutlarda olmalı ki kb değerinin büyüklüğü yüzünden kaldırılmasın

- - - Eklendi - - -

ben yazarken ansızın iki bilgilendirme daha gelmiş :)

• Beğen
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

-yetkililer kilitleyebilir.

KayraBey

KayraBey

Üye
imzanız en-boy ölçülerinden değil, veri büyüklüğü sebebi ile kaldırılmış.. maksimum yükseklik 150px olabildiği gibi maksimum imza boyutuda 150kb olmalıdır.. Sizin imzanız 570 küsür kilobyte..
gif resmi koymanızı tavsiye etmiyorum koyarsanız da çok küçük boyutlarda olmalı ki kb değerinin büyüklüğü yüzünden kaldırılmasın

- - - Eklendi - - -

ben yazarken ansızın iki bilgilendirme daha gelmiş :)

:kıskıs:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...