Tavsiye İkinci el N8 kaça satılır?

Sponsorlu Bağlantılar

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
İkinci el N8 kaça satılır?
Merhaba arkadaşlar. Yeni telefona geçmem sebebiyle N8'imi satacağım. Resimler aşağıdadır. Ederi ne kadardır acaba bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Kameranın önündeki cam kırıktır fakat dıştan kırık. Resim çekerken bir olumsuzluğu olmadı bana daha. Kulaklık girişi etrafı da kırıldı. Ayrıca şarj azalınca bazen kapatıyor kendini. İçi hiç açılmamıştır. Para etmez at gitsin gibi yorum yapacaksanız lütfen hiç yapmayın. 3-5 kaça satsam kardır anlayışıyla satıyorum çünkü.

Konu yeri yanlış ise özür dileyerek moderatörlerden gerekli yere taşımasını rica ediyorum.

Emre

Üye
250 - 350 gibi Satarsın
200 Tl'de Olabilir

messevim

messevim

Üye
250 - 350 gibi Satarsın
200 Tl'de Olabilir
Hocam 250 liraya kutulu faturalı çiziksiz N8 ler bulabilirsin. Bence bu telefonun edeceği en fazla meblağ 100 liradır. çok fazla hırpalanmış...

• Beğen
Tepkiler: okan_okan_okan

Emre

Üye
Hocam 250 liraya kutulu faturalı çiziksiz N8 ler bulabilirsin. Bence bu telefonun edeceği en fazla meblağ 100 liradır. çok fazla hırpalanmış...
Aynen Dostum En fazla 100-150
adam Kesin 1.milyara Almıştır Yazık Olmuş

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
80-120

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim de aklımdan geçen fiyat -+100'dü. Şimdi resimlere tekrar bakınca farkettim gerçekte göründüğünden daha kötü durumda görünüyor :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Telefonu haşat etmişin :D yazık alete içim acıdı resmen :)

• Beğen
Tepkiler: mehsevim

gokaycan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Metalci Melek ve -Börteçine-
fatih54102

fatih54102

Üye
en fazla 150 tl

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bana bdava versn almam { x + y 8 kuralina gore y kactir fonksiyonunu bulunuz :D

MaxipmaN

Üye
bedava versen adam edene kadar 200e patlar alıcıya

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
100 den aşağı verme 200 den fazlasıda zor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 1 ay önce sahibinden.com aracılığı ile 330 tl ye sattım,yalnız benim cihaz da en ufak dahi bir deformasyon yoktu.faturası kutusu ve bütün orijinal aksesuarları tamdı.senin cihaz sanırım 150-200 TL civarında satılır.

apache61

Üye
200 e satarsın bende satmayı düşünüyorum üstelik altı yarabandıyla tutuyor adam etmesi 200 tl değil sadece 100 tl ye bütün kasa ve tuşlar değişebiliyor bırakında olsun okadar telefon kaç senelik ama piyasanın çoğundan iyidir dostlar .

kralveben

kralveben

Üye
sahibim.comda n8 cok arkadasım seninki 100tl anca eder ben aldım 2 el n8 275 tl 20ay kvk garantılı full kutusuyla senınkı cok yıpramış

kemsaf

kemsaf

Üye
150-175 rahat eder ama 200 u gecme

HeroMR

HeroMR

Üye
80-100TL'den fazla etmez çok yıpranmış. 180-200TL'ye sıfır gibisini satıyorlar.

Eğer alıcı bulamazsan 30 + kargoya alırım :D Sonuçta bu devirde o kadar para verip 2. el android vb. işletim sistemli telefon telefon almak varken kimse n8 alçal istemez sonuçta.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
kemsaf

kemsaf

Üye
100den fazla etmez çok yıpranmış. 180-200TL'ye sıfır gibisini satıyorlar.

Eğer alıcı bulamazsan 30 + kargoya alırım :D Sonuçta bu devirde o kadar para verip 2. el android vb. işletim sistemli telefon telefon almak varken kimse n8 alçal istemez sonuçta.

kamerasi 12 megapixel yillarin telefonu hala android tellerin cogundan iyi cekiyo

messevim

messevim

Üye
80-100TL'den fazla etmez çok yıpranmış. 180-200TL'ye sıfır gibisini satıyorlar.

Yine de bu telefona 30 lira vermek telefona hakaret gibi birşey olur. Sizde tamamı ile öldürdünüz telefonu hocam . :)