Nokia N8 stres testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 stres testi
Nokia N8 stres testi

Arkadaslar birazdan sorucaksinizki videolar nerde telaslanmayin videolari paylasimin sonunda rar dosyada vericem mesela 1.5 Scratch test bu tesin videosunun adi .Video 4. Ekran çizilmeye. rar icerisindede boyle
Umarim karisik diigildir



Bu sefer, biz bugün Nokia N8, en yaygın reklamı akıllı bir istismar. Gadget, Symbian-3 platformu altında çalışır ve Xenon flaşı ile 12 megapiksel kameraya sahiptir. Telefonun geniş AMOLED kapasitif çoklu dokunmatik ekrana sahip. en dirençli ekranlarının Touch yaşam Nokia N8 ekranının dokunmatik yaşam (200 000 000 defa) ile karşılaştırıldığında dayanıklı olmadığı kadar 35 000 000 katıdır. Dahası, kapasitif dokunmatik ekran bir multi-touch desteği ve rezistif dokunmatik ekranlar daha ekranından daha fazla ışık iletir.

Nokia N8 zengin bir ürün paketi içerisinde geliyor. Zaten bu tasarım (Resim 1) kutu tanık olduk. kutusunda, hem de telefonun kendisi gibi bir şarj cihazı, kulaklık, bir olgu, bir veri kablosu, USB kablosu iki microUSB ve HDMI konnektörüne bir miniHDMI (Resim 2) bir dizi var. Nokia N8 tam bir metal şasi bulunuyor. yakışıklı uçları plastik şeritler ile kaplıdır. GSM/3G ve Wi-Fi anten ve üst telefonun parmak (Resim 3, 4) yerleştirilmiştir.

Biz Nokia N8's yapım kalitesi ile etkiledi. Yakışıklı çok sağlam geliyor. Tüm tuşlar kullanımı rahattır. Onlar vücudun geri kalanı üzerinde çıkıntı yoktur. Bir kaza sonucu basın neredeyse imkansız hale getirir. Iki ilginç özellikleri: Tam metal şasi tamamen arka panelde olmayan çıkarılabilir, eklenmiştir. Pili değiştirmek istiyorsanız, örneğin, gadget sökmeye gerekecek. Telefonun arada bir 1200 mAh Li-Ion pil ile çalışıyor. gram ağırlığı 135 olarak ağır olarak N8 Nokia yapmak HTC Desire önce uzun çok biz test değil.
Sonuçlar


Simdi belirli testlerden gectikten sonraki haliyle bulusturacam

Bir masaya Nokia N8 yerleştirilir ve (Resim 5) üstünde bir tahta çubuk bir 3 kg (6.6 lbs) basınç uygulanır. Bu kilo çok görünür bir zarar vermek biraz. Telefon başarıyla test geçti.


Dayanıklılık

Bu testte, biz telefonu taşırken bir erkek pantolon ceplerinde neler neler olabileceğini taklit tuşları, peni ile birlikte davul içindeki aygıtı ve plastik toplar yerleştirildi. 500 rpm (video 3) hızında 5 dakika çevrilerek davul.

Koruyucu lens camı bu testi (Resim 6) iyi sonuçlar gösterdi. Ancak yakın Nokia N8 bakarsanız, ekranın iki tarafında scuffs görürsünüz. Onlar da, resim kalitesi berbat değildi. Yarı (Resim 7) kare cam cephe de scuffs ve ezik gösterdiği metal şerit parlak. parlak şeridinin bazı bölgelerinde tamamen kapalı gitmişti ve biz alüminyum kanıt gördüm. yakışıklı tarafı ince kaldı. Telefonun ucundaki kapak plastik şeritler dayanıklı olduğu ortaya çıktı.



1.5 Scratch test

hangi Nokia N8 yapıldığı malzemenin test etmek amacıyla, bir tahta (video 4) sabit bir çivi ile çizilir. çizikler kuvvet 100 g (0.22 lbs) idi. Ne ekran ne de arka panelde herhangi bir çizik gösterdi.

Video 4. Ekran çizilmeye

1.6 Yüksek sıcaklık

Nokia N8's AMOLED dokunmatik ekran son derece düşük ve yüksek sıcaklıklarda iyi performans anlamına gelir Geniş sıcaklık aralığı vardır. bu doğru olup olmadığını öğrenmek için ya da değil, biz elektrikli ampul (40 Wt) bir metal kap 5 cm gadget'ı yerleştirilir. Ampulü 3 dakika telefon ısıtılır. Nokia N8 sorun (video 5) büyük bir ısı kapasitesine sahip tam metal şasesi yüzünden böyle test atlattı. Ekranın parlaklığı ve renk kalitesini mükemmel kaldı.

Video 5. Yüksek sıcaklık testi

1.7 Toz testi

biz elektronik cihazlar hakkında güvenilirlik konuşmak ne zaman su ve toz dayanma yeteneği anlamına gelir. Ikincisi sadece cep telefonu itici yapamaz, aynı zamanda donanım yağma.

Bu testte, biz toz içeren kapalı bir tepsi alıp içine Nokia N8 attı. Sonra biz onu 2 dk şiddetle titreşimle yaptı.

Sonuç olarak, HDMI bağlantı noktası (Resim 8) toz ve kum gördüm ve microSD ve SIM kart yuvası (Resim 9). Toz bağlantı kapağı plastik kapaklar sayesinde seeped. Ancak bu beğenmeyen tüm olmasıdır. Tuşları ince ve hiçbir gıcırdar ile yapılan kaldı. Koruyucu lens camı toz anlaşılmak geçmesine izin vermedi. Kolaylıkla test sonra Nokia N8 temizlenmelidir.



1.8 Bağlantı

metal cisimler ile cep telefonları plastik kasası ile kendi muadilleri daha kötü resepsiyon kaliteli olduğunu bir spekülasyon var. Bu metal kutu içinde antenler inşa etmek oldukça zor, çünkü doğru bir ölçüde. Ve dış anten ile yakışıklı eskimiş.

sinyal stres önceki elde ettiğimiz sonuçları alarak içine göz ile olan sorunları ile ne metal cisimler telefonları hücre testler, örneğin Nokia E71 , Nokia 6500 Slide , HTC Desire . Dışında bir çok anten tasarımı özgü olan Apple iPhone 4 oldu. Anteni telefon çevresinde çalışan paslanmaz çelik bant içine inşa edilmiştir.

Ne sonuçlarında Nokia N8 gösteriyor? Amacıyla biz bir kutu içine yerleştirilmiş bu telefonun resepsiyon kalitesini kontrol etmek. Sonra kutu (bir kalkan olarak görev folyo) engellendiğini yaptı ve 40x50 mm (1.57x1.97 inç) içinde delik bir.

Eğer video 6 görebileceğiniz gibi, sinyal kalitesi (% 100) mükemmel kaldı. Telefonu gelen tüm çağrılar aldı. Sinyal gösterge sinyal gücü tüm barlar görüntülenir.

Video 6. Bağlantısını sınamak

2. Nokia N8 stres testi. Evre 2 - Zor koşullar
2.1 Düşme testi

Biz düşme mesafe arttı. Biz halı üzerinde 1,5 m (4.9 ft) uzaklıkta ve karo üzerinde 50 cm (1.64 ft) (video 7, 8) yakışıklı düştü. Bu sefer Nokia N8 değil önceki düşme testi olarak çok sık kendini yeniden doğmuş gibi oldu.

6 başına yaklaşık, biz şahit bir yeniden her yüz, kenar ve köşe düşer. Yakışıklı fiziksel hasar oluştu ama fonksiyonel kaldı. kare ekran deforme biraz olduğu metal şeritler. Sonuç olarak, şerit ve şasi (Resim arasında bir boşluk gördüm. Bu 1.5 m (4.9 ft) arası halı üzerinde damla sonucunu's.

Video 7. ft) (4.9 m Kutu üzerinde halı 1.5

Video 8. ft) (1.64 cm Kutu üzerinde kiremit 50


2.3 Bend test

yük ağırlığı 5 kg (11 pound) yükseltildi. Resimde 11 de görebileceğiniz gibi, tam metal şasi viraj belirtisi gösterdi.


2.4 Dayanıklılık

Biz Nokia N8 yaşlı ve çirkin bir görünüm verme devam etti. Bu sefer, biz 10 dakika boyunca davul içine yerleştirdi.

Sonuç olarak, telefon (Resim 12) iki kapak plastik şeritler, özellikle her iki yüzünde yeni scuffs ve ezik gördüm. Şasi bir, yumuşak ve çok dayanıklı yumuşak bir metaldir alüminyumdan yapılmıştır. Ancak, cep telefonu tuşları ve madeni paralar (Resim 13) tarafından yapılan bazı ezik sürekli.

Biz dayanıklılık testi su testi (2.8) sonra yapıldı fark olmalıdır. suya batırma Nokia N8 işe yaramaz hale. Telefon kırık olmazdı takdirde, dayanıklılık testinde (15 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 10 puan elde etmiş olur.



2.6 Freeze test

Nokia N8 soğuk havalarda iyi bir performans sergiliyor. Bulunmayan AMOLED çoklu dokunmatik ekran son derece düşük sıcaklıklarda bile işlevsel kalır. Yüksek kapasiteli pil olumsuz koşullarda tüketmek hızlı değildir.

-20 ° C (5 - - -4 ° F) Biz -15 bulunan Nokia N8 performansını kontrol etti. Biz 2 saat boyunca derin dondurucuda yerleştirdi. Telefonun bu süre içinde modunda konuşan kaldı.

O zaman telefon çıkardı ve (video 9) inceledi. Pil hemen hemen tam kaldı. Batarya kapasitesi 1 bar sadece aşağı indi. Dokunmatik mükemmel yapıldı. Ekranın parlaklığı ve renk kalitesini mükemmel kaldı. Testten sonra biz gadget kurutulmuş ve bir kez daha inceledi. Nokia N8 fonksiyonel kaldı.

Video 9. Donma testi

Suda 2.8 Daldırma

Biz Nokia N8 su direnci test zamanı. Aslında, biz 1 saniye (video 10) distile su altında telefon dunked.

Dokunmatik ekran bu test sonrası hatalı. Ama biz bir bez ile kapalı kuru ve tekrar ince uygulandı. o (Resim 14) maruz kalmaktadır, çünkü su USB portuna girdi. Fakat HDMI portu, microSD ve SIM kart yuvası (Resim 15) (plastik kapaktan su sızıntısına izin vermedi) kuru kaldı.

Su testi sonra, bir saat boyunca sıcak hava ile Nokia N8 kurutulur. biz telefonu anahtarı değil miydi, güç tuşuna bastığında. Sadece, Nokia N8 işe yaramaz hale su konuşma. Biz gadget kurutma havasının daha uzun bir süre sonra kendi performansını geri düşündüm. Ama hiçbir şey değişmedi. Telefon işe yaramadı ve şarj cihazı takılı hiçbir tepki gösterdi. Görüşümüze göre, olmayan kullanıcı çıkarılabilir pili sorunun ana nedeni oldu. Biz Nokia N8 tamir etmeyi beceremediler. Bir cep telefonu suya 1 saniye daldırma tarafından bozulmuş olduğunda bu ilk vaka olduğunu fark olmalıdır.

amacıyla "3.13 okumak su testinden sonra devre ile neler olduğunu bilmek. Sökülmesi ".

Video 10. ikinci 1 su Immersion içinde




2.9 Toz testi

Biz 5 dakika için bu test sırasında arttı. Sonuç çok 1 aşamasında olduğundan farklı değildi. Biz HDMI portu ve çıkıntılı kamera yuvası etrafında damarlarımda daha fazla toz gördüm. Biz kolayca Nokia N8 temizlenmiş ve tozdan hiçbir kanıt gösterdi. Telefon kırık olmazdı, o (12 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 12 puan elde etmiş olur.


2.10 Bağlantı

Biz küçük bir delik ile kutusunda Nokia N8 koyarak sinyali azalır: 20 x 20 mm (0.787 x0, 787 inç). Sinyal gücü, telefon gelen tüm aramaları (video 11) alınan 1-3 puan düştü bile. Maksimum sinyal gücü sinyal göstergesinin 7 bar görüntülenir.

Biz herhangi bir hasara yol açmazken, çünkü biz çok başında bağlantı testi üç aşamadan gerçekleştirdiği tekrar dikkate almalıyız. Yani bu testlerin sonuçlarını dikkate budur.

Video 11. Bağlantısını sınamak

3.1 Düşme testi

telefon kırıldı çünkü testi yapılmadı.

Halının üzerine damla notu) notu en yüksek 0 (30 olmak mümkün
karo üzerinde damla notu) notu en yüksek 0 (30 olmak mümkün
3.2 Squeeze test

Uygulanan basınç 20 kg (44 lbs) yükseltildi. Çıkıntılı kamera yuvası hiçbir hasar oluştu. Şasi deformasyon hiç iz gösterdi. Telefon kırık olmazdı, o (mümkün olan en yüksek notu olan 24 ile) 24 puan elde etmiş olur.

Notu) notu (0 en yüksek 24 olmak mümkün. Test su ile zarar görmüş yapılmıştır zaman vardı zaten gadget'ı.
3.3 Bend test

Virajın testi yapılmadı. Telefon kırıldı ve bu test sonuçlarını etkileyebilir.

Notu) notu (0 en yüksek 24 olmak mümkün
3.4 Dayanıklılık

Biz üçüncü kez davul içindeki Nokia N8 yerleştirilir ve 20 dakika boyunca döndürülmüş. Bu telefon çok büyük ve çirkin görünmesine neden oluyordu. önceki dayanıklılık testleri ile karşılaştırıldığında, gadget (Resim 17) daha fazla hasar oluştu. Biz sınırları ki ekran şeridinde scuffs çok gördüm. Telefonun diğer parçaları daha az yaşadı. Ancak, plastik şeritler ve alüminyum arka panel çok ezik (Resim 18) sürekli.

Bu testte, biz Nokia N8 ucundaki plastik şeritler boya ile kaplı olduğunu öğrendim. Telefonun köşelerinde üzerindeki scuffs plastik boya kat altında görünür yaptı. koruyucu lens camı üzerinde küçük çizikler (Resim 19) resim kalitesi berbat değildi. Ekranın çekici kaldı. Aslında bizim parmakları tüm çizikler güvendim.

telefon kırık olmazdı, o (15 en yüksek dereceli olmak) 10 puan elde etmiş olur.




3.5 Scratch test

Bu sefer, 600 g (£ 1,322) için çizikler gücü artmıştır. Ama ekran hiç çizik sürdürmüştür. Tırnak arka panelde sadece küçük bir çizik verdirdi. Ancak, bu çizilmeye yüzden parlak ışıklar (video 12) sadece bunu görmek mümkün olduğu küçüktü.

Video 12. panel tırmalama Back

3.9 Toz testi 2

Biz toz içeren kapalı tepsi içindeki Nokia N8 attı ve 10 dakika boyunca şiddetle titreşimle yaptı.

Bu testten sonra biz microSD ve SIM kart yuvası (Resim 20) toz küçük taneler çok gördüm. Bu yuva kaplayan kapaktan toz sızmak sağlar. Çok toz (Resim 21) hoparlörü ızgara nüfuz ve deforme ve içinde sarkma yaptı.

Telefon kırık olmazdı, o (12 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 12 puan elde etmiş olur.




Sonuç:
Nokia N8 testlerin işkence serinin ortasında su hasar gördü. Bu yüzden diğer cep telefonları bu gadget ile karşılaştırmak olamaz. Ancak, bu cihaz hakkında kendi görüşü var.

stresin çok başında telefonun kötü sonuçlar gösterdi testleri. biz söz gereken ilk şey, açılan bir testtir. Nokia N8 kendini yeniden ve kısa mesafelerde düşer sonra bile hatalı.

Ikincisi, yakışıklı su hiç dayanıklı değildir. Olmayan kullanıcı çıkarılabilir pili telefonun temel sakıncalarından biri.

Nokia N8 sinyal de kötüdür. Bu bağlantı test aşamasında 3 de bir cep telefonu gelen aramaları herhangi almadım ilk vaka oldu.

Ancak, bunu bir dereceye kadar, bir sağlamlaştırılmış cihazın söyleyebiliriz. biz ve tam-metal şasesi, istismar Nokia N8 ekrana kadar hasar olmadı ve toz ve dayanıklılık testleri serisinden sonra çekici kaldı, diğer cep telefonları ile karşılaştırıldığında. Telefon birkaç çizik ve çizikleri sürekli. Bunların çoğu ve neredeyse görünmez küçük edildi.

Karalama testi sağlam donanım (arka panel ve ekran) herhangi bir hasar yoktu. Nokia N8 bulunmayan AMOLED çoklu dokunmatik ekran ve yüksek kapasiteli pili nedeniyle soğuk havalarda mükemmel yapıldı. Ama tam metal şasi soğuğa karşı savunmasızdır. Bu arada, bana onu rahatsız dokunmatik ekran kullanımı hissedeceksiniz eldivenli isen.

Uzun lafın kısası, biz Nokia N8 Fin üreticisinin bir hatası olduğunu söylemek zorundayım. Bu, güçlü ve tamamen fonksiyonel çekici smartphone. hafif şoklar telefon arıza yapmak Fakat eğer kullanımı nedir? Değil suya daldırma hakkında konuşma.

Burada telefonun tüm testler sonrasında (Resim 24, 25, video 14) benziyor nasıl.

Video 14. Burada görünüyor telefonun nasıl gibi sonra tüm testler




Tüm bunlar, Nokia N8 kazanımları 413 puan (sınıf ile 783 olmak üzere mümkün olan en yüksek).
ölçek derece dayanarak 100, Nokia N8 puan alır 53.




Bi tesekkuru cok gormeyiniz
 
  • Beğen
Tepkiler: Maximien ve Soc-DooM33


Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tesekkurler :)

google translateden cevrildigi ne kdarda belli :kop:


Ne sonuçlarında Nokia N8 gösteriyor? Amacıyla biz bir kutu içine yerleştirilmiş bu telefonun resepsiyon kalitesini kontrol etmek. Sonra kutu (bir kalkan olarak görev folyo) engellendiğini yaptı ve 40x50 mm (1.57x1.97 inç) içinde delik bir.
:kop::kop:
 
  • Beğen
Tepkiler: ThebLue16 ve backspace11
backspace11

backspace11

Üye
    Konu Sahibi
Abi doru durust bi cevirme sistemi varsa o da google
 
  • Beğen
Tepkiler: meska08
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:D bazen tam ceviremiyor :D
 
Maximien

Maximien

Üye
Eline sağlık dostum. Diğer videoya bir çok kişi fake demişti bunu görürler artık adamlar tek tek denemiş ve sonuçları yazmış...
 
  • Beğen
Tepkiler: backspace11
Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
[ı]:d:dd: D:d: :d:: D:d:d
[/ı]
 
  • Beğen
Tepkiler: backspace11
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
birakın şu telefonu ne olarak kullanmayı düşünüyorsunuz bukadar testten geçiriyorsunuz sadece telefon bu ya :D
saol genede :D :D
 
SilentOne

SilentOne

Üye
sanki adamlar tank kullanıyo yha altı üstü bir telefon
 
  • Beğen
Tepkiler: ozggurr ve J_JoKeR_R
suat1111

suat1111

Üye
çizilcekki yenisi alıcaz:naughty:
 

muhammed3450

Üye
:nono:
Nokia N8 stres testi

Arkadaslar birazdan sorucaksinizki videolar nerde telaslanmayin videolari paylasimin sonunda rar dosyada vericem mesela 1.5 Scratch test bu tesin videosunun adi .Video 4. Ekran çizilmeye. rar icerisindede boyle
Umarim karisik diigildir



Bu sefer, biz bugün Nokia N8, en yaygın reklamı akıllı bir istismar. Gadget, Symbian-3 platformu altında çalışır ve Xenon flaşı ile 12 megapiksel kameraya sahiptir. Telefonun geniş AMOLED kapasitif çoklu dokunmatik ekrana sahip. en dirençli ekranlarının Touch yaşam Nokia N8 ekranının dokunmatik yaşam (200 000 000 defa) ile karşılaştırıldığında dayanıklı olmadığı kadar 35 000 000 katıdır. Dahası, kapasitif dokunmatik ekran bir multi-touch desteği ve rezistif dokunmatik ekranlar daha ekranından daha fazla ışık iletir.

Nokia N8 zengin bir ürün paketi içerisinde geliyor. Zaten bu tasarım (Resim 1) kutu tanık olduk. kutusunda, hem de telefonun kendisi gibi bir şarj cihazı, kulaklık, bir olgu, bir veri kablosu, USB kablosu iki microUSB ve HDMI konnektörüne bir miniHDMI (Resim 2) bir dizi var. Nokia N8 tam bir metal şasi bulunuyor. yakışıklı uçları plastik şeritler ile kaplıdır. GSM/3G ve Wi-Fi anten ve üst telefonun parmak (Resim 3, 4) yerleştirilmiştir.

Biz Nokia N8's yapım kalitesi ile etkiledi. Yakışıklı çok sağlam geliyor. Tüm tuşlar kullanımı rahattır. Onlar vücudun geri kalanı üzerinde çıkıntı yoktur. Bir kaza sonucu basın neredeyse imkansız hale getirir. Iki ilginç özellikleri: Tam metal şasi tamamen arka panelde olmayan çıkarılabilir, eklenmiştir. Pili değiştirmek istiyorsanız, örneğin, gadget sökmeye gerekecek. Telefonun arada bir 1200 mAh Li-Ion pil ile çalışıyor. gram ağırlığı 135 olarak ağır olarak N8 Nokia yapmak HTC Desire önce uzun çok biz test değil.
Sonuçlar


Simdi belirli testlerden gectikten sonraki haliyle bulusturacam

Bir masaya Nokia N8 yerleştirilir ve (Resim 5) üstünde bir tahta çubuk bir 3 kg (6.6 lbs) basınç uygulanır. Bu kilo çok görünür bir zarar vermek biraz. Telefon başarıyla test geçti.


Dayanıklılık

Bu testte, biz telefonu taşırken bir erkek pantolon ceplerinde neler neler olabileceğini taklit tuşları, peni ile birlikte davul içindeki aygıtı ve plastik toplar yerleştirildi. 500 rpm (video 3) hızında 5 dakika çevrilerek davul.

Koruyucu lens camı bu testi (Resim 6) iyi sonuçlar gösterdi. Ancak yakın Nokia N8 bakarsanız, ekranın iki tarafında scuffs görürsünüz. Onlar da, resim kalitesi berbat değildi. Yarı (Resim 7) kare cam cephe de scuffs ve ezik gösterdiği metal şerit parlak. parlak şeridinin bazı bölgelerinde tamamen kapalı gitmişti ve biz alüminyum kanıt gördüm. yakışıklı tarafı ince kaldı. Telefonun ucundaki kapak plastik şeritler dayanıklı olduğu ortaya çıktı.



1.5 Scratch test

hangi Nokia N8 yapıldığı malzemenin test etmek amacıyla, bir tahta (video 4) sabit bir çivi ile çizilir. çizikler kuvvet 100 g (0.22 lbs) idi. Ne ekran ne de arka panelde herhangi bir çizik gösterdi.

Video 4. Ekran çizilmeye

1.6 Yüksek sıcaklık

Nokia N8's AMOLED dokunmatik ekran son derece düşük ve yüksek sıcaklıklarda iyi performans anlamına gelir Geniş sıcaklık aralığı vardır. bu doğru olup olmadığını öğrenmek için ya da değil, biz elektrikli ampul (40 Wt) bir metal kap 5 cm gadget'ı yerleştirilir. Ampulü 3 dakika telefon ısıtılır. Nokia N8 sorun (video 5) büyük bir ısı kapasitesine sahip tam metal şasesi yüzünden böyle test atlattı. Ekranın parlaklığı ve renk kalitesini mükemmel kaldı.

Video 5. Yüksek sıcaklık testi

1.7 Toz testi

biz elektronik cihazlar hakkında güvenilirlik konuşmak ne zaman su ve toz dayanma yeteneği anlamına gelir. Ikincisi sadece cep telefonu itici yapamaz, aynı zamanda donanım yağma.

Bu testte, biz toz içeren kapalı bir tepsi alıp içine Nokia N8 attı. Sonra biz onu 2 dk şiddetle titreşimle yaptı.

Sonuç olarak, HDMI bağlantı noktası (Resim 8) toz ve kum gördüm ve microSD ve SIM kart yuvası (Resim 9). Toz bağlantı kapağı plastik kapaklar sayesinde seeped. Ancak bu beğenmeyen tüm olmasıdır. Tuşları ince ve hiçbir gıcırdar ile yapılan kaldı. Koruyucu lens camı toz anlaşılmak geçmesine izin vermedi. Kolaylıkla test sonra Nokia N8 temizlenmelidir.



1.8 Bağlantı

metal cisimler ile cep telefonları plastik kasası ile kendi muadilleri daha kötü resepsiyon kaliteli olduğunu bir spekülasyon var. Bu metal kutu içinde antenler inşa etmek oldukça zor, çünkü doğru bir ölçüde. Ve dış anten ile yakışıklı eskimiş.

sinyal stres önceki elde ettiğimiz sonuçları alarak içine göz ile olan sorunları ile ne metal cisimler telefonları hücre testler, örneğin Nokia E71 , Nokia 6500 Slide , HTC Desire . Dışında bir çok anten tasarımı özgü olan Apple iPhone 4 oldu. Anteni telefon çevresinde çalışan paslanmaz çelik bant içine inşa edilmiştir.

Ne sonuçlarında Nokia N8 gösteriyor? Amacıyla biz bir kutu içine yerleştirilmiş bu telefonun resepsiyon kalitesini kontrol etmek. Sonra kutu (bir kalkan olarak görev folyo) engellendiğini yaptı ve 40x50 mm (1.57x1.97 inç) içinde delik bir.

Eğer video 6 görebileceğiniz gibi, sinyal kalitesi (% 100) mükemmel kaldı. Telefonu gelen tüm çağrılar aldı. Sinyal gösterge sinyal gücü tüm barlar görüntülenir.

Video 6. Bağlantısını sınamak

2. Nokia N8 stres testi. Evre 2 - Zor koşullar
2.1 Düşme testi

Biz düşme mesafe arttı. Biz halı üzerinde 1,5 m (4.9 ft) uzaklıkta ve karo üzerinde 50 cm (1.64 ft) (video 7, 8) yakışıklı düştü. Bu sefer Nokia N8 değil önceki düşme testi olarak çok sık kendini yeniden doğmuş gibi oldu.

6 başına yaklaşık, biz şahit bir yeniden her yüz, kenar ve köşe düşer. Yakışıklı fiziksel hasar oluştu ama fonksiyonel kaldı. kare ekran deforme biraz olduğu metal şeritler. Sonuç olarak, şerit ve şasi (Resim arasında bir boşluk gördüm. Bu 1.5 m (4.9 ft) arası halı üzerinde damla sonucunu's.

Video 7. ft) (4.9 m Kutu üzerinde halı 1.5

Video 8. ft) (1.64 cm Kutu üzerinde kiremit 50


2.3 Bend test

yük ağırlığı 5 kg (11 pound) yükseltildi. Resimde 11 de görebileceğiniz gibi, tam metal şasi viraj belirtisi gösterdi.


2.4 Dayanıklılık

Biz Nokia N8 yaşlı ve çirkin bir görünüm verme devam etti. Bu sefer, biz 10 dakika boyunca davul içine yerleştirdi.

Sonuç olarak, telefon (Resim 12) iki kapak plastik şeritler, özellikle her iki yüzünde yeni scuffs ve ezik gördüm. Şasi bir, yumuşak ve çok dayanıklı yumuşak bir metaldir alüminyumdan yapılmıştır. Ancak, cep telefonu tuşları ve madeni paralar (Resim 13) tarafından yapılan bazı ezik sürekli.

Biz dayanıklılık testi su testi (2.8) sonra yapıldı fark olmalıdır. suya batırma Nokia N8 işe yaramaz hale. Telefon kırık olmazdı takdirde, dayanıklılık testinde (15 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 10 puan elde etmiş olur.



2.6 Freeze test

Nokia N8 soğuk havalarda iyi bir performans sergiliyor. Bulunmayan AMOLED çoklu dokunmatik ekran son derece düşük sıcaklıklarda bile işlevsel kalır. Yüksek kapasiteli pil olumsuz koşullarda tüketmek hızlı değildir.

-20 ° C (5 - - -4 ° F) Biz -15 bulunan Nokia N8 performansını kontrol etti. Biz 2 saat boyunca derin dondurucuda yerleştirdi. Telefonun bu süre içinde modunda konuşan kaldı.

O zaman telefon çıkardı ve (video 9) inceledi. Pil hemen hemen tam kaldı. Batarya kapasitesi 1 bar sadece aşağı indi. Dokunmatik mükemmel yapıldı. Ekranın parlaklığı ve renk kalitesini mükemmel kaldı. Testten sonra biz gadget kurutulmuş ve bir kez daha inceledi. Nokia N8 fonksiyonel kaldı.

Video 9. Donma testi

Suda 2.8 Daldırma

Biz Nokia N8 su direnci test zamanı. Aslında, biz 1 saniye (video 10) distile su altında telefon dunked.

Dokunmatik ekran bu test sonrası hatalı. Ama biz bir bez ile kapalı kuru ve tekrar ince uygulandı. o (Resim 14) maruz kalmaktadır, çünkü su USB portuna girdi. Fakat HDMI portu, microSD ve SIM kart yuvası (Resim 15) (plastik kapaktan su sızıntısına izin vermedi) kuru kaldı.

Su testi sonra, bir saat boyunca sıcak hava ile Nokia N8 kurutulur. biz telefonu anahtarı değil miydi, güç tuşuna bastığında. Sadece, Nokia N8 işe yaramaz hale su konuşma. Biz gadget kurutma havasının daha uzun bir süre sonra kendi performansını geri düşündüm. Ama hiçbir şey değişmedi. Telefon işe yaramadı ve şarj cihazı takılı hiçbir tepki gösterdi. Görüşümüze göre, olmayan kullanıcı çıkarılabilir pili sorunun ana nedeni oldu. Biz Nokia N8 tamir etmeyi beceremediler. Bir cep telefonu suya 1 saniye daldırma tarafından bozulmuş olduğunda bu ilk vaka olduğunu fark olmalıdır.

amacıyla "3.13 okumak su testinden sonra devre ile neler olduğunu bilmek. Sökülmesi ".

Video 10. ikinci 1 su Immersion içinde




2.9 Toz testi

Biz 5 dakika için bu test sırasında arttı. Sonuç çok 1 aşamasında olduğundan farklı değildi. Biz HDMI portu ve çıkıntılı kamera yuvası etrafında damarlarımda daha fazla toz gördüm. Biz kolayca Nokia N8 temizlenmiş ve tozdan hiçbir kanıt gösterdi. Telefon kırık olmazdı, o (12 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 12 puan elde etmiş olur.


2.10 Bağlantı

Biz küçük bir delik ile kutusunda Nokia N8 koyarak sinyali azalır: 20 x 20 mm (0.787 x0, 787 inç). Sinyal gücü, telefon gelen tüm aramaları (video 11) alınan 1-3 puan düştü bile. Maksimum sinyal gücü sinyal göstergesinin 7 bar görüntülenir.

Biz herhangi bir hasara yol açmazken, çünkü biz çok başında bağlantı testi üç aşamadan gerçekleştirdiği tekrar dikkate almalıyız. Yani bu testlerin sonuçlarını dikkate budur.

Video 11. Bağlantısını sınamak

3.1 Düşme testi

telefon kırıldı çünkü testi yapılmadı.

Halının üzerine damla notu) notu en yüksek 0 (30 olmak mümkün
karo üzerinde damla notu) notu en yüksek 0 (30 olmak mümkün
3.2 Squeeze test

Uygulanan basınç 20 kg (44 lbs) yükseltildi. Çıkıntılı kamera yuvası hiçbir hasar oluştu. Şasi deformasyon hiç iz gösterdi. Telefon kırık olmazdı, o (mümkün olan en yüksek notu olan 24 ile) 24 puan elde etmiş olur.

Notu) notu (0 en yüksek 24 olmak mümkün. Test su ile zarar görmüş yapılmıştır zaman vardı zaten gadget'ı.
3.3 Bend test

Virajın testi yapılmadı. Telefon kırıldı ve bu test sonuçlarını etkileyebilir.

Notu) notu (0 en yüksek 24 olmak mümkün
3.4 Dayanıklılık

Biz üçüncü kez davul içindeki Nokia N8 yerleştirilir ve 20 dakika boyunca döndürülmüş. Bu telefon çok büyük ve çirkin görünmesine neden oluyordu. önceki dayanıklılık testleri ile karşılaştırıldığında, gadget (Resim 17) daha fazla hasar oluştu. Biz sınırları ki ekran şeridinde scuffs çok gördüm. Telefonun diğer parçaları daha az yaşadı. Ancak, plastik şeritler ve alüminyum arka panel çok ezik (Resim 18) sürekli.

Bu testte, biz Nokia N8 ucundaki plastik şeritler boya ile kaplı olduğunu öğrendim. Telefonun köşelerinde üzerindeki scuffs plastik boya kat altında görünür yaptı. koruyucu lens camı üzerinde küçük çizikler (Resim 19) resim kalitesi berbat değildi. Ekranın çekici kaldı. Aslında bizim parmakları tüm çizikler güvendim.

telefon kırık olmazdı, o (15 en yüksek dereceli olmak) 10 puan elde etmiş olur.




3.5 Scratch test

Bu sefer, 600 g (£ 1,322) için çizikler gücü artmıştır. Ama ekran hiç çizik sürdürmüştür. Tırnak arka panelde sadece küçük bir çizik verdirdi. Ancak, bu çizilmeye yüzden parlak ışıklar (video 12) sadece bunu görmek mümkün olduğu küçüktü.

Video 12. panel tırmalama Back

3.9 Toz testi 2

Biz toz içeren kapalı tepsi içindeki Nokia N8 attı ve 10 dakika boyunca şiddetle titreşimle yaptı.

Bu testten sonra biz microSD ve SIM kart yuvası (Resim 20) toz küçük taneler çok gördüm. Bu yuva kaplayan kapaktan toz sızmak sağlar. Çok toz (Resim 21) hoparlörü ızgara nüfuz ve deforme ve içinde sarkma yaptı.

Telefon kırık olmazdı, o (12 mümkün olan en yüksek dereceli olmak) 12 puan elde etmiş olur.




Sonuç:
Nokia N8 testlerin işkence serinin ortasında su hasar gördü. Bu yüzden diğer cep telefonları bu gadget ile karşılaştırmak olamaz. Ancak, bu cihaz hakkında kendi görüşü var.

stresin çok başında telefonun kötü sonuçlar gösterdi testleri. biz söz gereken ilk şey, açılan bir testtir. Nokia N8 kendini yeniden ve kısa mesafelerde düşer sonra bile hatalı.

Ikincisi, yakışıklı su hiç dayanıklı değildir. Olmayan kullanıcı çıkarılabilir pili telefonun temel sakıncalarından biri.

Nokia N8 sinyal de kötüdür. Bu bağlantı test aşamasında 3 de bir cep telefonu gelen aramaları herhangi almadım ilk vaka oldu.

Ancak, bunu bir dereceye kadar, bir sağlamlaştırılmış cihazın söyleyebiliriz. biz ve tam-metal şasesi, istismar Nokia N8 ekrana kadar hasar olmadı ve toz ve dayanıklılık testleri serisinden sonra çekici kaldı, diğer cep telefonları ile karşılaştırıldığında. Telefon birkaç çizik ve çizikleri sürekli. Bunların çoğu ve neredeyse görünmez küçük edildi.

Karalama testi sağlam donanım (arka panel ve ekran) herhangi bir hasar yoktu. Nokia N8 bulunmayan AMOLED çoklu dokunmatik ekran ve yüksek kapasiteli pili nedeniyle soğuk havalarda mükemmel yapıldı. Ama tam metal şasi soğuğa karşı savunmasızdır. Bu arada, bana onu rahatsız dokunmatik ekran kullanımı hissedeceksiniz eldivenli isen.

Uzun lafın kısası, biz Nokia N8 Fin üreticisinin bir hatası olduğunu söylemek zorundayım. Bu, güçlü ve tamamen fonksiyonel çekici smartphone. hafif şoklar telefon arıza yapmak Fakat eğer kullanımı nedir? Değil suya daldırma hakkında konuşma.

Burada telefonun tüm testler sonrasında (Resim 24, 25, video 14) benziyor nasıl.

Video 14. Burada görünüyor telefonun nasıl gibi sonra tüm testler




Tüm bunlar, Nokia N8 kazanımları 413 puan (sınıf ile 783 olmak üzere mümkün olan en yüksek).
ölçek derece dayanarak 100, Nokia N8 puan alır 53.




Bi tesekkuru cok gormeyiniz

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt