iGO Başarsoft v9 (2022.07Harita) Tek Dosya

Sponsorlu Bağlantılar

bicer79

Üye
Harita başarsoft değilse pek iyi olmuyor

suleymanyunus32

Üye
Bunu deneğim arabaya kurdum. Adres girme kısmı çok kötü. Adres kısmında sokak ve kapı no girme yoktu. Sildim. İgo israel veya igo basar olan daha iyi geldi bana
Adres girme bölümüne sadece sokağın numarası boşluk bırakıp kapı numarası yazdığında otomatik geliyor adresler

mustafakarasan

Üye
adres girerken diğer başarsoftta ilçe ve sokak ayrı kısım bunda tek ekran var diye gördüm

platinlere

platinlere

Üye
Başar softun yeni haritası çıkmadı mı yol ve istikametlerde eski harita çuvallamaya başladı

mustafakarasan

Üye
Başarsoft çok kötü haritası. Ben sol şeritten gidiyorum o beni sağa dönmüş gibi gösteriyor. Bakıyor dönmemişim sonra geri geliyor yola devam ediyor. Bu devamlı oluyor

platinlere

platinlere

Üye
Başarsoft çok kötü haritası. Ben sol şeritten gidiyorum o beni sağa dönmüş gibi gösteriyor. Bakıyor dönmemişim sonra geri geliyor yola devam ediyor. Bu devamlı oluyor
trafiklerde yeni yön ve yeni düzenlemeler çoğaldı
başarsoft güncellemede gecikti ondandır...kötü olduğunu zannetmiyorum

Sezgin 2

Üye
06.12.2024 tarihli SpeedCam dosyası ektedir. Kontrol ettim doğru bir şekilde çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

07ZirveNet

Üye
...

Son düzenleme:

Sezgin 2

Üye
2024.Q1 (2024.03) tarihli harita dosyası ektedir.

• Beğen
Tepkiler: umuti1975 ve Silinen Üye 2625978

avmehmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: umuti1975

akif_yzb

Üye
1. sorum
Turkey Basarsoft 2024.03 (Q1) ve IGO Here Europe 2024.Q2 haritaları var bunlardan hangisi daha güncel oluyor??

2. sorum
dosyaların uzantıları hangi verileri gösteriyor??

3. sorum
ben bu haritaları arabamdaki multimedyada kullanıyorum. şu an kullandığım speedcam dosyası .spc uzantılı.. yukarda paylaşılan son speedcam dosyası ise .txt formatında.. direkt .txt olarak aracıma yüklesem işe yarar mı? ya da bunu nasıl.spc formatına çevirebilirim?

Sezgin 2

Üye
1. sorum
Turkey Basarsoft 2024.03 (Q1) ve IGO Here Europe 2024.Q2 haritaları var bunlardan hangisi daha güncel oluyor??

2. sorum
dosyaların uzantıları hangi verileri gösteriyor??

3. sorum
ben bu haritaları arabamdaki multimedyada kullanıyorum. şu an kullandığım speedcam dosyası .spc uzantılı.. yukarda paylaşılan son speedcam dosyası ise .txt formatında.. direkt .txt olarak aracıma yüklesem işe yarar mı? ya da bunu nasıl.spc formatına çevirebilirim?
Forumda cevabı var hocam.

Mesaj birleştirildi:

link ölmüş maalesef, yenilemeniz mümkün müdür?
2024.Q1 (2024.03) tarihli harita dosyası ektedir.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: qqqqqq0, amettis06 ve akif_yzb

Sezgin 2

Üye
10.01.2025 tarihli SpeedCam dosyası ektedir.

Ahmet KIROĞLU

Üye
samsung s23 fe de calışmıyor

Sezgin 2

Üye

akif_yzb

Üye
merhabalar bir sorum olacak
3d binalar için here europe, haritalar ve poiler için başarsoft kullanmamızda bir sorun olur mu? deneyen var mı?
diğer bir sorum da ben bu navigasyonu aracımda kullanıyorum, ancak kendi içindeki sesi pek sevmedim farklı bir ses dosyası nasıl yükleyebilirim?

Sezgin 2

Üye
8.02.2025 tarihli SpeedCam dosyası ektedir.

• Beğen
Tepkiler: turbulent ve Dobraokuyucu

bulent7782

Üye
iGO Başarsoft (9.18.27.736574)

Güncel haritayı ekleyen arkadaşa teşekkürler.

+Ayrıca+

Sıkça Sorulan Sorular
S1- Program ayarlarımı kaydetmiyor. Her açtığımda ayarlar sıfırlanıyor.
C1- Androidin SD Kart yazma erişimi ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Programı dahili hafızaya kurun.
Teşekkür

Üst Alt