mustafakarasan
Üye
Bunu deneğim arabaya kurdum. Adres girme kısmı çok kötü. Adres kısmında sokak ve kapı no girme yoktu. Sildim. İgo israel veya igo basar olan daha iyi geldi bana
Bunu deneğim arabaya kurdum. Adres girme kısmı çok kötü. Adres kısmında sokak ve kapı no girme yoktu. Sildim. İgo israel veya igo basar olan daha iyi geldi bana
Adres girme bölümüne sadece sokağın numarası boşluk bırakıp kapı numarası yazdığında otomatik geliyor adreslerBunu deneğim arabaya kurdum. Adres girme kısmı çok kötü. Adres kısmında sokak ve kapı no girme yoktu. Sildim. İgo israel veya igo basar olan daha iyi geldi bana
trafiklerde yeni yön ve yeni düzenlemeler çoğaldıBaşarsoft çok kötü haritası. Ben sol şeritten gidiyorum o beni sağa dönmüş gibi gösteriyor. Bakıyor dönmemişim sonra geri geliyor yola devam ediyor. Bu devamlı oluyor
link ölmüş maalesef, yenilemeniz mümkün müdür?2024.Q1 (2024.03) tarihli harita dosyası ektedir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Forumda cevabı var hocam.1. sorum
Turkey Basarsoft 2024.03 (Q1) ve IGO Here Europe 2024.Q2 haritaları var bunlardan hangisi daha güncel oluyor??
2. sorum
dosyaların uzantıları hangi verileri gösteriyor??
3. sorum
ben bu haritaları arabamdaki multimedyada kullanıyorum. şu an kullandığım speedcam dosyası .spc uzantılı.. yukarda paylaşılan son speedcam dosyası ise .txt formatında.. direkt .txt olarak aracıma yüklesem işe yarar mı? ya da bunu nasıl.spc formatına çevirebilirim?
2024.Q1 (2024.03) tarihli harita dosyası ektedir.link ölmüş maalesef, yenilemeniz mümkün müdür?
Ben araç multimedya sisteminde kullanıyorum hocam. Android 8-9-10-11'de denedim sorunsuz çalışıyor. Telefonlarda hiç denedim. Deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir.samsung s23 fe de calışmıyor-
Teşekkürler.8.02.2025 tarihli SpeedCam dosyası ektedir.
TeşekküriGO Başarsoft (9.18.27.736574)
Güncel haritayı ekleyen arkadaşa teşekkürler.
+Ayrıca+
Sıkça Sorulan Sorular
S1- Program ayarlarımı kaydetmiyor. Her açtığımda ayarlar sıfırlanıyor.
C1- Androidin SD Kart yazma erişimi ile alakalı bir sıkıntı olabilir. Programı dahili hafızaya kurun.