maydar789
Üye
ideos x5 kullanım rom uygulama ?
arkadaşlar dün ideos x5 aldım şimdilik genel olarak memnunum bugün bi arkadaşa bluetoot
1-Acaba sizdede böyle problem oluyor mu ?
2-Mesela bir oyun uygulama açıkken çıkarken alt sol tuşla çıkıyorum sanırım açık kalıyor nasıl kapatarak çıkıcaz çünkü ayarlardan uygluamalara bakınca açıkmış gibi gösteriyo galaxy s2 kulandım onda böyle olduğunda görev yön.
3-birde kullandığım galaxy s2 de 2.3 sanırım ekran geçişleri yana doğru görsellik biraz
4-birde son sorum mesela bir web sitesinde video izlerken video bozuk bir şekilde çıkıyor heralde flash tan dolayı internette bir kaç incelemeye baktım onlar ayarlardan kapatıyor javascript i ama ben ayarlara girdiğimde javascript diye bir şey göremiyorum ?
Şimdiden cevaplarınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
an müzik atmaya çalıştım sorun çıkardı arkadaşa bluetoothdan dosya atamadım neden olduğunu anlayamadım 1-Acaba sizdede böyle problem oluyor mu ?
2-Mesela bir oyun uygulama açıkken çıkarken alt sol tuşla çıkıyorum sanırım açık kalıyor nasıl kapatarak çıkıcaz çünkü ayarlardan uygluamalara bakınca açıkmış gibi gösteriyo galaxy s2 kulandım onda böyle olduğunda görev yön.
dı ordan sonlandır diyip kapatabiliyorduk bunda çıkışları nasıl yapıcaz?3-birde kullandığım galaxy s2 de 2.3 sanırım ekran geçişleri yana doğru görsellik biraz
farklıydı bizde 2.3 güncellemesi yapamaz mıyız internette araştırdım ama rom rom nedir nasıl aypılır zarar veriri mi avantajları dez avantajları nedir ?4-birde son sorum mesela bir web sitesinde video izlerken video bozuk bir şekilde çıkıyor heralde flash tan dolayı internette bir kaç incelemeye baktım onlar ayarlardan kapatıyor javascript i ama ben ayarlara girdiğimde javascript diye bir şey göremiyorum ?
Şimdiden cevaplarınız
teşekkürler...