İdeos X5---Diğer Konudan Farklı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baranselona

baranselona

Üye
2 yıl KVK garantili arkadaşım :good:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadaşlar huwaei çin malı ve 2 yıl garantisi yokmu o zaman bu 1 yılda bozulur:kotu:

Çin malı evet 2 yıl kvk garantisi var her çin malı 1 yılda bozulcak diye bişey yok arkadaşım ne alaka ya:ehe ama git bi markayı araştır alınca bize dua ediceksin :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biri mesaj attı 1 yıl sonra sorunlar başlar dedi ve kafama takıldı:kotu:550 tl 1 yıl için mi veriyoruz o zaman 450 tl verelim yavaş olsun geç tepkilesin 3-4 sene gitsin 5800 yavaşa alışırız x5 2-3 sene gitmezmi:off: :ehe

baranselona

baranselona

Üye
sürekli 5800 5800 diyosun özelden kardeşim sana zorla ideos x5 al diyen yok :nono: 5800 3 senelik ve biraz geçmişini araştırırsan görürsün...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Sana ve buraya yazmak istedim ben 5800 3 senelik olduğunu ve eski olduğunu özelliklerini ezbere biliyorum ve kullanmış birisiyim sadece x5 1 sene bozulursa nolcak demek istedim:ehe :off:

baranselona

baranselona

Üye
telefonu düzgün kullnırsan 10 senede götürür... :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı dalgası nedir dh de onu anlamadım ben zaten düzgün kullanırım ben 6-7 sene telefon kullanmış birisiyim bozmadan etmeden hemde ne modifikasyonlar yükleyip:ehe

Larismus

Larismus

Üye
Arkadaşlar ideos x5 timde 550 tl bu telefon nasıldır sizce görünüş biraz kötü ama özellikler gerçekten iyi mesela ivmeölçer ile ragingthunder 2 oynayabilirmiyiz...Yada diğer android oyunlarını?Birde kamera perfonması hakkında bilgi almak istiyorum.2.2 versiyonu 2.3 e yükseltmek mümkün mü.Bu arada 5800 2011 hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum:ehe:kop:...Cevapları bekliyorum:oke:

----------Eklendi @ 14:12:21 ---------- Yazıldı @ 14:10:26 ----------

Bu arada ses perfonması nasıldır?Cevaplar:megafon:
bence görünüşü kötü değil o kadar..f/p oranı iyi diye bu yüzden diyorlar zaten özellikleri güzel olduğu için :) bir de şu yazı şeklini değiştirirsen iyi olur. okunmuyor da..

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Arial Black:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Çin malı dalgası nedir dh de onu anlamadım ben zaten düzgün kullanırım ben 6-7 sene telefon kullanmış birisiyim bozmadan etmeden hemde ne modifikasyonlar yükleyip:ehe

o zaman baya götürür seni.
Genel kullanıcılar kötü kullanıyor da. Sen onlardan değilsin heralde :D

orhanparlak

orhanparlak

Üye
çin malı lafı duymaktan sıkıldım yav arkadas telefonu arastırın bı allah askına ondan sonra konusun sırf yorum yapmak olsun diye yazıyosanız soleyınde cevap atarak kendımızı yormayalım :oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
çin malı lafı duymaktan sıkıldım yav arkadas telefonu arastırın bı allah askına ondan sonra konusun sırf yorum yapmak olsun diye yazıyosanız soleyınde cevap atarak kendımızı yormayalım :oke:

Hocam kusura bakmayın ama telefon çin malı.Milletin aklında soru isaretleri var tabi bu özelliklere göre.
Dogruyu söyle sende de mutlaka oldu almadan önce.Bu çok dogal hosgörü göstermek lazım
:good:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Hocam kusura bakmayın ama telefon çin malı.Milletin aklında soru isaretleri var tabi bu özelliklere göre.
Dogruyu söyle sende de mutlaka oldu almadan önce.Bu çok dogal hosgörü göstermek lazım
:good:

Bizimde kafamızda soru işareti oldu alırken bizde uğraşıyoruzki alacak olan arkadaşlarda soru işareti olmasın onun derdindeyiz yoksa bizene istiyosanız alın istiyosanız almayın sonuçta bize para vermediler telefonu övün önerin diye yardımcı olmaya çalışıyoruz biz burda ama sürekli sürekli çin malı fln diyip kötüleme çabaları bizimde canımızı sıkıyor.Almayın kardeşim zorla değil biz sadece öneriyoruz almayınki bitek bizde olsun bizim farkımız olsun.:good:

----------Eklendi @ 01:54:38 ---------- Yazıldı @ 01:51:39 ----------

Arkadaşlar biri mesaj attı 1 yıl sonra sorunlar başlar dedi ve kafama takıldı:kotu:550 tl 1 yıl için mi veriyoruz o zaman 450 tl verelim yavaş olsun geç tepkilesin 3-4 sene gitsin 5800 yavaşa alışırız x5 2-3 sene gitmezmi:off: :ehe

Kardeşim sen 5800 al madem bu kadar seviyorsun 3 senelik telefona o kadar para ver :bye2: Biri mesaj attı diye 1 yıl sonra sorunlar başlıcak diye bişey yok herkesin dediğine inanma.:oke:

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Arkadasım tamam iste bende onu diyorum.Telefonun iticilik yani çinli olması.Sen bunu degistiremezsin.Ben aldım güzel kullandım kaliteli de.
Ama çin malı dediklerinde bu sana bi hakaret degildir.Sen kalitesini biliyosan amenna adam güvenemiyor çünkü almadan önce.
Çin malı demesinde bi sorun oldugunu düsünmüyorum.Çünkü öyle ama forumda kullanan ve sürekli yardımcı olmaya çalısan kisiler olması güzel.
Almaya niyetli olanlara güzel bir artı bu :alkis

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
her çin malı kalitesiz olacak diye birşey yok.

k.bakmayın ama 600-700-800 tl verdiginiz c6-01 c7 vs. nette video açamazken o telefon her türlü açıyor.

sağlam telefon istiyorsanız gidin 3310 alın.bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Arkadasım tamam iste bende onu diyorum.Telefonun iticilik yani çinli olması.Sen bunu degistiremezsin.Ben aldım güzel kullandım kaliteli de.
Ama çin malı dediklerinde bu sana bi hakaret degildir.Sen kalitesini biliyosan amenna adam güvenemiyor çünkü almadan önce.
Çin malı demesinde bi sorun oldugunu düsünmüyorum.Çünkü öyle ama forumda kullanan ve sürekli yardımcı olmaya çalısan kisiler olması güzel.
Almaya niyetli olanlara güzel bir artı bu :alkis

Bu görüşün değişmesi gerekiyor bana göre her çin malı kalitesiz olacak diye bi kural yok sonuçta.Değiştirmeye çalışmıyorum tabikide.Çin malı demek var çin malı demek var herkes aynı açıdan söylemiyor bazıları çin malı diyip kötülüyor bazıları çin malı diyip bilgi veriyor ben kötüleyenlerden bahsediyorum.Evet dostum

----------Eklendi @ 02:14:39 ---------- Yazıldı @ 02:13:28 ----------

her çin malı kalitesiz olacak diye birşey yok.

k.bakmayın ama 600-700-800 tl verdiginiz c6-01 c7 vs. nette video açamazken o telefon her türlü açıyor.

sağlam telefon istiyorsanız gidin 3310 alın.bu kadar basit.

+1:oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı derken ben çinde üretiliyor demek istedim 5800 neden dedim biliyormusun taş olduğundan fiziksel anlamda :eheBen o telefonu kullandımda araştırdımda neredeyse tüm forumları iyi forumlar:ehe

----------Eklendi @ 10:42:48 ---------- Yazıldı @ 10:42:17 ----------

Ben zaten hiçbir zaman 600-700 tl verip symbian 3 yada nokıa almam android alırım bakarım keyfime <3 :naughty:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Çin malı derken ben çinde üretiliyor demek istedim 5800 neden dedim biliyormusun taş olduğundan fiziksel anlamda :eheBen o telefonu kullandımda araştırdımda neredeyse tüm forumları iyi forumlar:ehe

----------Eklendi @ 10:42:48 ---------- Yazıldı @ 10:42:17 ----------

Ben zaten hiçbir zaman 600-700 tl verip symbian 3 yada nokıa almam android alırım bakarım keyfime <3 :naughty:

Sağlam telefon istiyosan 3310 al dostum taş gibi 5800 da onun gibi çok kalın ilk çıktığında güzel telefondu ama artık devri geçti.Senin kararın ne almak istiyosan onu al.

orhanparlak

orhanparlak

Üye
dedemın antenlı telefonu var kac kere dustu bır sey olmadı ıstersen takas olur bayaaa sağlam :d:

• Beğen
Tepkiler: onurgunay35
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ederim takas :p symbian s60 var 6630 programlar oyunlar süper :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt