Arkadaşlar huwaei çin malı ve 2 yıl garantisi yokmu o zaman bu 1 yılda bozulur![]()
ama git bi markayı araştır alınca bize dua ediceksin 
bence görünüşü kötü değil o kadar..f/p oranı iyi diye bu yüzden diyorlar zaten özellikleri güzel olduğu içinArkadaşlar ideos x5 timde 550 tl bu telefon nasıldır sizce görünüş biraz kötü ama özellikler gerçekten iyi mesela ivmeölçer ile ragingthunder 2 oynayabilirmiyiz...Yada diğer android oyunlarını?Birde kamera perfonması hakkında bilgi almak istiyorum.2.2 versiyonu 2.3 e yükseltmek mümkün mü.Bu arada 5800 2011 hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum...Cevapları bekliyorum
----------Eklendi @ 14:12:21 ---------- Yazıldı @ 14:10:26 ----------
Bu arada ses perfonması nasıldır?Cevaplar![]()
bir de şu yazı şeklini değiştirirsen iyi olur. okunmuyor da..Çin malı dalgası nedir dh de onu anlamadım ben zaten düzgün kullanırım ben 6-7 sene telefon kullanmış birisiyim bozmadan etmeden hemde ne modifikasyonlar yükleyip![]()

çin malı lafı duymaktan sıkıldım yav arkadas telefonu arastırın bı allah askına ondan sonra konusun sırf yorum yapmak olsun diye yazıyosanız soleyınde cevap atarak kendımızı yormayalım![]()

Hocam kusura bakmayın ama telefon çin malı.Milletin aklında soru isaretleri var tabi bu özelliklere göre.
Dogruyu söyle sende de mutlaka oldu almadan önce.Bu çok dogal hosgörü göstermek lazım![]()

Arkadaşlar biri mesaj attı 1 yıl sonra sorunlar başlar dedi ve kafama takıldı550 tl 1 yıl için mi veriyoruz o zaman 450 tl verelim yavaş olsun geç tepkilesin 3-4 sene gitsin 5800 yavaşa alışırız x5 2-3 sene gitmezmi
![]()
![]()
Biri mesaj attı diye 1 yıl sonra sorunlar başlıcak diye bişey yok herkesin dediğine inanma.

Arkadasım tamam iste bende onu diyorum.Telefonun iticilik yani çinli olması.Sen bunu degistiremezsin.Ben aldım güzel kullandım kaliteli de.
Ama çin malı dediklerinde bu sana bi hakaret degildir.Sen kalitesini biliyosan amenna adam güvenemiyor çünkü almadan önce.
Çin malı demesinde bi sorun oldugunu düsünmüyorum.Çünkü öyle ama forumda kullanan ve sürekli yardımcı olmaya çalısan kisiler olması güzel.
Almaya niyetli olanlara güzel bir artı bu
her çin malı kalitesiz olacak diye birşey yok.
k.bakmayın ama 600-700-800 tl verdiginiz c6-01 c7 vs. nette video açamazken o telefon her türlü açıyor.
sağlam telefon istiyorsanız gidin 3310 alın.bu kadar basit.

Ben o telefonu kullandımda araştırdımda neredeyse tüm forumları iyi forumlar

Çin malı derken ben çinde üretiliyor demek istedim 5800 neden dedim biliyormusun taş olduğundan fiziksel anlamdaBen o telefonu kullandımda araştırdımda neredeyse tüm forumları iyi forumlar
----------Eklendi @ 10:42:48 ---------- Yazıldı @ 10:42:17 ----------
Ben zaten hiçbir zaman 600-700 tl verip symbian 3 yada nokıa almam android alırım bakarım keyfime![]()
![]()