ideos x5 almaya karar verdim kullanımı hakkında tavsiyeleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
tamam saolun bugun salı en gec 6 gun ıcınde tel bende ideos x5 ınsallah bi donanımsal sorun cıkmaz zaten zorla aldırıyorum aileme 200tl sınıde okul harclıklarıyla bırıktırdıgım parayı verıyorum tanınmamıs marka diye cekisiyorlar insallah mahcup duruma dusmem karsılarında

onurgunay35

onurgunay35

Üye
tamam saolun bugun salı en gec 6 gun ıcınde tel bende ideos x5 ınsallah bi donanımsal sorun cıkmaz zaten zorla aldırıyorum aileme 200tl sınıde okul harclıklarıyla bırıktırdıgım parayı verıyorum tanınmamıs marka diye cekisiyorlar insallah mahcup duruma dusmem karsılarında

Düşmezsin merak etme hayırlısı olsun şimdiden.

coacoa

Üye
1300 tl verip aldıkları telefonla emin ol bundan fazlasını yapamazlar.. ha o 1300 lük biraz daha hızlı olur ama bu telefonun hızla ilgili sorunu yok kasmadan rahat rahat her uygulama ve oyunu açarsın mesela arkadaşın c6-01 aldı yanında bir çıkarırsın online oyunları hd oyunları açar takılırsın adam yanında ses bile edemez

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Düşmezsin merak etme hayırlısı olsun şimdiden.
saol en baslarda c6-01 dusunuyordum tabi ideos x5 bilmiyordum ilk internete ideos x5 yazdım gorsellere baktım ynalıslıkla ideos modeline bkamısım x5 deil normal ideos tasarımı kotu diye direk vazgecmısım x5 ın tasarımı sonra gordum 3gun boyunca ozellikleri arastırdım ozellikleri super tasarımı super direk buna karar verdım :D

onurgunay35

onurgunay35

Üye
saol en baslarda c6-01 dusunuyordum tabi ideos x5 bilmiyordum ilk internete ideos x5 yazdım gorsellere baktım ynalıslıkla ideos modeline bkamısım x5 deil normal ideos tasarımı kotu diye direk vazgecmısım x5 ın tasarımı sonra gordum 3gun boyunca ozellikleri arastırdım ozellikleri super tasarımı super direk buna karar verdım :D

Bişey değil doğru karar almışsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...