ideos x5 almaya karar verdim kullanımı hakkında tavsiyeleriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 almaya karar verdim kullanımı hakkında tavsiyeleriniz ?
simdi arkadaslar ben uzun arastırmalarım sonucu ideos x5 almaya karar verdım sımdıye kadar hıc telefonum olmadı bu ilk olucak dolayısıyla teleofnu nasıl kullanacagım hakkımda pek bilgim yok dokunmatik olması zaten nasıl koruyabilecegim bu konular hakkında sorular sorucam simdi

telefonun iyi yanlarını anlatmama gerek yok saysam cok ugrasırım

okudugum yazılara gore telefonda ;

mikrofon sorunu ( donanımsal degil ) yazılımsal bir sorun

ekrandan ısık sızması ( telefonu elime alıp bi incelemıslıgım yok )

telefonuun ekran altından toz girmesi.

bu 3 sorun aslında sorun denmez ısık sızması bazılarında oluyormus telefonun ekran altından toz gırmesı sacma olmus ama ekran koruyucu kullancam ozaman ve mikrofon sorunu hakkında bir bilgim yok

simdi ben bu telefonu alcam o garanti ama nasıl kullanayım yanı birileri root rom falan diyor hic bi bilgim yok kullanan yapan varsa soylebilir mi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
sen karar verdıysen sorun yok al gıtsın kardeşım :oke:

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
anılbaran

anılbaran

Üye
ben cok anlamam şimdilik andrıod den kullanan arkadaslar gereklı yardımı yapacaklardır :oke:

umay565

Üye
bende istiyorum o telefondan yakınlarımda temin edeceğim teknosa , electro word , bimekste varmıdır

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Mikrofon sorunu bazılarında oluyo oda yazılımsal bi sorun sesi arttırıp azaltabiliyosun, toz girmesi olayı nerdeyse her telefonda olur ekran koruyucu jelatin kullanırsan sorun olmaz ki ben kullanmıyorum gene sorun olmuyo, ışık sızmasıda ekranın sağ alt tarafında veya sol alt tarafında çok az bi ışık görünüyo oda bazılarında var bendede çok az var ama can sıkacak kadar değil. Root ve rom konusuna gelince root kesinlikle tavsiye ederim garanti dışına çıkıyor cihaz ama unroot yapıp yani root u geri alıp garanti içine girebilirsin root yapıp clockwork kurup telefon için özel geliştirilmiş temalar var onları yüklersin. Rom olayına ben girmedim romda telefonun işlemci hızını arttırıp daha stabil çalışmaya görünümünü baştan aşağı değiştirmeye yarıyo.

mstf_l

mstf_l

Üye
telefonun ekranı icin bir jelatin al yapistir cogu telefoncu takar
root gibi konular icin android bolumunu biraz arastir anlamadiklarina sor en fazla 1 haftaya herseyi anlarsın sıkıntın olmasin

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Mikrofon sorunu bazılarında oluyo oda yazılımsal bi sorun sesi arttırıp azaltabiliyosun, toz girmesi olayı nerdeyse her telefonda olur ekran koruyucu jelatin kullanırsan sorun olmaz ki ben kullanmıyorum gene sorun olmuyo, ışık sızmasıda ekranın sağ alt tarafında veya sol alt tarafında çok az bi ışık görünüyo oda bazılarında var bendede çok az var ama can sıkacak kadar değil. Root ve rom konusuna gelince root kesinlikle tavsiye ederim garanti dışına çıkıyor cihaz ama unroot yapıp yani root u geri alıp garanti içine girebilirsin root yapıp clockwork kurup telefon için özel geliştirilmiş temalar var onları yüklersin. Rom olayına ben girmedim romda telefonun işlemci hızını arttırıp daha stabil çalışmaya görünümünü baştan aşağı değiştirmeye yarıyo.
ozaman sen bana bi herseyi anlatsan cok iyi olur cunku hic bilmiyorum root yapayım ozaman ama unroot uda anlatta telefona bisey olursa garantı bitmesin ozaman bende biterim :D

baranselona

baranselona

Üye
Sen o islere girme ilerde sikilirsan rom falam atarsin bosver...

Telefon dokunmatik yani istedigin ugulamaya dokunarak gireceksin:)

Telefon ilk acilirken sana tanitacak kendini nasil kullanilacagini

Bi internet paketi yaptir en once

Bitane google hesabi almalisin(gmail) telefon ve google-market vb.. senkronize olacak ve telefonun ilk acilirken senden google hesabini isteyecek..

İlk acilista telefon biraz gec acilir senkronize vb.. islemlerinden dolayi

Zaten zamanla ogrenirsin fazla zorlanacak bisey yok. kullanimlarda sadece internete girer telefon onun icin ayarlar kablosuz ve mabil aglardan vodafone live vb.. isimleri sil internete dahada girmez hat uzerinden... ilerde paket yaptirirsan. Google a android apn ayarlayici diye arattir programi indir aninda internet ayarlarin yapilir girersin nete.... androidde hersey programla tamamen kendine ozel... ben mesela su anda wp7 temasi kullaniyorum. Muzikcalarda uber music wp7 isimlerde... Yani telefon tamamen wp7 oldu kullanimi daha kolay arkada 2 tane daha tema var sikildikca kullaniyorum...:) kronometre. Yada hesap makinesi indirirsin markette var hepsi... telefonu gercek hesap makinesi gibi kullanirsin professional...

Telefona bi cekcekli kilif al kesinlikle hem telefonu korur hemde toz vb.. önler ben aldigimdan beri jelatinsiz kullaniyorum cizik yok cihazda....

Telefonun arkaplaninda surekli uygulamalar acik olacak ve buda telefonununda hafif kasmalara yada internete girmelere neden olur onun icin. Ayarlar-uygulamalar-calisan hizmetler ve uygulamalari yonetten calisan gereksiz uygilamalari kapat ama ceviriciyi falan kapatma... olmadi marketten task killer programlari var onlardan indirirsin....

Alinca sorun yasadikca pm atarsin yada konu acarsin android bolumunde cevaplar cozmeye calisiriz.....gerekli bilgileri veririz...

kpln04

kpln04

Üye
bende kararımı verdim alıyorum bu hafta içinde okuldan bursumu alıyorum tim e teknosaya gittim yok tek çare hepsiburadadan alıcam

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
bende kararımı verdim alıyorum bu hafta içinde okuldan bursumu alıyorum tim e teknosaya gittim yok tek çare hepsiburadadan alıcam
ben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5 :D gorunuse bkatımda ellemedım :D superdı tasarımı

----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:53 ----------

Sen o islere girme ilerde sikilirsan rom falam atarsin bosver...

Telefon dokunmatik yani istedigin ugulamaya dokunarak gireceksin:)

Telefon ilk acilirken sana tanitacak kendini nasil kullanilacagini

Bi internet paketi yaptir en once

Bitane google hesabi almalisin(gmail) telefon ve google-market vb.. senkronize olacak ve telefonun ilk acilirken senden google hesabini isteyecek..

İlk acilista telefon biraz gec acilir senkronize vb.. islemlerinden dolayi

Zaten zamanla ogrenirsin fazla zorlanacak bisey yok. kullanimlarda sadece internete girer telefon onun icin ayarlar kablosuz ve mabil aglardan vodafone live vb.. isimleri sil internete dahada girmez hat uzerinden... ilerde paket yaptirirsan. Google a android apn ayarlayici diye arattir programi indir aninda internet ayarlarin yapilir girersin nete.... androidde hersey programla tamamen kendine ozel... ben mesela su anda wp7 temasi kullaniyorum. Muzikcalarda uber music wp7 isimlerde... Yani telefon tamamen wp7 oldu kullanimi daha kolay arkada 2 tane daha tema var sikildikca kullaniyorum...:) kronometre. Yada hesap makinesi indirirsin markette var hepsi... telefonu gercek hesap makinesi gibi kullanirsin professional...

Telefona bi cekcekli kilif al kesinlikle hem telefonu korur hemde toz vb.. önler ben aldigimdan beri jelatinsiz kullaniyorum cizik yok cihazda....

Telefonun arkaplaninda surekli uygulamalar acik olacak ve buda telefonununda hafif kasmalara yada internete girmelere neden olur onun icin. Ayarlar-uygulamalar-calisan hizmetler ve uygulamalari yonetten calisan gereksiz uygilamalari kapat ama ceviriciyi falan kapatma... olmadi marketten task killer programlari var onlardan indirirsin....

Alinca sorun yasadikca pm atarsin yada konu acarsin android bolumunde cevaplar cozmeye calisiriz.....gerekli bilgileri veririz...
kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?

baranselona

baranselona

Üye
ben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5 :D gorunuse bkatımda ellemedım :D superdı tasarımı----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:53 ----------kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?
Valla ben vodafone un. Aylik cepnet paketine uyeyim 8 tl ye 1 ay sınırsız internet paketi... tavsiye ederim. Konturunden her yenilendiginde ayda 8 lira aliyor

kpln04

kpln04

Üye
ben manavgatta rastgele bi turkcel e girdim bir sürü var manavgatta 20 tane 30 tane falan ilk gırdıgımde cıktı ideos x5 :D gorunuse bkatımda ellemedım :D superdı tasarımı ----------Eklendi @ 20:52:28 ---------- Yazıldı @ 20:51:53 ---------- kardes internet paketini en uygun fiyata nerden bulabilirim bide aylık gerce kparmaı verıceksın yoksa kontur ilemi ?
bizim burda bi tane tim var ondadabir sürü blackbery var bi tane x5 yok

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben vodafone un. Aylik cepnet paketine uyeyim 8 tl ye 1 ay sınırsız internet paketi... tavsiye ederim. Konturunden her yenilendiginde ayda 8 lira aliyor
kardes vodafone nın aylık cep net paketıne uye olmak ıcın ne yapmam gerek ( ayda 8 tl ve sınırsız olan ) ?

baranselona

baranselona

Üye
Hattin vodafone olacak

3636 ya abone aylikcepnet yazip gondereceksin. Sana islem tamam mesaji gelince. Tamamdir

onurgunay35

onurgunay35

Üye
ozaman sen bana bi herseyi anlatsan cok iyi olur cunku hic bilmiyorum root yapayım ozaman ama unroot uda anlatta telefona bisey olursa garantı bitmesin ozaman bende biterim :D

Yardımcı oluruz sana her konuda brnsl e veya bana pm atman yeterli

kloı123

kloı123

Üye
    Konu Sahibi
x5 e hoparlör takabilirmiyim hanı mını hoparlörler var telefona takılıyor ideos x5 calıstırırmı ?

baranselona

baranselona

Üye
Calistirir heralde evdeki hoparloru calistirdigina gore...

coacoa

Üye
edit: olur kardeşim normal hoparlor çalışıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...