TahaBuyuktas
Üye
agni kernelin linkini atarmısın hangisini indirceğimi bilmiyorumtum kernelleri denedim,su an icin her turlu en iyi kernel agni kernel bana gore
agni kernelin linkini atarmısın hangisini indirceğimi bilmiyorumtum kernelleri denedim,su an icin her turlu en iyi kernel agni kernel bana gore
bende var ama nasil paylasacami bilmiyorumagni kernelin linkini atarmısın hangisini indirceğimi bilmiyorum
hangi kernel yukluArkadaşlar ekranı kapatmak için lockscreen yükledim kilit simgesine dokonunca ekran kararıyor ama ekrana dokonunca ekran açılıyor neden böyle yapıyor güç tuşundan kitleyince böyle yapmıyor
agni kontrol uygulamasinda touch wake ve knock on seceneklerini kapatinca sorun duzelir,okpsn_agni pure stock v4.0 ported 4.4.2 aroma
patced 19300xxugna8 modem
klon imei olduğu için bunları yükledim
Agni kernelin 4.4.4 icin surumu hangisi ben bi tane yuklemistim acayip sekilde kasti hicbir islem yapamiyordum caresiz tekrar boeffla 7.9 yukledim.agni kontrol uygulamasinda touch wake ve knock on seceneklerini kapatinca sorun duzelir,ok
Agni kernelin 4.4.4 icin surumu hangisi ben bi tane yuklemistim acayip sekilde kasti hicbir islem yapamiyordum caresiz tekrar boeffla 7.9 yukledim.
Note4 rom icin hangisini yuklucez.boeffla kullanmayin arkadaslar,tum romlari berbat ediyor o kernel
yanlis bilmiyosam note4 romdada kullaniliyor agni kernelNote4 rom icin hangisini yuklucez.
Dostum note 4 romuna uyumlu degil galiba cunku resmen cihaz dondu hicbir islem yapamadim.ayrica arter kernelden memnundun birara tavsiye ediyordun sorunmu oldu ondada..yanlis bilmiyosam note4 romdada kullaniliyor agni kernel
boeffla haric agni ve arter iyidir arkadaslar,boeffla kernel ben hangi romu kullansam 1 yada 2 gun icinde sisme oluyor ve tel sapitiyor,boeffla kullanan ve memnun olan arkadaslar teli kapatmadan kac gun sisme olmadan kullanabiliyor acabaDostum note 4 romuna uyumlu degil galiba cunku resmen cihaz dondu hicbir islem yapamadim.ayrica arter kernelden memnundun birara tavsiye ediyordun sorunmu oldu ondada..
en fazla 1 haftaboeffla haric agni ve arter iyidir arkadaslar,boeffla kernel ben hangi romu kullansam 1 yada 2 gun icinde sisme oluyor ve tel sapitiyor,boeffla kullanan ve memnun olan arkadaslar teli kapatmadan kac gun sisme olmadan kullanabiliyor acaba
Yardimci olabilirmisin kurdugum kernel 4.4.4 yaziyordu ama uyum saglamadi.note4 icin uygun olanini indirip kurman lazim demekki ,kurdugun sadece 4.4.2 uyumlu olabilir
boeffla ile 1 hafta resetsiz kullanman imkansizoglu imkansizdir dostum,3 yildir s3 kullaniyorum,son 1 bucuk yili rootlu ve denemedigim rom kalmamistir,her romu en az 4-5 kere kullanmisimdir,ben stock rom haricinde 1 haftaya yaklasan rom gormedim,hele boeffla kernel ile imkansizinda otesi yani,sen ya s3 kullanmiyosun yada acik ve net kusura bakma ama dogru konusmuyosun,insanlari yaniltma lutfenen fazla 1 hafta
QS Kitkat Romda 300-350 saate kadar reset atmamisligim var.buda yaklaşık 2 hafta gibi bir süre.boeffla haric agni ve arter iyidir arkadaslar,boeffla kernel ben hangi romu kullansam 1 yada 2 gun icinde sisme oluyor ve tel sapitiyor,boeffla kullanan ve memnun olan arkadaslar teli kapatmadan kac gun sisme olmadan kullanabiliyor acaba
ya benim tel benden habersiz birşeyler yazıyor yada sen yanlıs okuyorsunboeffla ile 1 hafta resetsiz kullanman imkansizoglu imkansizdir dostum,3 yildir s3 kullaniyorum,son 1 bucuk yili rootlu ve denemedigim rom kalmamistir,her romu en az 4-5 kere kullanmisimdir,ben stock rom haricinde 1 haftaya yaklasan rom gormedim,hele boeffla kernel ile imkansizinda otesi yani,sen ya s3 kullanmiyosun yada acik ve net kusura bakma ama dogru konusmuyosun,insanlari yaniltma lutfen