Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar ekranı kapatmak için lockscreen yükledim kilit simgesine dokonunca ekran kararıyor ama ekrana dokonunca ekran açılıyor neden böyle yapıyor güç tuşundan kitleyince böyle yapmıyor

kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar ekranı kapatmak için lockscreen yükledim kilit simgesine dokonunca ekran kararıyor ama ekrana dokonunca ekran açılıyor neden böyle yapıyor güç tuşundan kitleyince böyle yapmıyor
hangi kernel yuklu

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
psn_agni pure stock v4.0 ported 4.4.2 aroma
patced 19300xxugna8 modem
klon imei olduğu için bunları yükledim

kartal2378

kartal2378

Üye
psn_agni pure stock v4.0 ported 4.4.2 aroma
patced 19300xxugna8 modem
klon imei olduğu için bunları yükledim
agni kontrol uygulamasinda touch wake ve knock on seceneklerini kapatinca sorun duzelir,ok

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
agni kontrol uygulamasinda touch wake ve knock on seceneklerini kapatinca sorun duzelir,ok
Agni kernelin 4.4.4 icin surumu hangisi ben bi tane yuklemistim acayip sekilde kasti hicbir islem yapamiyordum caresiz tekrar boeffla 7.9 yukledim.

kartal2378

kartal2378

Üye
Agni kernelin 4.4.4 icin surumu hangisi ben bi tane yuklemistim acayip sekilde kasti hicbir islem yapamiyordum caresiz tekrar boeffla 7.9 yukledim.

bende bu yuklu ve inanilmaz memnunum,tavsiye ederim herkese

• Beğen
kartal2378

kartal2378

Üye
boeffla kullanmayin arkadaslar,tum romlari berbat ediyor o kernel

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
note 4 için boeffla daha iyidir.daha güncel.

lord boeffla xda ca tanınmış bir isim. ne zaman rom yüklesem onun kernelini yüklerim

ve hiçbir zaman sıkıntı çıkarmadi bana.

uzman47

uzman47

Üye
yanlis bilmiyosam note4 romdada kullaniliyor agni kernel
Dostum note 4 romuna uyumlu degil galiba cunku resmen cihaz dondu hicbir islem yapamadim.ayrica arter kernelden memnundun birara tavsiye ediyordun sorunmu oldu ondada..

kartal2378

kartal2378

Üye
Dostum note 4 romuna uyumlu degil galiba cunku resmen cihaz dondu hicbir islem yapamadim.ayrica arter kernelden memnundun birara tavsiye ediyordun sorunmu oldu ondada..
boeffla haric agni ve arter iyidir arkadaslar,boeffla kernel ben hangi romu kullansam 1 yada 2 gun icinde sisme oluyor ve tel sapitiyor,boeffla kullanan ve memnun olan arkadaslar teli kapatmadan kac gun sisme olmadan kullanabiliyor acaba

kartal2378

kartal2378

Üye
note4 icin uygun olanini indirip kurman lazim demekki ,kurdugun sadece 4.4.2 uyumlu olabilir

musleysa

musleysa

Üye
boeffla haric agni ve arter iyidir arkadaslar,boeffla kernel ben hangi romu kullansam 1 yada 2 gun icinde sisme oluyor ve tel sapitiyor,boeffla kullanan ve memnun olan arkadaslar teli kapatmadan kac gun sisme olmadan kullanabiliyor acaba
en fazla 1 hafta

kartal2378

kartal2378

Üye
boeffla ile 1 hafta resetsiz kullanman imkansizoglu imkansizdir dostum,3 yildir s3 kullaniyorum,son 1 bucuk yili rootlu ve denemedigim rom kalmamistir,her romu en az 4-5 kere kullanmisimdir,ben stock rom haricinde 1 haftaya yaklasan rom gormedim,hele boeffla kernel ile imkansizinda otesi yani,sen ya s3 kullanmiyosun yada acik ve net kusura bakma ama dogru konusmuyosun,insanlari yaniltma lutfen

• Beğen
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
QS Kitkat Romda 300-350 saate kadar reset atmamisligim var.buda yaklaşık 2 hafta gibi bir süre.

sen git note 5 kullan onada reset atma oda şişer. bizim telefon icin değil sadece geneli böyle. teli kapatmadan kaç gün kullaniyor diye kernel seçilmez

musleysa

musleysa

Üye
boeffla ile 1 hafta resetsiz kullanman imkansizoglu imkansizdir dostum,3 yildir s3 kullaniyorum,son 1 bucuk yili rootlu ve denemedigim rom kalmamistir,her romu en az 4-5 kere kullanmisimdir,ben stock rom haricinde 1 haftaya yaklasan rom gormedim,hele boeffla kernel ile imkansizinda otesi yani,sen ya s3 kullanmiyosun yada acik ve net kusura bakma ama dogru konusmuyosun,insanlari yaniltma lutfen
ya benim tel benden habersiz birşeyler yazıyor yada sen yanlıs okuyorsun

Üst Alt